Zayıflamışsın !

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Selam hanımlar ..
4 aydır evliyiz kv gittik ..
Kapıdan girer girmez görümce diyor ki eşime seni geçen fln ca görmüş çok zayıflamış X demiş diyor ..
Siz olsanız gıcık olmaz mısınız ?
Sanki ben bakamadım eşime de zayıfladı gibi ..
Ki zayıfladığı fln da Yok hani hala ayni ..
Aynanın karşısına geçip spora baslıycam göbek yaptım bile diyor ..:KK14:

Selam hanımlar ..
4 aydır evliyiz kv gittik ..
Kapıdan girer girmez görümce diyor ki eşime seni geçen fln ca görmüş çok zayıflamış X demiş diyor ..
Siz olsanız gıcık olmaz mısınız ?
Sanki ben bakamadım eşime de zayıfladı gibi ..
Ki zayıfladığı fln da Yok hani hala ayni ..
Aynanın karşısına geçip spora baslıycam göbek yaptım bile diyor ..:KK14:
benim kv kilo almiş kocana iyi bakiyon diyo:D
zayıfladiysa anaaa nasıl zayıflamişsin diycek biliyom ben kaynanami.

benim kv kilo almiş kocana iyi bakiyon diyo:KK70:
zayıfladiysa anaaa nasıl zayıflamişsin diycek biliyom ben kaynanami.
Bide zayıflasa haklılar diyecem zaten bende yemeğe düşkün bi insanım..
Birlikte daha fazla yiyoruz da kapıdan girer girmez söylemek ne yani ..
Resmen içinde tütmüş gelince hemen söyleyim diye .

Hiç takılmayın derim ben, siz kendinizi mutsuz edersiniz ben 1'5yillik evliyim eşime de ayni şekilde söylüyorlar bu arada eşim göbek falan yapti ben gülüp geciyorum duymamazlıktan geliyorum sizi mutsuz etmek isteyen kimseye firsat vermeyin daha çok yenisiniz tadini cikarin çoğu şeyi duymamazlıktan gelin emin olun ki daha mutlu olursunuz.

Bence gereksiz alınmışsın.
Ha çok içerlediysen "göster göbüşünü kocacım" veya "çok hareketliyiz evde ondandır" deseydin. :KK53:

Ya normal laf arasında dese takılmıycam ama böyle kapıdan girer girmez saçma bi gülümsemeyle laf sokar gibi ..
hoşgeldiniz der demez bu mu gelir bi insanın aklına :KK51:

Evet bi daha derlerse bunlardan birini söyleyim en iyisi :süslü:

Zaten düşününce çok şey var takılacak da yutuyorum genelde ..
Ama buna ayrı bi sinir oldum çeşit çeşit yemek için kendimi paralıyorum adam da iştahlı küfür gibi geldi bi an
Niye paraliyorsun sen ascibasi misin? Sorumluluklariniz esit, kendi kendini paralayinca madalya takmayacaklar. Bir gun de kocan yapsin yemegi,onunki can seninkisi baska bisey mi? Esas sorun bu bak,gicik oldugun sey degil

Takma bu kadar aslında sessiz kalmasaydn takmazdn.benm koca buaralar zayıfladı soyledklerınde bende adam çok çalışıo buaralr ondan derım gecer bakmıyon mu dedıklerınde kı oyle bısı olmadı hehe bakmıyrum derdım herharlde sende oyle yap taktgıno gorurlerse daha cok ustune gelırler

Niye paraliyorsun sen ascibasi misin? Sorumluluklariniz esit, kendi kendini paralayinca madalya takmayacaklar. Bir gun de kocan yapsin yemegi,onunki can seninkisi baska bisey mi? Esas sorun bu bak,gicik oldugun sey degil

Hayır o konuda eşimin hakkını yiyemem ..
O çalışılıyor ben şu anlık evde olmama rağmen hafta sonu kahvaltısı ondadır , evi süpürsem peşime viledayla gelir .
Demek istediğim Yen'i evliyim hevesliyim zaten çeşitli yemeklere adam da iştahlı zayıfladığı Yok demek istedim ..

Takma bu kadar aslında sessiz kalmasaydn takmazdn.benm koca buaralar zayıfladı soyledklerınde bende adam çok çalışıo buaralr ondan derım gecer bakmıyon mu dedıklerınde kı oyle bısı olmadı hehe bakmıyrum derdım herharlde sende oyle yap taktgıno gorurlerse daha cok ustune gelırler

Ben sadece yoo kilosu aynı dedim ..
Ya bu görümceye bi sinir oluyorum zaten belki de ondan daha çok gıcık oldum

Back
X