- 15 Ocak 2016
- 75
- 20
- 3
- 35
- Konu Sahibi hayat-anlamsiz
-
Kilo vermek istiyorsan onu bunu yapamam demek yok. Haftada 3 gun spor yap aksamlari 45 50 dakika suruyor zaten. Ekmek yok, sekeri azalt. Egzersiz yapmadan sadece diyetle kilo vermek bir yere kadar.
ASLA hap ilac kullanmayin. Hele ki saglik bakanligi olmayan seyleri.
1 ogun yediginiz icin kilo veremiyorsunuzdur belki. Vucudunuz gunde 1500 kalori almasi gerekirken 1200 kalori alirsa metabolizma calismaz ve kilo veremezsiniz. Intertten bakin gunde kkac kalori almaniz gerektigine.
yuruyus yapin düzenli , spor salonuna vaktinizz yok ise.
acık havada olan en sagliklisi ancak her gun disari cikamam derseni eve bi yuruyus bandi alin. ucuzlari var ama ne kadar dayanıklı olur ve gürültüsüz bilmem
Az yesen kilo verirsin, sen az yediğini sanıyorsundur. Annem mesela Bi öğün yiyor, hiçbir şey yemiyorum diyor ama o bi oturuşta öyle bi ekmek yiyor ki. Demek ki yiyorsun.
Spor yapamıyorum diyorsun, seni evde terletecek yoracak her şey kalori yaktırır. Her gün yere oturup el beziyle bütün evi silsen bu bile hareket.Kendini terletecek yarım saatte boynundan ter damlatacak bir şey bul. Çöm kalk squat yapabilirsin.
Yediklerine dikkat etsen ve her gün yarım saat evde hareketle terlesen verirsin.
Ek: esas diyeceğimi unutmuşum. Yağı, unlu ürünleri ve şekeri kesmek varken sağlıksız yöntemlere başvurmanı önermem. Doğal yollarla ver.
Bugün hiç ekmek yemedim bilgece.Su ekmeği bi gün ben bırakSam herkes bırakır. Ekmek olmadan doyduğumu hissetmiyorum ne olacak benim bu halim ahh ahh
Bugün hiç ekmek yemedim bilgece.Dün de hiç yemedim. Genelde yemiyorum.
Allahımnasıl yaşıyorsun? Ne yiyosun peki? Ben ekmek yemezsem herhalde benim için açlık orucu olur
Yağ olarak zaten hep zeytinyağı kullanıyoruz ama ekmeği tamamen bırakmak istiyorum. Ancak böyle zayiflarim.cavdar yada kepek ekmek, yag olarak da zeytinyagi tercih etmelisin.
Zayıflarken çok çok az karbonhidrat alıyordum da artık 49 kilo olduğum için yiyorum karbonhidrat. Ama ekmek yerine yağsız makarna, yağsız patates falan.Allahımnasıl yaşıyorsun? Ne yiyosun peki? Ben ekmek yemezsem herhalde benim için açlık orucu olur
Yağ olarak zaten hep zeytinyağı kullanıyoruz ama ekmeği tamamen bırakmak istiyorum. Ancak böyle zayiflarim.)
Zayıflarken çok çok az karbonhidrat alıyordum da artık 49 kilo olduğum için yiyorum karbonhidrat. Ama ekmek yerine yağsız makarna, yağsız patates falan.
Mesela kahvaltımı söyleyeyim de kalpten git. 2 yumurta, peynir, domates, salatalık.
sen bilirsin de dedigim tarz ekmekler pek kilo aldirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?