Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaşlar yaşım 23ve kilom 93 zayiflamam lazım bugün leslieye başladım güncel kilo 93 sizin önerileriniz nedir veya ben şu şekilde şunları kullanarak zayifladim diyenler varmı
Mrb arkadaşlar yaşım 23ve kilom 93 zayiflamam lazım bugün leslieye başladım güncel kilo 93 sizin önerileriniz nedir veya ben şu şekilde şunları kullanarak zayifladim diyenler varmı
Mrb ii günler hayırlı olsn Insallh bende şuan diyetteyim yeni tabi kalori hesabı ve günlük spor yapiyorum olumlu sanki bence en iyisi kalori hesabı ve spor
Mrb ii günler hayırlı olsn Insallh bende şuan diyetteyim yeni tabi kalori hesabı ve günlük spor yapiyorum olumlu sanki bence en iyisi kalori hesabı ve spor
Misal günlük 2000 kolari almam lazım kilo vermek için ben 1500 kalori tuketiyorum daha hızlı vermek için internette bakabilirsiniz yazarsam uzun olur 6 gün olmasına rağmen fark ettim gidiyor baya