Zayıflamak istiyorsanız hırs yapın

Bayanhirs

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
7
5
6
31
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. 2 sene boyunca hic dikkat etmedim 58 kilodan 70 kilo oldum. Artik kilolarimdan cok rahatsız oldum ve hirs yaptim biraz internetteki diyet listelerinden yardim alarak kendime 3 aylik bi program hazirladim. Oncelikle iradeniz olacak yoksa hic baslamayin.
Sabahlari ac karna 1 bardak sicak su içiyorum sonrasında kahvaltida sekersiz cay iciyorum 1 dilim kepek egmegi yiyorum her seyden az az yiyorum (bazen yumurta hasliyorum bazen omlet yapiyorum hazir gidalar yemiyorum sosis salam vs. yumurta canim istemezse kepek egmegine maydanozlu peynirli sandivic yapiyorum) 6 7 lokma yiyip kalkiyorum. Kahvaltidan bikac saat sonra yarimsaat koşuyorum. Ogle arasinda 2 tane galete aksama dogru 1 adet elma yiyorum. Ara ara yesilcay iciyorum (gunde en az 2 bardak) 3 güne bir maydanoz suyu iciyorum. Aksamlari hic ekmek yemiyorum genellikle sulu yemek yiyorum. Yemekten 2 saat sonra meyve yiyorum (muz ve armut hariç)
Bu diyeti 10 gündür aksatmadan yapıyorum 70 kgdan 68 kilo olmuşum. 10 günde 2 kg gitti yani. Hedef 58 (hedef belirleyin) 58 olana kadar devam.
3 ay belirledim o kilolari 3 ayda vericem. Bu 3 ayda abur cubur (kola, asitli içecekler, cips, çikolata vs.) yemeyecegim.
"10 güne 1 size kilo verip vermedigimi paylasacagim."
Unutmayin yapmaniz gereken az yemek, fazla hareket!

10 günde 2 kilo bana az geldi...
öğlen yemeğinde ne yiyorsun?

Ogle yemegi yemiyorum. Ogrenciyim calismiyorum sabah 10 da kahvaltimi yapiyorum aksam 5 te yemek yiyorum 5e kadar acikirsam galete ya da elma yiyorum aksam 7den sonra hic bisey yemiyorum. Bu arada da gunde 2 lt alkali su iciyorum

Merhaba ben bayanhirs geçen sene diyet listemi paylaşmıştım sizlere, 1 sene oldu ve bu yaptıklarım ile tam tamına 15 kg verdim biraz acımasız bi liste evet fakat sonuca ulaşınca acımasızlığın önemi kalmıyor.
.Ekmek yemeyin kepekli ekmek dışında
.Hamur işi, tatlı, abur cubur asla yok
.çikolata sadece bitter
.asitli içecek içmeyin soda dışında
.kızartma yemeyin, ızgara yada buğulama yapın
.pilav, makarna yemeyin (idealinize ulaşınca az miktar yiyebilirsiniz)
.her ögünde 1er dilim kepekli ekmek yiyin
Alkali su içiyorum demiştim ama alkaliden vazgeçip normal su içtim 2,5lt
Acıktığım zaman başka kalorili şeylere saldırmadan sadece yoğurt, süt, meyve, form yiyecek,içecek tükettim
En önemlisi haftada 3 gün 40 dk koştum.
1 ayda 5, 2.ay 5, 3.ay 5 olmak üzere 15 kg verdim
Not: Bi zaman deli gibi yemek yedim ve 70den 76 kgya çıktım, tekrar başa dönüp 3 ayda 15 kg verip 61 kg ya indim. Hedefime 6kg kaldı

Back
X