Istedıgin kiloya gelirsin inşaallah canim
Reddettiğin şeylerde büyük başarı bence her gün 2 çikolata yiyorsan bugün yememen bir başarıdır kanımca. En azından kaçamak yok.Bugün şu saate kadar yediklerimi yazayım
Arkadaş geldi 2 kere kahve ictik 4 dilim karpuz bir kare süzme peynir ve az çekirdek .. Şuan çok açım . Taze fasulye yiyeceğim .. iyi gitti çok şükür sağlıksız ama olsun :)
İnşallah hedefine ulaşırsınBugün güzel geçti ... Bu topigi açtığım iyi oldu şimdilik motivasyonum süper azalmaz ins
Bu arada güncel kilomuz ve hedef kilomuz da aynıymış.
Hoşgeldin arkadaşım .. motivasyon bence başarmanin yarısı .. ben onu yakaladığımı düşünüyorum . Kaç yaşındasin bu arada ve başladın mi diyete .. her sabah kilomuzu paylaşalım . Ben hergün tartilmaktan yanayim
hoşbuldum :) 22 yaşındayım. boyum 1,55 onu da belirteyim.Beraber mezun olabiliriz burdan kilolarimizda aynıymış buda bi avantaj bi azim olur bizim için .. Düzenli beklerim topige. .
hoşbuldum :) 22 yaşındayım. boyum 1,55 onu da belirteyim.
Yaklaşık bir aydır yapabildiğim kendimi tutabildiğim sekilde diyet yapmaya çalışıyorum ancak imkanlarımda çok elverişli değil. Evdekilerin kaçta yiyeceği ne yiyeceği etki ediyor ister istemez. Bende de tartı olsa dayanamaz tartılırım ama böyle de arkadaşıma gittikçe tartılacağım bir süre 1,5 ay sonra spor salonuna başlayacağım ancak o zaman için müsaitim. inşallah düzenli bir topic arkadaşlığı olacak bu :)
aynen öyle canım 1.5 ay için 5 kılo yeterli su an ki imkanlarimla. Bende aynı zamanda sana destek olmak için buradayım canım :)Sen düşük kalorili şeyler yemeye özen göster canm 1.5 ay sonrasına 5 kilo versen kar kardir.. ben sana sürekli ve istikrarli bi arkadas olurum
Çabuk vermek iyi de almak pek iyi değilBenim avantajım çabuk verip çabuk alıyorum .. Bide bilinc altı kodlama die bişi var onları dinlemeyi düşünüyorum gece yatarken
darısı daha düşük rakamların başına bende disaridaydim sağlıklı yedim diyemem ama reddettiğim çok şey oldu sağlıklı düzeni de en kısa zamanda oturtacagim inşallahBu sabah itibariyle 73 200 çıktım
Günaydın
darısı daha düşük rakamların başına bende disaridaydim sağlıklı yedim diyemem ama reddettiğim çok şey oldu sağlıklı düzeni de en kısa zamanda oturtacagim inşallah
İnşallah çıkar canım ama yine de azıcık geç olsun güç olmasın artık tamamen gitsinler deİnşallah ... Bugün oturmadaydim yedim ama akşam yemedim yemicemde. İnşallah fark çıkar sabaha yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?