- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
benim kv kilo almiş kocana iyi bakiyon diyoSelam hanımlar ..
4 aydır evliyiz kv gittik ..
Kapıdan girer girmez görümce diyor ki eşime seni geçen fln ca görmüş çok zayıflamış X demiş diyor ..
Siz olsanız gıcık olmaz mısınız ?
Sanki ben bakamadım eşime de zayıfladı gibi ..
Ki zayıfladığı fln da Yok hani hala ayni ..
Aynanın karşısına geçip spora baslıycam göbek yaptım bile diyor ..
Bide böyle gülerek söylüyor ya deli oldum ..evet ne amaçla söylendiği belli
Bide zayıflasa haklılar diyecem zaten bende yemeğe düşkün bi insanım..benim kv kilo almiş kocana iyi bakiyon diyo
zayıfladiysa anaaa nasıl zayıflamişsin diycek biliyom ben kaynanami.
Kulağına eğil ve deki' Siz bu yediğiniz haklarla yüzün üstüne çıkarsınız' de
Sen söylemedin ama ben içinden geçenleri anladımKulağına eğilip başka seyler söylemek geçti o an içimden ama neyse
Her seye gicik olsam su an evli olamazdim ki
Bence gereksiz alınmışsın.
Ha çok içerlediysen "göster göbüşünü kocacım" veya "çok hareketliyiz evde ondandır" deseydin.
Niye paraliyorsun sen ascibasi misin? Sorumluluklariniz esit, kendi kendini paralayinca madalya takmayacaklar. Bir gun de kocan yapsin yemegi,onunki can seninkisi baska bisey mi? Esas sorun bu bak,gicik oldugun sey degilZaten düşününce çok şey var takılacak da yutuyorum genelde ..
Ama buna ayrı bi sinir oldum çeşit çeşit yemek için kendimi paralıyorum adam da iştahlı küfür gibi geldi bi an
Niye paraliyorsun sen ascibasi misin? Sorumluluklariniz esit, kendi kendini paralayinca madalya takmayacaklar. Bir gun de kocan yapsin yemegi,onunki can seninkisi baska bisey mi? Esas sorun bu bak,gicik oldugun sey degil
Takma bu kadar aslında sessiz kalmasaydn takmazdn.benm koca buaralar zayıfladı soyledklerınde bende adam çok çalışıo buaralr ondan derım gecer bakmıyon mu dedıklerınde kı oyle bısı olmadı hehe bakmıyrum derdım herharlde sende oyle yap taktgıno gorurlerse daha cok ustune gelırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?