- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim
canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen
herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkünkeklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum
mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim
canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen
herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkünkeklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum
seni çok iyi anlıyorum canım...
bende iki ay öncesine kadar çok zayıftım şuan 5 kilo aldım moralim ve kendime güvenim yerine yerine geldi
yaşını, boyunu, kilonu yazar mısın bir iki tavsiyede bulunabilirim.
inan seni çok iyi anlıyorum.. boyun kilon kaç
canım hiç takma bende aynı durumdayım bana çok zayıfsın biraz kilo al diyenlere sende de çok var bana ver de alayım fazlalıklarından kurtulursun diyorum.. sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu yüzümüze vurmasalar olmaz.. ben sırf bu kilo meselesinden konuşmazdım kimseyle şimdi boşuna takıntı yapmışım diyorum.. seni kimse almaz diyenlere de inanma şuna inan seni gerçekten seven biri varsa kilo hiç sorun olmuyor seni olduğun gibi sevsin zaten..bnm sevgilim kilo al der sağlığın için istiyorum der ama hep konuştuğumuz bi şey değil sorun olmuyor zayıf olmam.. bize gıpta edenlerde var canım aşırı kilolu kişilerde ne kadar fitsin hiç alma diyorlar yani takılacak bi şey değil ama herkes istediği kiloda olsa çok güzel olur inşallah alırız bir an önce istediğimiz kiloyu..ayrıca hiç utanma streste etkiliyor kiloyu kendini sev önce sonra gelsin kilolar hep bu büyüme çağında yaşadığımız sorunlar zayıflatıyor psikoloji çok etkiliyor kiloyu bn buna inanıoyrm
ben aburcuburla büyüdüm sayılır.ama yemek yemiyodum.düzensiz besleniyorum okuldan dolayı falan çook öğün atladığım oluyo.dolayısıyla midem küçülüyo ve hicbir şey yiyemiyorum.yesem alıcam da şöyle olmalı yani beni bi yere kapatcaklar işim gücüm yemek olcak canımı sıkan bir şey olmıycak kendimi yemeğe adıycam da öyle alıcam.bu da imkansız gibi bir şey:/Ben kilo vermeye ugrasan biri olarak sana kesinlikle abur cubur yemeni oneriyorum demek isterdim ama o da sagliksiz olcak :2:
nasil besleniyorsun peki ? yiyorsun da kilo alamiyormusun yoksa yemiyormusun ?
balık yağı hapı kullanan arkdslarım vardı.. bıde ben bı ara sey kullanmıstım sabahları ac karnına kuru incir içine anason koyup yıordum hergun 1 tane. bunu gecen sene kullandım. ama cok fzla bı surede kullanmadm en fzla 3ay falandır.. gecen seneden bu seneye 6 kılo aldımiştahın nasıl blmıorm ama bn acaip iştahlı bırıyımdır. ne kdr yesemde kılo alamazdım.. bu sene acısı cıktı. sanırım depolamışım şimdi gayet memnunum kılomdan.
bende senin gibiyim kilo alamyrum yaşım 19 göstermiyorum
39 kiloydum daha önce şuan 53 sizin yaşadığınız sorunları bende yaşadım bi ürün kullanıyorum birde herakşam elma suyu ile kuruyemiş tüketiyorum daha önce de söledim ürün ismi vermedim reklam olmasın diye ama burda okudukça yazasım da gelmiyo değil hani neyse prakten ilacını cok duydum forumda bende kullandım bi süre etki etti sonra fıs yine altını çiziyrum bu ürünün tanıtımını falan yapmak için buraya üyede olmadım benim bundan hiç bi kazncım olmaz şuanda işim yok sınavlara hazırlanıyorum sadece sizinle paylaşmak isitoyrum kişiye özelden mj atabilrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?