- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
dr a gittiğimde sadece demir ve b12 eksikliğin var diyolar bi de hap veriyolar o kadar.ama ben yiyebilsem yemek yicem ...canım istemiyo sorun orda.düşündüğüm en son şey.kilo almaya çabalarken aklım sürekli yemek yemekte olmalı bu da bana çok zor geliyo.yemek yemek bi ödev bi görev gibitatlım oncelıkle neden kılo alamıyorsun bu onemlı. belkı altta yatan bır sebeb vardır bu yuzden bır dr gorunmelısın. onun dısında kalorılı yıyecekler tuketebılırsın.. Ama en onemlısı dr kontrolu .
Ben de zayıfım 42 kiloyum ama zayıf olmamla hep gurur duymuşumdur.tally weijl ve koton da 32-34 beden kıyafetler bulabilirsin. Ben o mağazaları kullanıyorum ;-)
Bi diyetisyene gidip kilo almak için diyete de başlayabilirsin. Senin kilon ve boyun kaç?
arkadasın dedıgı gibi kotonda adlde cok kucuk bedenler bulabılırsın ne guzel ya sevın bence bu duruma bak ben kılo vermek ıcın sırkeler içiyorum neler neler yapıorum
sımdı boyunu gordum aslında boyuna gore bıraz zayıfsın canım ya 50 53 olsan çok hoş olursun bencde bı dıyetısyene görünsen çok ıyı olur kısa zamanda kendını yıpratmadan kilo aldırır sanaama canım ben 23 yaşındayım.yani çocuk gibi grünmekten bıktım.böyle kendimi iyi hissetmiyorum hiç ki iyi de görünmüyorum cidden.dedim ya afrikalı çocuklar gibiyim.kara kuru söylemi tam benlik
var mı balık etli olmak gibisi...
bende kendimi bildim bileli 39-40 kiloydum bebe bisküvisi mamasıya 5 kilo alabildim
bu 5 kiloyla bile özgüvenim yerine geldi yine zayıfım ama eski sağlıksız görüntüm gitti çok şükür
sende dene bu yöntemi ama hiç aksatmada hergün yiyeceksin
ayrıca fındık, fıstık, kuru üzüm, tahin pekmez ye bak nasıl kilo alıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?