• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar nasılsınız??nasıl gidio diyetler..benim hiç ii değil motivem acayip düştü dikkat etmeye çalışıyorum ama geçen haftaki gibi bifark göremiyom kendimde bugün.üstelik daha çok üstüne oluyorum farkı görmem lazım..ama ben göremiyorum buyüzden isteksiz olmaya başldım sanki yaptığım hareketler boşa gidio :umursamaz:

merhabalar kilo bildirimimi yapayım şimdiden belki yarın geç girebilirim
60 kiloyum nihayet bu hafta kilo verebilmişim çok şükür

bugün yediklerim
kahvaltı-1 simit, az şekerli çay
öğle-1 kişilik ali nazik,salata
akşam sadece 1 dilim karpuz

hepinize iyi akşamlar sağlıklı zayıflamalar diliyorum

Ben de yarın geç girebilirim kızlar. Kilomu bildireyim..

81.5'tan 79.1 kiloya düşmüşümmm. Çok sevindim. Böyle devam eder inşallahh.. Kilo veren herkesi tebriklerrrrrr. :lepi:

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Ara : 11:00

2 kayısı

Öğlen : Evde - 14:00 - Süt izni kullandım öğleden sonra izinliydim

Light Ton Balığı
1 tabak Salata

Akşam : 18:30

Az z.yağlı taze fasülye yarım tabak
Yarım tabak közlenmiş kırmızı biber
1 kase light yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece: 22:00

4 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

selam kizlar bu ara yine cok yogundum dun buyuk temizlik yaptim turkiyeye gitmeden camlari sildim butun evin tozlarini aldim perdeler yikanip utulenip asildi yerler supurulup silindi butun nevresimler degistirildi oldu feci yoruldum giremedim dolayisiyla.....
kilomu bildireyim hemen bu sabah yine yuzum guldu 61.8 geldimm :))))))))))))))))))))))

günaydın kızlarrr...evett kilomu sölüyorum 82 sempatiksalakcinni 1.5 kilo gitmiş.çok sevindim anlatamam yaa.hem sadece 2 kere yürüyüş yaptım bu hafta.hemde malum dönemdeyim.ayrıca kilo veren herkesi kutluyorum.kevser niye motiven düşüyo yaa 2 hafta üst üste verince durdu kilo verme.haftaya yine gidecek eminim yaa lütfen yapma böle :olmaz:

gnydn herkese ben ıkı hafta homını yedım yedımalmısım ne yazıkkı 500gr. yuruyuslerıde agıs nedenıyle yapamayınca fazla fazla da yıınce aldım :(
ama bu hafta 1,5kılo verıce kesın karlıyım yemıycem ıcmıce verecem ısalah ihihiihih dayanbılırsem ben yeden ıcmeden bgn kuzucukları mı alıp alısverıse gıdıcem bakalım
baya bı yuruyus olcak yanı bugunden baslıyorm hemen
65,5

selam kızlarr...
2 kilo vermişim ve 58 oldum coook mutluyum kararlıydım ve karşılığını gördümzemuszemus kilo veren herkeside tebrik ediorum kilo vermeye devammkaydirigubbakcemile4

selamlar millet ben bu hafta veremedim kilom ayni burayada takilamiyorum ayin 16 buyuk sinavim var haril haril ona calisiyorum.dua edin insallah gecerim benim icin cok onemli bu sinav.diyetime dikkat etmedim 2 haftadir ama cok sukur almamisimda herkese mutlu hafta sonlari bense evde test cozicigim...

benim de yatılı misafirim var,görümcem bende,dolayısıyla yememe çok dikkat edemedim,misafire ''sen ye,ben yemicem'' denmiyor:)ama akşamalrı tuttum kendimi...ne almışım ne vermişim..inş. haftaya:)

bu arad kilo verenleri kutluyorumvereliniortak

ne güzel vermişsinzya merve tebrik ederm şimdidena.s. valla ne ii vermişsin :nazar: ben veremedim canım neden bişmiyorum yürüyüşlerimide sürekli yaptım ama gitmedi buhafta.almamkta güzel ama genede üzüldüm:çok üzgünüm:

canım arada duruyo kilo verme yaa olsun üzülme.haftaya eminimki verirsin.cuma günüde pirinç lapası yap valla ben memnunum hiç şişkinlik olmadı bu ay bende.haftada bir yapcam artık

ayyyy bu yuruyus bana cok ıyı geldı kendıme geldı bolca su ıctım oğlen yeme yok aralarda yok tu bgn kendımı ffrenlemelıydım bır sekılde yrn ı da bu sekılde atlatsam ahhh ahhh anında gıder yerlesemeden bu aldıklarım :) ama kararlıyım haftya 64 olucam ya knedımı tanıyamıyorum sımdıye kadar benım 60 olmam lazımdı :(((( neyse bu aksam da sadece salata yıcem bıraz dınleneyım azcık yuruyus daha yapıcam kuzucukları parka falan cıkarırım artık
gzl bır gundu ....

topraksu----------61------------60-------1 kilo vermiş
mehay------------62,3---------61,8-----500 gr vermiş opuyorumnanaktan
bilge85-----------66,9-----------66,9-----aynı
merve------------83,5----------82---------1,5 kilo gittii bayanssulusmile
kevser-----------62------------62--------aynı
nazlıbahar---------65-----65,5------500 gr almış :oklava:
prencess of rain------64,5--------64,5--------aynı
eminn-------------86-------????
nazzoo----------81,5----------79,1-------2,4 vermiş tebriklerr
zalimi-------------85,5------------yeni yarışmacı
nemesis--------------58 ---------yeni yarışmacı
bahardora------------72,8---------yeni yarışmacı

kızlar bildirimler tatamlanınca listeyi yenilicem.ama birinci benim kendimi tebrik ediyorum diğer yarışmacılar hafta ortasından bizimleydiler o yüden bu hafta başlıyoruz sizlerle.ama bi karar almak istiyorum sizlerde onay verirseniz tabi...öğleden sonra en geç 2 ye kadar bildirimler yapılsın bende listeyi yapim erkenden.o saatten sonra bildirim yapılsada herkesten fazlada vermiş olsa birinci sayılmasın.böyle olmaz yani :oklava: :kızgın:

Son düzenleme:
bu arada kılo veren herkesı tebrık edıyorum ....

lapa gercekten ıse yarıyor ama ben dayanamıyorum oncekı yıllard cok yapardım ama bıu yıl dayanamıyorum ya:((

sabah:önce (karışık bitki çayı--biberiye mate sinameki funda)he bide bi tatlı kaşıgı rüşeym yedim.sonra kahvaltı:küçücük bi domates,yarım salatalık,2 kk peynir,çay
ara:1 kutu light kola
öğlen:karpuz,erik
ara:karışık ot çayımdan
akşam:tavuk köftesi,10-15 tane yaprak sarma ve cacık düşünüyorum.ekmek yok tabi.

Back
X