Zayıflamak istiyorum önerisi olan varmi ?

Yok artık kilo almam durdu ama vermem de durdu. En son 2 yıl önce zayiftim düşün artık
Şimdi sen çorba yapıyosundur. Üstüne pilavla sulu yemek de yiyorsundur ekmekle. Arada kızartma hamur işi de yapıyorsundur. Kahvaltıda tereyağ ekmek bal reçel götürüyorsundur. Sonra da zayıflayamoooruummm.

Kahvaltısız diyet olmaz. Uyandığınızda, oda sıcaklığında limonlu su için büyük bardak. Kahvaltı mutlaka yapın (özellikle haşlanmış yumurta ve peynir) Yeşil çay için 2 kupa falan. Ekmek yemiyormuşsunuz bu çok iyi. Kilo verememenizin altında başka sebepler olabilir. önce dahiliyeye gidip bir kan tahlili yaptırın. İnternetten evde yapabileceğiniz egzersizler var onlara bir göz atın. Bir aydır haftada 3 gün spora gidiyorum sadece 1 kilo verebildim (sebebi yeme olayını kısamadım )

Şimdi sen çorba yapıyosundur. Üstüne pilavla sulu yemek de yiyorsundur ekmekle. Arada kızartma hamur işi de yapıyorsundur. Kahvaltıda tereyağ ekmek bal reçel götürüyorsundur. Sonra da zayıflayamoooruummm.

Aha yok valla. Pilav en son ne zaman yedim hatırlamam. Evde pilav hiç yapmam. Tereyağ reçel falan da hiç sevmem hayatımda ağzıma surmemisimdir. Kızartma çok nadir yerim. Zaten hamur işi hiç evde yapmam. Kahvaltıda ben de iki yumurta peynir domates Falan yerim ama senden yek farkım ekmekle yiyor olmam. Bana kilo aldıran sadece ekmek.
Bi de biraz fazla et tüketiyorum ama tamamen yağsız bence o kilo aldirmiyordur. Yani aslında tahmin ettiğin gibi çok yemiyorum. Ama ama ama işte )))

Aynen iyiymiş o zaman sorun ekmekte. et de yağsız olduğu sürece diyet için iyi. Evet evet ekmek.

6 ay oldu doğum Yapalı 16 kg aldım
Bende çok rahatsızım 38 bedenden 44 çıktım ve çok araştırdım emzirdigim için diyet yapamıyorum bitki çayı icemiyorum
Evde yapabilecegim bi şeyler aradım,dün akşam trambolin siparişi verdim,zıplayarak kilo vermek kafama yattı sende dene istersen hem egleniyosun hem zayıflıyosun

Canım arakadaşının kullandığı ilacın ismini merak ettim özelden mesaj atarmısınız.Li..ilemi başlıyor:)

spor yap ve temiz beslen.

temiz beslen derken söylemek istediğim senin yaptığın gibi az beslenmek değil. üç öğün yemen gerekeni ye. sabah kahvaltı sevmiyorum demişsin mesela, kahvaltı yapmazsan kilo vermen çok zorlaşır. vücuda yakıt koymazsan, metabolizmanı hızlandıracak ve sana yağ yaktıracak enerjiyi de kazanamazsın. öğle ve akşam öğünlerinde karbonhidrat alımını azalt. beyaz ekmek yeme. pirinç, makarna vb şeyleri minimuma indir.

zaten az yiyerek yaşıyormuşsun aslında çok şanslısın. demek ki bünyen zorlanmayacak yeme içme konusunda. sabah yumurta, domates, peynir, zeytinli, mümkünse maydonoz,dereotu, taze naneli güzel bir kahvaltı yap. (beyaz ekmek yemeden tabi) öğleyin abartmadan çok yağlı olmayan, düşük karbonhidratlı yemeğini ye. akşam da aynı şekilde devam et. akşam ları saat 6-7'den sonra bir şey yememeye çalış. öğle ve akşam öğünlerinde mutlaka yoğurt veya salata olsun.

spor için de internette çok uzun sürmeyen, günde yarım saatini ayırabileceğin videolar var. onları yapmaya çalış.

bu şekilde kendini kasmadan, aç kalmadan, hayat kaliteni yükselterek yavaş yavaş kilonu verir, kolay kolay geri almazsın.

bütün bunları diyetisyen kontrolünde yaparsan harika olur.

o bahsettiğin, ilaç, hap, kapsül her neyse vücuduna aldığın zehirden farkı yoktur. kilo vermek, vücudu sağlıklı hale getirmeye yönelik olmalı. o yüzden bahane üretmeden elinden geldiğince yapılması gerekeni yap. bunları hayat tarzı haline getirebilirsen zaten ömrün boyunca fazla kilo sorunun olmayacak. hapları bıraktıktan sonra yavaş yavaş yine şimdiki haline döneceksin.

bir kaç ay bile sürmeyecek yalancı bir baharı mı tercih edersin, yoksa hayat boyu bu konuda dertsiz yaşamayı mı? tercih senin.

sevgiler :)

Sabah special k, öğlen hafif yiyecekler, akşamları yemek + special k, bol taze içecek

Önce bu besinlere bi alış.

10 gün sonra P90x e başla. 3 ay sonra harika olacaksın

Az kalori çok hareketten başka bir yolu yok. Ayrıca tuhaf tuhaf isimli şeylerden kaç kişi sağlığını hatta canını kaybetti. O kullandığınız şeyi bırakın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…