- Konu Sahibi Latinachica
-
bıldırcın yumurtasını kaynar suya at 2 dk da pişiyor normal yumurta tadında ama çok küçük.iştah açıyor ve çok besleyici.
Günde bir tatlı kaşığı poleni suyla iç.(ilaç gibi)faydalarını internetten araştırabilirsin.
Sabahları 3 tane zeytinle başla. Zamanla göreceksin iştahın açılacak. 30 dan sonra az yiyim de kilo almiyim der hale geldim. Hepsi geçiyor tatlım üzülme.
bebe bisküvi maması nasıl canım öyle kuru kuru bebe bisküvisi yesek olmuyor mu?
canım kaç yaşındasın???
eğer imkanın varsa başka bir diyetisyene ve bir spor salonuna git.Ve ne istediğini tam olarak anlat ,ben kilo almak istiyorum de.
Yeni nesilde zayıflık problemi olan kişiler görüyorum mesela gittiğim spor salonunda da bir kız var ama hiç de öyle çekingen davranmıyor hoca farklı bir program uyguluyordur ona, eminim, zaten yanyanayken hocayla konuşmasını duydum sonra dikkatimi çekti kız.
eğer ergenlik çağında değilsen hormon içermeyen supplement de kullanabilirsin.Ama o konu hakkında benim de pek bilgim yok.Onu da mutlaka bilen birine sorman lazım gideceğin diyetisyene sorabilirsin ama onları sakın ama sakın bilinçsizce kullanma çünkü bazılarının içinde hormon olur ve bu hormon erkeklik hormonu sonra yüzünde sakal ,bıyık çıkma tehlikesi de var.
canım ben kendimi bildim bileli zayıftım halada zayıfım...
bekarken annemler dalga geçerdi sana koca bulamayacaz diye...ama şükür eşim kilodan haz etmez...:) şanslıyım...
şuan biraz aldım ve cici bebe sayesinde inan..bende çok çabaladım, neler neler denedim doktora gittim denemediğim yöntem içmediğim balık hapı kalmadı...
ama yok biraz metabolizma meselesi...sağlıklıyım şükür ama kilo da lazım... iskelet gibiydim inan bana...birde maşallah deve gibi boyum var :) resmen iskeletor gibiydim :)
172 boyum var, kilom 50 idi... :)
kemiklerim sayılıyordu....ama sonra cici bebeyi duydum deneedim ve 54 kilo oldum halen 54 kilodayım...daha eksiğim ama eşim fazla almamı istemiyor...:)
böyle kaldım şükür...cici bebeyi sütle mama yapıp muhallebi kıvamında her gece ve her kahvaltıdan sonra mutlaka yiyeceksin...tiksinme sakın zorla yiyeceksin...bir kase....
bak gör zmanla nasıl alıyorsun...
benim çocuğum var 3 yaşında inan görsen hala genç kız sanırlar :) bi yönden iyi bişey ama bi yönden kötü işte...
beren saat de 1.64 boyunda 34 beden giyiniyormuş ama gayet hoş bir bayan onun tarzına bir bak istersen esmerlik konusunda çağla şikel gibimisin oda 34 36 bedendir işte
beren saat de 1.64 boyunda 34 beden giyiniyormuş ama gayet hoş bir bayan onun tarzına bir bak istersen esmerlik konusunda çağla şikel gibimisin oda 34 36 bedendir işte
sizlere belki saçma gelicek ama zayıflık durumu beni o kadar çok engelliyo ki...en ufak bir örnek olarak kıyafet bile bakamıyorum.bakmak istemiyorum artık.yani en düşük bedenleri bile dolduramıyorum ben
dışarı çıktığımda hep mutsuzum suratım hep asık.arkadaşlarla bir sürü fotoğraf çektirmiştik geçenlerde fotolarda bakıyorum kendime acıyorum halime cidden...bi de esmerim tıpkı afrikalı çocuklar gibi duruyorum.gokarta gitmiştik geçen orda başa geçirilen kasklardan taktılar adam sonuna kadar sıktı kemeri benim kafaya hala bol geldi:)))kıyafetler bol geliyo hadi de o bile bol geldi ya yüzümün zayıflığından
ikili ilişkilerden hiç bahsetmiyorum.kimsenin beni beğenmiyceğini düşünüyorum.o yüzden kimseye yaklaşamıyorum.aslında fena sayılmam ama bu durum beni çok itici gösteriyor...
hayatımda yapmak istediğim birçok şeyi erteliyorum.sanırım istdiğim bi bedene ulaşmadıkca ben mutlu olamıycam
arkadaşlar çaresizim, ne kendimi böyle kabul edebiliyorum ne de üstesinden gelebiliyorum.bana bi akıl verin nolur artık bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?