Öncelikle merhaba kadınlar kulübü ailesine yeni katıldım :) 17 yaşındayım lise son sınıf öğrenciyim ve bu sene sınava hazırlanıyorum tabi bu aşamada biraz stres birazda sürekli evde oturmanın etkisiyle geçen senenin ekim ayından beri 62 kilodan 75 kiloya çıktım ve bu beni o kadar çok rahatsız ediyor ki anlatmaya gerçekten kelimeler yetmez artık kendime olan eski güvenim kalmadı geçen seneki kıyafetlerimi giyiyorum resmen patlama aşamasına geliyorlar bu durum artık derslerimi de etkilemeye başladı kendimi bir türlü derslere veremez oldum aklım sürekli fazla kilolarım da tabi arkadaşlarımın da sürekli sen kilomu aldın annemin yeter artık biraz dikkat et falan gibi lafları da canımı sıkmaya başladı. Bir türlü motive olamıyorum ilk önce kendimi inandırmam gerek biliyorum bu yüzden sizden yardım bekliyorum. Sizler zayıflamak için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Bugunden itibarende diyete başlıyorum. İnşallah başarılı olurum. :) Hedefim 55 kilo olmak. Şimdiden hepinize teşekkürler