ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

kız çocukmusun nesquik ne yiyon al bol yeşillik çatur çutur yee...

bende nestle cornflex var üstünde ideal ölçü yarım çay bardağı süt+7 yemek kaşığı cornflex diyor bazen kahvaltıda yiyorum bağırsak çalıştırıyormuş güyaa...
bana tık demiyo ama kullanan arkadaşlar eşimde dahil süper rahatlatıyor diyor bende ne metabolizma varmış..

Daha 17 yaşındayım çocuk sayılırım :27: Valla abur cubur yememek için aldım en azından kalorisi daha düşük bunu yerim dedimde fayda etmedi yine aklım lanet şeylerde kiloları geri alıcam kesin :50:

Daha 17 yaşındayım çocuk sayılırım :27: Valla abur cubur yememek için aldım en azından kalorisi daha düşük bunu yerim dedimde fayda etmedi yine aklım lanet şeylerde kiloları geri alıcam kesin :50:

oyy kuzumm hakkaten küçüksün ama bir genç kızsın unutmaa..aslında bizdede ailecek nutella yada sarelle cam şişe bağımlılığı var ama işte frenliyoruz...

Kızlar nerdesiniz yaaaa diyeti bıraktınızmı yoksa:20:
Kimsecikler kalmadı kendim çalıp kendim söylüyorum:5:
Minnak kız sen nerdesin güya konu sahibi olucan:47:
Neyse bugün tartıda tekrar 71.3 kg mı gördüm çok mutluyum son gaz diyete devam:8:

Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyordum çünkü kilo vermem durmuştu.Bende 2 -3 gün yiyecek miktarımı artırdım kilo vermeye başladım şimdi 61.5 kg oldum.

Bugün yediklerim:
sabah: Haşlanmış yumurta ( 1 tane) ,1 dilim çavdar ekmeği ,2 uzun dilim sucuk ( sadece pazar kahvaltısına özel :) ) , iki küp peynir

Ara: 8 adet çilek

Öğle: peynirli domatesli sandviç ,ayran.

selam kızlar nasılsınız ??? ben baya düzenli diyet yapıyorum kendime diyet sayfası açmıştım ama menülerimi sizlerlede paylaşacağım :)

Çok sağol canım benim:16:
Bademciklerim şişmişti bir haftadır çekiyordum.Arkadaşınada üzüldüm canım.Evet çok fena şişiriyor insanı bugün 73.3 kg geldim.Off ya bir gün 71.4 kg mı gördüm dahada göremedim :19: Hala şişliklerim var geçecek inşallah:26:

tesekkür ederim cnaim, allah saglik verisn de geirisi geliyor :16:

Neyse bugün tartıda tekrar 71.3 kg mı gördüm çok mutluyum son gaz diyete devam:8:

oooooooooooo süper cok sevindim bitanem yaaa bak gecti hemen iki güne hatta daha az bilem cikmissin :16::16::16::32::32::32::32:

kızlarrrr :)))
gebetttım kendımı bugun.
once bahcemde çileklerimin dıbını capaladım, sonra brokolılerım fıde oldular buyuduler teyzeleri :))) cok sıktı araları, onları dagıttım, capa yaptım.

sonra 2.5 km yurudum, mekık cektım, ip atladım..
squash hareketı vardı kedidirkedi'nın topiğinde.
popo kaldırma, bacak ıcı erıtmede super hareketler var. yapıyım dedım ama cok zorlandım. yavas yavas alıstırmam lazım vucudumu o harekete.
cok zor oluo ama yaaa :(
ellerını bırlestırıp one dogru uzatıosun, sonra hayali sandalyeye oturur gıbı oturup kalkıosun.hatta kalkarken zıplamak cok daha etkılı oluomus ama nerdeeeeee, ben totosumu kaldırana kadar ay yörüngesi degıstırıo peeehhhhh...

öle işte kızlar..

bugunku menumu yazıyım :)
kahvaltı: 3 yumurta ıle omlet+2 dılım peynır+domates salatalık
öğle: kapuska
aksam : köftelı patates
1 neskafe fıncanı pudıng

ama aksam kustum mıdem cok kotu oldu pudıng yıyınce :(

dunku menum:
kahvaltı: 2 yumurta ıle omlet+peynır+domates salatalık maydonoz
öğle: kıymalı engınar+pazı sarması (sanırım 10 küsür yedım, bulgurla yaptım)
aksam: kızarmıs tavuk (hazır) salata

bebegem hafta sonu dıye gırmıom, kımse olmuyor dıye :)
yoksa bırakılırmı dıyet sekerım aaaaaa :)))
ben demıstım sana gecer dıye. sevındım senın adına cicimmm :)))

ayyy ben de tam 71,0 kiloyum :9: insallah haftaya 60li rakamlari görmüs olurum... inaniyorum bu sefer olcak bu is, hem yememe dikkat ediyorum hem de spor yapiyorum kesin basarcam bu sefer :8::8::8:
basarıcaksın tabi regencim :))) kılo vermek kolay aslında azcık bogazımızı tutunca gıdıcek kılolar. zor olan onu koruyabılmek. :31:

selam kızlar gıremıyorum nezamandır kusura bakmayın özledım sızıııııı
diyete devam bırazdan menumu yazarım 72 kıloyum almadım korkmayın :) ama vermedımde korkun :(

ayyy ben de tam 71,0 kiloyum :9: insallah haftaya 60li rakamlari görmüs olurum... inaniyorum bu sefer olcak bu is, hem yememe dikkat ediyorum hem de spor yapiyorum kesin basarcam bu sefer :8::8::8:
Tebrikler canım
kızlar sonunda 71 kiloyum altılı rakamlara çok az kaldı hedefime ise sadece 6 kilo:21::21::21:
mayısta doğum günüm var doğum günümde inşallah 65 olucam:16::16::16:
regen ve deryaizm sizleri yarışa davet ediyorum :21:

Son düzenleme:
yuppiiiii bu hafta 68,30 ü gördümya çok mutluyummmm

bugunki menüm

sabah 1kase nesfit

ara 1 fincan yeşilçay

11,30 da yarım fincan nescafe

öğlen 1 kase mercimek çorbası,1tabak salata,3 kaşık kadar kısır

ara 1 fincan yeşilçay,1 adet diyet büskivi

az önce 5-6 tane fındık yedim ve 1 türk kahvesi içtim

akşam barbunya yaptım kendime 4-5 kaşık kadar yerim yanında yoğurt ile

3lt yakın suyumuda içti bugun

akşam kendime ödül olarak pudngli pasta armağan ediyorum hahaha :)

kızlarrrr :)))
gebetttım kendımı bugun.
once bahcemde çileklerimin dıbını capaladım, sonra brokolılerım fıde oldular buyuduler teyzeleri :))) cok sıktı araları, onları dagıttım, capa yaptım.

sonra 2.5 km yurudum, mekık cektım, ip atladım..
squash hareketı vardı kedidirkedi'nın topiğinde.
popo kaldırma, bacak ıcı erıtmede super hareketler var. yapıyım dedım ama cok zorlandım. yavas yavas alıstırmam lazım vucudumu o harekete.
cok zor oluo ama yaaa :(
ellerını bırlestırıp one dogru uzatıosun, sonra hayali sandalyeye oturur gıbı oturup kalkıosun.hatta kalkarken zıplamak cok daha etkılı oluomus ama nerdeeeeee, ben totosumu kaldırana kadar ay yörüngesi degıstırıo peeehhhhh...

öle işte kızlar..

bugunku menumu yazıyım :)
kahvaltı: 3 yumurta ıle omlet+2 dılım peynır+domates salatalık
öğle: kapuska
aksam : köftelı patates
1 neskafe fıncanı pudıng

ama aksam kustum mıdem cok kotu oldu pudıng yıyınce :(

dunku menum:
kahvaltı: 2 yumurta ıle omlet+peynır+domates salatalık maydonoz
öğle: kıymalı engınar+pazı sarması (sanırım 10 küsür yedım, bulgurla yaptım)
aksam: kızarmıs tavuk (hazır) salata

bebegem hafta sonu dıye gırmıom, kımse olmuyor dıye :)
yoksa bırakılırmı dıyet sekerım aaaaaa :)))
ben demıstım sana gecer dıye. sevındım senın adına cicimmm :)))

basarıcaksın tabi regencim :))) kılo vermek kolay aslında azcık bogazımızı tutunca gıdıcek kılolar. zor olan onu koruyabılmek. :31:

haklisin canim yaa... gercekten kendimden de biliyorum bi ara tuttum bogazimi verdim 4 kilo, sonra tabi koruyamadim, hem de kilo verdim diye simariyorum yaa.. snaki yesem de etkilemicek diye düsünüyorum... amabu sefer öyle ypamicam, ayni hataya bi daha düsmemeliyim :19::19::19: hem veririm yaaa kiloyu, spor da yapiyorum, hava iyi oldukca kendimi disariya da atiyorum. haftaya zaten ise baslicam oh misss :16:

valla seni örnek almak lazim kilo vermedeki azim konusunda canim, disiplinli olunca gidiyomus kilolar sen bize bunu gösterdin...

Tebrikler canım
kızlar sonunda 71 kiloyum altılı rakamlara çok az kaldı hedefime ise sadece 6 kilo:21::21::21:
mayısta doğum günüm var doğum günümde inşallah 65 olucam:16::16::16:
regen ve deryaizm sizleri yarışa davet ediyorum :21:

yaris miiiii ayyyy yapamam ben :9: güvenmiyorum kendime yaa.. gerci bikac gündür iyi gidiyorum diyette ama yine de yaris biraz agir kacar bana :9::9::9:

insallah senin dogumgününde ikimizde 65 oluruz canim :9::9::9:

canlarıııımmmm merabayın :))) naber napıosunuz?
dun fellik fellik gezmekten gıremedım :))

dun cok saglam kahvaltı yaptım, aksama kadar acıkmadım. (yazarsam dalarsınız bana:18:)
aksamda mangal yaptık :)

tavuk+köfte+salata...
kocacıgım pek yemedıgınden kocaman salata tabagı bana kalıo tabı bende memnunıyetle yıyorum :))

aksam 7 de mısafırlıge gıttık eşimin arkadasına. ordada borek ve 1 dilim baklava yedım :26:

daha kahvaltı etmedım ben fenalardayım. hıc ac degılım haliyle...

kızlar ben daha kılo vermıcem, göğüslerim çok küçüldü yaa :(
spor yapıp sıkılasıcam sadece.. 57-58 kg ıyıyım... sadece sıkılasmam lazım.. bugunden ıtıbaren jıllıan yapcam bıde kedidirkedi nin spor topiğinden bıkac hareket yapcam, yazmıstım ya sıze... öle işte kıslar

ama bı daha kendımı salıp kılo verdım dıye onume gelenı yemıcem eski halıme donmek asla ıstemıyorum. şımarmak yok asla!!!!
haftada bır kacamak yaparım artık..
sıkılasmam sart!!!

vay minnakcımmm demekki mezun oldun canım tebrikler:16:
Bende bugün itibariyle 70.5 kg geldim çok mutluyum.
Bu duraklama dönemimde birkaç gün bolbol yemem işe yaradı galiba.Metebolizma kendine geldi oh beee:1:

bugünkü menüm
sabah:
kk kadar peynir
domates,salatalık
4 zeytin
2 uno denge light
1 büyük kupa yeşil çay
ara:
1 portakal
öğlen:
1 kayısı
4 küçük grissini
ara:
1 büyük kupa yeşil çay ve bol su
akşam ise menümde:
4 kaşık pırasa yemeği
1 uno denge light
2 kaşık peynirli makarna
2 kaşık yoğurt var.

Ayyy inşallah canım:16:
nasipse iki aya kadar burun estetiğide oluyorum büyük değişim olacak yani hayatımda:52:

hakkında hayırlısı bacım..
bende bazen meme estettıgı muhabbetı acıorum, (emzırmeden dolayı malum deformasyonlar :), yer cekımıne karsı koyamıolar:9:) ama benım kamil lafını bıle ettırtmıo :50:

Back
X