Zayıflamışsın !

Saglikli besleniyoruz ailecek de kaynanaya o anlar

canm keske desydin yani abla ben bakanıyormuyum mu demek bu . yoo felan derse ne alaka söylüyorsun kardesinize sorun derdin . bozardın bida susarlardı

Evet fazla alınganım sanırım söyleyiş tarzına uyuz oldum ..
Bi daha kine kapıdan girer girmez abla sen bu aralar kilo mu aldın desem intikamımı almış olurum sanırım

Görümcenizin yaşi kaç acaba merak ettim. Hani kendisi rahatsiz olsa o yorumdan sizede bunu yansıtır ama bazı insanların iletisimi bozuk oldugundan düşündüklerini aslında istedikleri gibi aktaramıyorlar.

Kaynımda eşime asırı takilır kilo almişsın diye masalla baska muhabbet yok hep aynı laflar. Ben usandım "he senin kıyıpta yiyemediklerini yiyor" diyesim geliyor.

35 yasında bekar ..
İlk kez söylediğini duydum normal de hiç takılmazdı..
Ama genel olarak herseye fazla burnunu sokmaya çalışan bi tip ..

ne kadar takıyorsunuz insanların neler dediğine.. siz takıp ama sözlü ama tripli karşılık verdikçe kendilerini adamdan sanıp devam ediyorlar. şu tipleri adam yerine koymayın..

Yılda 2,3 kez mutlaka duyarım bu sözü kv deden;Artık yolunu buldum ben evlendiğimde, kemikleri sayılıyordu,şimdi en azından yüzüne bakılıyor dedim ve yanımda söylemiyor artık:)

gıcık olsam da belli etmem
evet ya cok zayıfladı derım eşim için onları onaylarım
iyice sinir olsunlar

hiç üstüme alınmam

kocam çocuğum mu da ben bakıcam koskoca adama.

evlenene kadar ailesiyle yaşarsa koca koca adamlar evlenince karısının baktığı bir çocuk gibi muamele görürler böyle işte.

Geceleri çok kondisyon çalışıyoruz de

Benim gorumcenin konusmasini anlatsam oturutlr aglarsinkadin her konusmada iyi bak der esim icin nende derim bana kim baksin dedim ama daha diyeckrim bitmedi onada zmani var dhabenciller iste biz evlat degiliz sanki agzinin payini vercek okadr bende bende vercemde daha yalniz konusma ani yakalayamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…