zayıflamaya son söz

zordegil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.497
316
148
Merhaba arkadaşlar
Şöyle böyle anlatmak istemiyorum . Aslında hepimizin yaşadığı sıkıntı aynı . Vermek sonra fazlasıyla almak sonrası kocaman bi pismanlik ..
Bu sefer öyle olmayacak vereceğim ve almayacagim. . 75 kiloyum hedefim 60 ama ufak hedeflere basaracagjm bunu .. ve burası bana iyi gelmişti .. tekrar buraya gün gün ne yediğimi ne içtiğimi ne hissettiğimi hepsini yazacağım ..
1. Hedef : 69
2.hedef : 65
3.hedef : 63
4.hedef :60

Bu yolda benimle yürümek isteyen arkadaşları beklerim . Ne diyeti yapacağım bilemiyorum ama bugun basladim yeni kalktim Türk kahvemi içiyorum

Bugün şu saate kadar yediklerimi yazayım
Arkadaş geldi 2 kere kahve ictik 4 dilim karpuz bir kare süzme peynir ve az çekirdek .. Şuan çok açım . Taze fasulye yiyeceğim .. iyi gitti çok şükür sağlıksız ama olsun :)

Merhaba :) Dediğin gibi uzun hikayelere sahibim bende Daha önce yine burada verdim ama üniversitede tekrar aldım. Arada bir deniyorum başlamayı motivasyon sağlayabilecek şeyleri henüz kesin başarıya ulaşamadım. Bir kez daha seninle başlarsam bir şey kaybetmiş olmam sanırım :)

Reddettiğin şeylerde büyük başarı bence her gün 2 çikolata yiyorsan bugün yememen bir başarıdır kanımca. En azından kaçamak yok.
Bugün güzel geçti ... Bu topigi açtığım iyi oldu şimdilik motivasyonum süper azalmaz ins
İnşallah hedefine ulaşırsın

Bu arada güncel kilomuz ve hedef kilomuz da aynıymış.

Hoşgeldin arkadaşım .. motivasyon bence başarmanin yarısı .. ben onu yakaladığımı düşünüyorum . Kaç yaşındasin bu arada ve başladın mi diyete .. her sabah kilomuzu paylaşalım . Ben hergün tartilmaktan yanayim

Beraber mezun olabiliriz burdan kilolarimizda aynıymış buda bi avantaj bi azim olur bizim için .. Düzenli beklerim topige. .

Beraber mezun olabiliriz burdan kilolarimizda aynıymış buda bi avantaj bi azim olur bizim için .. Düzenli beklerim topige. .
hoşbuldum :) 22 yaşındayım. boyum 1,55 onu da belirteyim.
Yaklaşık bir aydır yapabildiğim kendimi tutabildiğim sekilde diyet yapmaya çalışıyorum ancak imkanlarımda çok elverişli değil. Evdekilerin kaçta yiyeceği ne yiyeceği etki ediyor ister istemez. Bende de tartı olsa dayanamaz tartılırım ama böyle de arkadaşıma gittikçe tartılacağım bir süre 1,5 ay sonra spor salonuna başlayacağım ancak o zaman için müsaitim. inşallah düzenli bir topic arkadaşlığı olacak bu :)

Sen düşük kalorili şeyler yemeye özen göster canm 1.5 ay sonrasına 5 kilo versen kar kardir.. ben sana sürekli ve istikrarli bi arkadas olurum

Benim avantajım çabuk verip çabuk alıyorum .. Bide bilinc altı kodlama die bişi var onları dinlemeyi düşünüyorum gece yatarken

Sen düşük kalorili şeyler yemeye özen göster canm 1.5 ay sonrasına 5 kilo versen kar kardir.. ben sana sürekli ve istikrarli bi arkadas olurum
aynen öyle canım 1.5 ay için 5 kılo yeterli su an ki imkanlarimla. Bende aynı zamanda sana destek olmak için buradayım canım :)
Benim avantajım çabuk verip çabuk alıyorum .. Bide bilinc altı kodlama die bişi var onları dinlemeyi düşünüyorum gece yatarken
Çabuk vermek iyi de almak pek iyi değil kodlamayi bende duydum inşallah yardımcı olur sana :)

Günaydın

darısı daha düşük rakamların başına bende disaridaydim sağlıklı yedim diyemem ama reddettiğim çok şey oldu sağlıklı düzeni de en kısa zamanda oturtacagim inşallah

İnşallah ... Bugün oturmadaydim yedim ama akşam yemedim yemicemde. İnşallah fark çıkar sabaha yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…