- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
vay minnakcımmm demekki mezun oldun canım tebrikler
Bende bugün itibariyle 70.5 kg geldim çok mutluyum.
Bu duraklama dönemimde birkaç gün bolbol yemem işe yaradı galiba.Metebolizma kendine geldi oh beee![]()
ooooooooo cnaim ben de bu sabah 70.4 geldim

e tabi kilo vermeye de devam... 62-63ü hedefliyordum ama bu gidisle yani sIkIlasarak devam edersem belki de 65e gelmeme bile gerek kalmaz

ve kelebkcigim sana da cok tesekkür ederim, sen cagirdin beni buraya, motivasyonum da snein de katkin cok büyük

canlarıııımmmm merabayın :))) naber napıosunuz?
dun fellik fellik gezmekten gıremedım :))
dun cok saglam kahvaltı yaptım, aksama kadar acıkmadım. (yazarsam dalarsınız bana:18:)
aksamda mangal yaptık :)
tavuk+köfte+salata...
kocacıgım pek yemedıgınden kocaman salata tabagı bana kalıo tabı bende memnunıyetle yıyorum :))
aksam 7 de mısafırlıge gıttık eşimin arkadasına. ordada borek ve 1 dilim baklava yedım :26:
daha kahvaltı etmedım ben fenalardayım. hıc ac degılım haliyle...
kızlar ben daha kılo vermıcem, göğüslerim çok küçüldü yaa
spor yapıp sıkılasıcam sadece.. 57-58 kg ıyıyım... sadece sıkılasmam lazım.. bugunden ıtıbaren jıllıan yapcam bıde kedidirkedi nin spor topiğinden bıkac hareket yapcam, yazmıstım ya sıze... öle işte kıslar
ama bı daha kendımı salıp kılo verdım dıye onume gelenı yemıcem eski halıme donmek asla ıstemıyorum. şımarmak yok asla!!!!
haftada bır kacamak yaparım artık..
sıkılasmam sart!!!
ooo canim hadi gözünaydin bitiriyorsun demek... spor kesinlikle yap hatta benim oldugum topige gel ben sadece sporla 4 cm inceldim

canim topik sen de gel videolardan, bilgilerden ve hareketlerden faydalan

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-327.html