Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah sıkı bir kahvaltı tatlı olarak canının istediği şeyden mesela reçel diyelim sadece 1 çay kaşığı yersen,makarnayı yağsız olarak bol domates soslu veya light ton balıklı yoğurtlu vs yersen de sorun olmaz hazır sosları hayatınızdan çıkartın onlar bomba resmen küçük porsiyon makarnanın yanına kocaman tabak salata yerseniz karnınız doyar :) kahveyi seviyosanız spordan 30 dk önce içip yağ yakımını hızlandırabilirsiniz ama bence 5 tane içmeyin 2 kere max onu azaltamam diye de düşünmeyin isteyince neler neler oluyorBende 3 gün önce spor yaptım ama simitlerim var 3 gündür acayip ağrıyor. ..sağa sola dönerken bile zorlanıyorum. Kahve içmek gibi bi alışkanlığım var (günde min:5 fincan) yedikleri dikkat etmeye çalışıyorum ekmeği çok az tüketiyorum ama bazen dayanamayıp makarna yiyorum
bugünde dayanamayıp sucuk yedim
birazcık desteğe ihtiyacım var galiba:)
Bak tatlım, ben diyetisyene gittim ve ilk haftada 3 kilo verdim. Kesinlikle de spor ya da yürüyüş yapmadım. Zaten diyetisyenler genelde belirli kiloya inmeden spor önermiyor.Merhabalar arkadaşlar. ..uzun süredir siteyi takip ediyorum ve sonunda bende üye oldum.10 kg kadar zayiflamak istiyorum.Deneyimlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşirmisiniz?
Bende diyetteyim şuan son 4 kilo kaldı.6 ay önce 83 kilo idim.3 ay kadar 66 ya indim.şuan 66 yım.benimde tecrübelerim var fazlasıyla sormak istediğin varsa sorabilirsin :) kolay gelsin.Merhabalar arkadaşlar. ..uzun süredir siteyi takip ediyorum ve sonunda bende üye oldum.10 kg kadar zayiflamak istiyorum.Deneyimlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşirmisiniz?
Kalori takibi yaptım.ekmeği azalltım kepekli ekmek yedim.sekersiz çay içtim .tatlıları bıraktım.günde 3 yeşilçay içtim.hergün 1.5 saat yürüyüş yaptım sıkılaştırıcı egzersizler yaptim.Nasıl oldu peki?