Zayıflığa eleştiri

Söylediklerine aynen katılıyorum.
Bende minyon tipliyim,bu da yetmiyor bir de ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum.En yakınım annem bile bana yemiyorsun diyip duruyor,ee ben ne yapayım?
Bir seferinde akrabaların yanında patlayıverdim:"Neymiş efendim,bu gidişle sende her hastalık çıkarmış,gıda almalıymışım vs...".Bende delirdim tabii "Karışmayın benim ne yediğime,siz kendi yediklerinize bakın" dedim.
Ayıp oldu ama en azından rahatladım ben.

Bende zayıfim ve herkes bana da kilo al diyor. Ve bu kilo al diyenler de genelde kadın dediğin balık etli olmalı derler.Ama kimseyi takmiyorum.Cunku o dar elbiseyi gidince karninin ya da başka bir yerinin çıkmamasının verdiği haz, duyduğum onca" hasta misin, kilo al "lafına değer. Unutmayin her kadin zayıf olmak ister.Lutfen kafanıza takmayın.

ablam da senin yaşadığın sorunu yaşıyor. 1.63 boy, 47 kilo... her yolu denedi ama bi türlü kilo alamıyor. millet ayy ne kadar zayıfsın kilo alsana biraz diyor. ablam normalde çok dert etmiyor ama söylendiğinde üzülüyor tabii. sanki alabiliyor da almıyor! onun da bi rahatsızlık olabilceni düşünmeden, laf olsun diye konuşuyor insanlar. bi de benle kıyaslıyorlar bu ne zayıflık nilüfer gibi olsan ya diyorlar, bu kez de ben kendimi suçlu hissediyorum. karşıdaki kişi kiloluysa sen fazlalıklarını bana ver diyor artık ama baş edilmiyor, hangi birine laf yetiştircek. çoğunu duymazlıktan geliyor, en iyisi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…