• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamazsam tatile gidecekmiş kızlarla takılacakmış ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba kızlar ..
2 seneden fazladır çıkıyoruz çıkmaya başladığımzdan bu yana 15 kilo aldım sonra bunun 7 kilosunu verdim şimdi de malesef kilolarım var sevgilimde sürekli şikayet ediyor zayıfla diye ailem de söylüyor zayıfla diye 175 boyundayım 75 kiloyum diyetisyene de gittim zayıflamaya çalışyıorum sevgilim tutturdu salı gününe kdr 1 kilo vermezsen kuşodasına gideceğim kızlarla ? salı gününe kdr 1 kilo verilir mi ya ..
Demin telefonda konuştuk madem çok meraklısın kızlara izin verdim şimdi deefolup gidebilrsin byby dedim telefonumu kapattım facemi de dondurdum . Annesine de hakkınızı helal edin oğlunuz başka kızlara gitmek istiyormuş dedim annesi de seni sayıklıyo başkasını istemez o seni kızdırmak için söylyor dedi . Sizce verilir mi 1 kilo 4 günde kızlar ya .. off

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sevgilinin amacı sanırım seni kızdırıp hırslandırmak. ama saçmalamış ve amacından sapmış.. bu sözü büyük saygısızlıktır, kolaylıkla hazmedilecek bir şey değil. ben olsam çok ciddi bir şekilde tavrımı koyardım. özür dileyip pişman olduğunu görene kadar da affetmezdim.

bu arada öyle fazla bi kilon olamaz ya sanmıyorum. benim boyum 1.63 ben de 60 kilo civarında geziniyorum. hafif balık etlisin sen sanırım. e boyun da uzun. kurban olsun o senin bir dirhem etine. hiç laf söyletme kendine. uzun boylu ve balık etli kadınlar çok çekici oluyor bence. :34:

Son düzenleme:
gelde gülme bi alemsiniz canım ya :) sen zaten yapman gerekeni yapmıssın ...doğru olan da bu....sen dış görünüşüm için benimleysen bu hep böyle kalacak de sen bilirsin de ve sus...keyfi bilir ki bu böyledir...ama gercekten böyle düşündüğünü sanmıyorum....ama yinede böyle kızlarla gitcem muhabbeti hoş değil

bu arada öyle fazla bi kilon olamaz ya sanmıyorum. benim boyum 1.63 ben de 60 kilo civarında geziniyorum. hafif balık etlisin sen sanırım. e boyun da uzun. kurban olsun o senin bir dirhem etine. hiç laf söyletme kendine. uzun boylu ve balık etli kadınlar çok çekici oluyor bence. :34:

yanlarım var biraz onlar kötü duruyor ya biraz zayıflayabilsem süper olacak :((

Şakaysa çok çirkin...
Gerçekse iğrenç!

yanlarım var biraz onlar kötü duruyor ya biraz zayıflayabilsem süper olacak :((

Canım gerçekten ayıp etmiş erkek arkadaşın. Keşke başka şekilde kızdırmayı deneseymiş ama erkekler işte biraz odun oldukları için ince düşünemiyorlar maalesef..
Ayrıca 4 günde 1 kilo tabi ki verebilirsin. Yapman gerekenler ekmeği bırakmak. Sabah kahvaltısını sıkı yapmak, öğlen bi tane haşlanmış tavuk, akşam da salata ve yoğurtla günü bitirmek. Bu şekilde eğer dayanabilirsen 1 kiloyu rahatlıkla verebilirsin. :)

4 günde 1 kilo çok da sağlıklı olmayan yollarla verilebilir.Ama böyle çirkin sözler sarf eden biri için verilir mi tartışılır...Sizinle sonsuza kadar zayıf ve fit olacağınız için birlikteyse zaten hiç olmasın daha iyi.Ama siz kötü niyetli olmadığını düşünüyorsanız,densizlik etti diyorsanız bence tavrınızı koyun ve böyle sözler sarf etmemesi için uyarın.

Sevgilin seni nasilsan öyle begensin seninde onda begenmedigin seyler vardir kesin yapabilcegin birsey yaparsin yapamiyorsan birak gitsin sen o dönene kadar bir kac kilo ver ozmn yansin dursun :9:

Ayy erkek arkadaşını merak ettim şimdi vallahi kurban olsun kız o sana :27:
Sağlığını düşünüyodur o seninn ama fazla bir kilonda yokmuş kiii neyi dert etmişş bu anlamadımm.
Ama yinede yerinde olsam iyice burnu sürtsün diye uzun bir trip show yapardım :27:

Şaka mı bu?
Kılo vermezsen kuşadasında kızlarla takılcam derken cıddı değıldı demı?
Nasıl sakın kalabıldın?
Bırde soruyorsun, evet salıya kadar bır kılo değıl 2 kılo bıle verılır ama o odun ıçın bır gram bıle verme sakın

Bu işin şakası makası yok, kurduğu cümle çok saygısızca.:20:

Sen ona aynı cümleyi kurmuş olsaydın, sana bi peynir çeşidinin ismi söyleyip, yolu gösterirdi.

İyi yapmışsın, öldürmesende süründür aklı başına gelsin.:19:

Bu işin şakası makası yok, kurduğu cümle çok saygısızca.:20:

Sen ona aynı cümleyi kurmuş olsaydın, sana bi peynir çeşidinin ismi söyleyip, yolu gösterirdi.

İyi yapmışsın, öldürmesende süründür aklı başına gelsin.:19:

Ya ben sanirim konuyu kacirdim bana da bi deyiverseniz ayni sorundan muzdarip olabiliriz de?:)

yerinde olsam hemen zayırlardım,sonra güzel olmuşmuyum aşkım diyip onayını alır almaz artık daha güzel olduğuma göre senden iyilerine gidiyorum diyip tekmeyi basardım,zira şu aralar benzerini yapma planım var :D

Back
X