zayıflamayı başarmak

yürüyüş en az 1 saat olmalı ve tempolu şekilde ama kilo kaybı için cardio ağırlıklı bi spor yapman lazım

yarım saat ayırabilirsin. evde yapmak çok sağlıklı değil cünkü allah korusun sakatlanırsın filan

yarım saat ayırabilirsin. evde yapmak çok sağlıklı değil cünkü allah korusun sakatlanırsın filan
yarım saatle olmuyo daha önce başladım spor salonuna bırakmak zorunda kaldım çalışıyorum ve 2 çocuğum var vakit kalmıyo hiç birşeye

benim gittiğim bi spor salonu var çünkü gerçekten çok ciddi sonuçlar aldım ve sadece yarım saat sürüyo çok da eğlenceli bi yer istersen oraya git dicektim :)

ben şişli de oturuyorum fulya daki şubelerine gitmiştim bfit çok şubesi varmış internetten bak istersen

çok yakın diğil ama bu semtte varmış ama iş çıkışı gitmem gerekli genede sağol ilgilendiğin için gitmeye çalışıcam :)

slm hayırlı cumalar
bu sabah çok güzel benim için sabah aç karnına 69 gördüm tartıda ve çok mutluyum şu anda

slm evet ben büyük bi gayretle geçtiğimiz hafta 2 kilo gitti bundan sonra haftada 1 kiloda gitse yeter bana çünkü
amacıma ulaştım yani diyet yapmadan sadece dikkat ederek ve yediklerimi azaltarak da kilo verebiliceğimi gördüm
bi 5 kilo daha verebilsen bana yeticek inş 1 aya kadar o kilolarıda verebilirim darısı kilo vermek isteyen herkesin başına

Ne kadar guzel anlatmissin.

evet ilk günden bozmaya başladım dün akşam gelen aşureye dayanamadım ve bayağı yedim
gecenin o saatinde olmamalıydı

ben maf oldum bu aşurelerle teyzem yapmış dünden beri çağrı bu akşam gidicem bu hafta geri gelmese bari verdiğim 2 kilo offf

canım malesef yiyerek kilo vermek çok çok zor önce beyinde bitirmek gerekiyor bu işi. Çöplük ağız ne bulursa yiyor :) unu tuzu şekeri kes birde enaz yarım saat spor yap hemen vericeksin bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…