zayıflamayı başarmak

offfff hafta sonu herşeyi maf ettim gene sanırım bu sabah tartıda gene 73 gördüm ve moralmanım çöktü napıcam nasıl yapıcam anlıyamadım pilva kahvaltılığa ve kızartmalara dayanamıyorum

bakalım ramazan da napıcaz nasıl olucak yiğip yiğip uyuycaz hareket vakti sıfır olucak gündüzde açlık susuzluk ve uykusuzluktan hareket edemiycez

off yok ben başaramıycam bu zayıflama işini tam 4 gündür ipleri tamamen koparttım artık midem patlıyana kadar yemeye başladım gene ve eminim kilo da almışımdır korkudan tartılamıyorum bile zaten diyet yapamıyodum ama yavaş yavaş yediklerimi azaltmaya çalışıyodum bi anda oda gitti

yeni güzel bi güne merhaba
ben dün ve önceki gün karamsarlığa kapılmıştım birkaçgün yemeği fazla kaçırmıştım da
ve dün tartılma korkumu yenip tartıya çıktığımda gördümkü kilo almamışım tamam vermemişim belki ama bana çok gelen yemek midem küçüldüğüm denmiş bunu anladım yada kendimce böyle yorumladım diyelim ve bu çok mutlu etti beni yani amacıma ulşmayı başarıyorum demektir
yani midem küçüldükçe yemem azalıcak azaldıkçada kilo verebilicem hemde kalıcı olarak benimde istediğim zaten buydu :)

evet bu gün son bu akşam inş sahura kalkıcaz bakalım bu ay nasıl geçicek günler çok uzun ve sıcak
umarım verdiğim kiloları geri almam ve vermeye devam edrim zaten ayda bir kiloyu zor veriyorum

bu ay oldukça zor geicek belli oldu baş ağrısı beni maf etti 2 gün hareketsiz yattım bu sabah kalkıp işe geldim ama elimden geldiğince hareket etmiyorum
gece yemek yiyip yat koca gün hareket etme umarım çok kilo almam vermek oldukça zor oluyo çünkü

tekrardan selam
aradan geçen bunca zamana nazaran lilo veremedim yani arada vermiştim 68 e kadar düştüm ama tekrar aldım
ama neyseki ilk başladığım kiloya dönmedim şu anda 71 kilo yum ama istediğim kiloyada ulaşamadım geçen hafta dr gittikten sonra gerçekten kilo vermen gerektiğini anladım sağlığım artık ön plana çıktı ve busefer gerçekten bunu yapıcam
ama önce midemi küçültmekle başlamam lazım ben anladımki yemeği alışkanlık haline getirmişim gerekenden çok fazla yiyorum bunu kontrol altına almam lazım ve buda zaman alıcak sanırım sizlerinde desteğiyle ben bunu başarıcam :)

günaydın
2 gündür 2 lt ye yakın su içiyorum bu benim için mükemmel
ve sabah poğçalarınıda bıraktım sonunda çok nadiren yemeği düşünüyorum ve 2 gündür akşamları hafif yiyorum yani bana göre hafif bakalım bi ilerleme olucakmı zaman a bıraktım bu sefer acele yok

Karatay diyeti çok mantikli geldi ama bütün diyetisyenlerin söylediği ara ogün tezini curutuyor hangisi daha doğru ? @esra927

Karatay diyeti çok mantikli geldi ama bütün diyetisyenlerin söylediği ara ogün tezini curutuyor hangisi daha doğru ? @esra927
hangisi doğru bilemiyorum ama bence bünyenize ve alışkanlıklarınıza göre doğru olanı bulucaksınız
karatay bana uymuyo çünkü anemim var ve sıksık bişeyler yemem lazım ama karatay yapan ve çok güzel kilo veren arkadaşlarımda var

[QUOzaten urusude, post: 37470957, member: 482384"]hangisi doğru bilemiyorum ama bence bünyenize ve alışkanlıklarınıza göre doğru olanı bulucaksınız
karatay bana uymuyo çünkü anemim var ve sıksık bişeyler yemem lazım ama karatay yapan ve çok güzel kilo veren arkadaşlarımda var[/QUOTE]

Ben zaten ara öğünü yapamayan bi insanim karatay daha mantikli sanki

Ben zaten ara öğünü yapamayan bi insanim karatay daha mantikli sanki[/QUOTE]
deneyin o zaman belki faydasını görürsünüz ama öönce iyi bilgi edinin bence sırf ona uyucaksanız

evet iyi haftalar diyerek başlayalım
bu hafta bende kiloda bi değişiklik yok gene malesef 71 le yola devam ama olucak kararlıyım bu sefer

evet bu gün yenenler
sabah zeytin beynir yeşilbiber ve ekmek
öğlen
2 ad kadınbudu köfte birkaç dilin patates haşlama
1 kase çorba 1 kase yoğurt ve birazda salata ve makarna
50 gr kadar kepek ekmek ve biraz peynir zeytin
2 adet mandalina
akşama bakalım evde daha neler yenicek
şimdilik 1 lt su

akşam gerçekten az yedim aferin bana :)
sabahta gayet güzeldi
kepek ekmek peynir ve zeytin
umarım böylede gider bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum ben

evet pilavın dışında bu saate kadar iyi gidiyorum aferin bana :)
pilavıda normal yediğimden az yedim zaten büyük ilerleme var bende darısı isteyen herkese

birkaç gündür ufak kaçamakların dışında bozmadım fazla hoş benimkine diet denmez ama yemeği azalatmaya çalışmak denir
yani amacım bu çünkü ben çok fazla yiyorum yarayan şeyler yesemde fazla yemek hep zarar ve kilo demek
bu arada suyuda en az 1,5 lt her gün içmeye devam bakalım 1 haftada kilo vermeyi başarabilicekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…