- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi hayat-anlamsiz
-
Dalga mı geçiyon leCok sağlıklı besleniyosun . Në kadar da sağlıklı beslenen bi kız keşke benim de olsa
Darısı başıma Allahım, Aminnnnnnn
Şimdi sen çorba yapıyosundur. Üstüne pilavla sulu yemek de yiyorsundur ekmekle. Arada kızartma hamur işi de yapıyorsundur. Kahvaltıda tereyağ ekmek bal reçel götürüyorsundur. Sonra da zayıflayamoooruummm.Yok artık kilo almam durdu ama vermem de durdu. En son 2 yıl önce zayiftim düşün artık
spor yapmadigin icin oYok artık kilo almam durdu ama vermem de durdu. En son 2 yıl önce zayiftim düşün artık
Şimdi sen çorba yapıyosundur. Üstüne pilavla sulu yemek de yiyorsundur ekmekle. Arada kızartma hamur işi de yapıyorsundur. Kahvaltıda tereyağ ekmek bal reçel götürüyorsundur. Sonra da zayıflayamoooruummm.
spor yapmadigin icin o
Aynen iyiymiş o zaman sorun ekmekte.Aha yok valla. Pilav en son ne zaman yedim hatırlamam. Evde pilav hiç yapmam. Tereyağ reçel falan da hiç sevmem hayatımda ağzıma surmemisimdir. Kızartma çok nadir yerim. Zaten hamur işi hiç evde yapmam. Kahvaltıda ben de iki yumurta peynir domates Falan yerim ama senden yek farkım ekmekle yiyor olmam. Bana kilo aldıran sadece ekmek.
Bi de biraz fazla et tüketiyorum ama tamamen yağsız bence o kilo aldirmiyordur. Yani aslında tahmin ettiğin gibi çok yemiyorum. Ama ama ama işte)))
Aynen iyiymiş o zaman sorun ekmekte.et de yağsız olduğu sürece diyet için iyi. Evet evet ekmek.
Az önce esimle ilgili actigim konudan sonra daha cok zayiflama istegi geldi üzerime.
Gajo berry diye bisey var belki duyaniniz vardir.
Malum iki dogumdan sonra kilolar kaldi biraz 10 kilo falan versem olucak kendimi daha iyi hissedicem kendimi endeksledim kilo verene kadar bisey almiycam diye.
Gajo berryi cok okudum bazi sitelerde reklam amaclimi artik neyse cok kilo verdik vs yazmislar.
15 gün oldu bende basladim sabah aksam yiyorum .
1 kilo verebilmisim.
Evde yapabileceklerim cok sinirli yüryse falan cikamam.
Cocuklardann evden isten firsat bulup egzersiz yapicak vaktimde kalmiyor .
Oturarakda verilmiyor bu kilolar .
Bi hap var isim vermek yasak sanirim yag yakan obezlerde kullanilan daha önce bi arkadasim kullanmis ve kisa bi sürede baya zayiflamis ama ben cesaret edemedim almaya.
Cok yiyen biri degilim günde 1 ögun yerim genellikle oda aksamlari kahvalti yapasim gelmez ufak tefek cocuklara yediriken atistirim okadar .
Aksamda cok yemem ekmekle sekerlede pek aram yok ama verilmiyo bu kilolar nasil kolay veriirm sizce
Canım arakadaşının kullandığı ilacın ismini merak ettim özelden mesaj atarmısınız.Li..ilemi başlıyor:)Az önce esimle ilgili actigim konudan sonra daha cok zayiflama istegi geldi üzerime.
Gajo berry diye bisey var belki duyaniniz vardir.
Malum iki dogumdan sonra kilolar kaldi biraz 10 kilo falan versem olucak kendimi daha iyi hissedicem kendimi endeksledim kilo verene kadar bisey almiycam diye.
Gajo berryi cok okudum bazi sitelerde reklam amaclimi artik neyse cok kilo verdik vs yazmislar.
15 gün oldu bende basladim sabah aksam yiyorum .
1 kilo verebilmisim.
Evde yapabileceklerim cok sinirli yüryse falan cikamam.
Cocuklardann evden isten firsat bulup egzersiz yapicak vaktimde kalmiyor .
Oturarakda verilmiyor bu kilolar .
Bi hap var isim vermek yasak sanirim yag yakan obezlerde kullanilan daha önce bi arkadasim kullanmis ve kisa bi sürede baya zayiflamis ama ben cesaret edemedim almaya.
Cok yiyen biri degilim günde 1 ögun yerim genellikle oda aksamlari kahvalti yapasim gelmez ufak tefek cocuklara yediriken atistirim okadar .
Aksamda cok yemem ekmekle sekerlede pek aram yok ama verilmiyo bu kilolar nasil kolay veriirm sizce
P90x yerine max30da olabilirSabah special k, öğlen hafif yiyecekler, akşamları yemek + special k, bol taze içecek
Önce bu besinlere bi alış.
10 gün sonra P90x e başla. 3 ay sonra harika olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?