zayıflığımdan utanıyorum vol.2:(

Metabolizma hızına rağmen yemek demek, hiç boş durmaması boğazının demek.

Ben sürekli yiyebilen biri değilim malesef.

hayır hıc bos durmamak demek degıl 3 ogun yemek aralarda da meyve sut gece yatmadanda peynır yıyınce oluyor bu kadar basıtmıs aslında doktorun dedgı bu

yemedikten sonra ilaçlar bi halta yaramıyor
kaç kutu ilaç kullandım hala aynıyım çünki yemiyorum
tek prpblemimiz bu yememiz lazım
ama nasıl???
ben hala başaramadım malasef(

tatlım bır ust yorumda acıkladım kavaltıda bal pekmez recel az da olsa ye sonra sonra alısıyor mıde ben yıyıp hep mıdesı bulananlardandım ama sımdı oyle degıl cok sukur dedgımı yap ınan kı alırsın

kiloyu etkileyen faktörden biri de gerçekten stres. Kimi stres yapar yemek yer kilo alır kimi ise stres yapıp yemeden içmeden kesilir. Ben de aynı şekilde kilo alma savaşı verenlerdenim ama beceremiyorum bir türlü. Yolda birini görsem önümde giden ooff bu kadar kilom olsun yeter Allahım diyorum. Zayıf birini görsem ben de bu kadar zayıf mıyım yaaa diyorum. Bir ay içinde 5 kilo almam şart nasıl yapıcam bilmiyorum ama olmalı.. Bebe bisküvisini dene iştah açıyor gerçekten.

Troidine baktirdinmi peki canim ?
Hipertroid olabilirsin, doktora gidip bi kan ver istersen, ona görede ilac verir doktorun
yemek yemekte önemli tabi, hic birsey yemezsen tabi kilo alamazsin

kızlar benim de metobolizmam çok hızlıdır ve yemek yedikten sonra midm bulanabiliyor bazen bazen de iştahım cok acık oluyor ama cok y,iyemiyorum..geçen sneden bu yana 10 kio verdm ve vermek için hiç bişey yapmadım ben ..ama stres sıkıntı olabilir ya da antbyotik kullandım onun da etkisi olabilir..acil kilo almam lazım ama napmalıyım bilmiyoum..kötü görnmuyorum ama kiloluyken daha hoşum

benimde iştahım yok 3 öğün yemek yiyemem midem bulnıyo ben besin takviyesi kulalnıyorum yemeklerden sonra yiyemedğim öğünleri karşılıyor 53 kilyum 60 a kadar kullancam 39 kiloydum daha önce de yazdım bebe biksvsi denemedim yiyemem saten ağır gelir bana ayda yaklaşık 3 3.5 kilo aldırıyor

daha öncede bütün testleri yaptırmıştım allaha şükür bişi cıkmadı ama metebolizmam çok hızlı bu yüzden kalorisi yüksek besin almak lazım ki kilo yapsın günlük kalori ihtiyacını belirleyip üstüne eklemek gerekiyor

Merhaba keklik06, ilk başlığına da yorum yapmıştım aynı dertten muzdarip biri olarak.Hatırladın mı beni bilmiyorum ama benim derdim de aynen dvam ediyor.Denemeiğim yol kalmadı,iğneler ilaçlar hiç faydası yok.Bu sorunun tek çözümü yemekten geçiyor.Ama bende sıfır iştah olduğu için normal bir insanın yediğinin çeyreğini ancak yiyorum.Midem o kadar küçülmüşki hiçbir şey yiyemiyorum.Hele hele yaz mevsiminden nefret ediyorum.İyice iştah kapandığı gibi kat kat giyindiğim için üstüne ter kaybediyorum bir de.Herkes benim zayıflığıma takmış durumda.Hiç mi rahatsız olmuyorsun,ye biraz kopacan.Yahu bi gidin ya.Zaten benim kafam sürekli kilomda,hiç hoş görünmediğimi bende biliyorum.Yedikçe miden açılır dmek o kadar kolay ki.Psikolojim alt üst.Sırf bu yüzden insan içine çıkamıyorum,asosyal bir zayıfım şimdi (((

cnm ben Weight Gainer Van. 1850 kullanıyrm çiklatası da var ayda 5 kilo falan rahat aldırıyo ama biraz pahalı işte eczaneden almştm önce sonra sitesinden aldım kampanya falan olyo fiyat birz düşüyo

ayyy morganacım eski msjlara baktığımda hatırladım seni.hani kat kat giyp de yine de xs dolduramayan dertdaşım.ya bu yazdıklarının üzerine ne diyebilirim ki...ben de aynıyım hatta kilo verdim okuldu şuydu buydu diye.kat kat giyinmekten dediğin gibi terden kilo kaybediyorum.insanlar hala ne kadar zayıfsın dedikçe ben kahrolyorum çünkü niye çünkü ben göründüğümden de zayıfım o taytlar boşuna mı giyiliyo.heralde iskelet gibiyim diye de düşünmeden edemiyorum tabi.şu yaz günlerinde tahmin edersin ki dışarı çıkmamak için elimden geleni yapıyorum.ama işte insanız mutlaka bi işimiz oluyo.dışarı çıktığım hep aklımda bu sorun hep hep hep....kilo almadan da bu sorn asla asılmaz kendimi kabul edemiyorum işte.
ye diyolar da işte sorun bizim iki lokmada doymamız almıyo mide bulanıyo zorladıkça...napıcaz bilmiyorum

cnm ben Weight Gainer Van. 1850 kullanıyrm çiklatası da var ayda 5 kilo falan rahat aldırıyo ama biraz pahalı işte eczaneden almştm önce sonra sitesinden aldım kampanya falan olyo fiyat birz düşüyo

ne kadar canım ayrıca ne kadar süre gidiyo

Troidine baktirdinmi peki canim ?
Hipertroid olabilirsin, doktora gidip bi kan ver istersen, ona görede ilac verir doktorun
yemek yemekte önemli tabi, hic birsey yemezsen tabi kilo alamazsin

kan tahlillerim yapıldı.bişeyim yok dendi.ama şey yaptırmadım hiç ya idrar tahlili..acaba parazit falan olabilir mi.aslında diyetisyene gidip detaylı bi tahlil yaptırmak lazım.ama malum özel hastaneler de ateş pahası adım atınca para istiyolar

Ben bu yaştan sonra kilo alacağımı sanmıyorum.Durum o kadar vahim ki insanlar bana endişeli gözlerle bakıyorlar.Bi hastalığın mı var diyorlar.Oysaki hiçbirşey yok.Kaç yıldır işim gücüm hastaneye gidip tahlil yaptırmak.Keşke bir derdim olsaydı çaresi bulunurdu en azından.Geçen yine doktora gittim,doktorun bana dediği şey "ye,yemezsen kilo alamazsın".Ee yani bunu ben de biliyorum,sorunum zaten midemin almaması deyince de yazdı vitamin hapını.Hayattan bıktım valla.

benim de artık öyle bi inancım yok zaten 30umdan sonra alıcağım kiloları da istemiyorum çünkü güzelim gençliğim buna dertlenmekle geçti.doktorların tek söylediği şey zatenbiz de biliyoruz yememiz gerektiğini.kan tahlili dışında başka bi tahlil yaptırdın mı

Aklına gelebilecek her yolu denedim.Zaten tiroid sorunu olanlar ve bağırsaklarında kurt olanlar çok yeyip kilo alamayan kesim.Biz zaten yiyemiyoruz ki kurt neyi yesin Bi ara psikiyatriye gittim,bi hap verdi.3-4 kilo aldım.Ama o hap hem gün boyu uyutuyordu,hem de bağımlılık yaptığı için bıraktım.Diyetisyene gittim,bana bir diyet listesi verdi.Zaten orada yazanları yesem,sana gelmeye ihtiyacım olmazdı.Keşke bi ameliyat olsa mide genişletmek için, hiç düşünmeden yatarım bıçak altına:)

ben de
ya kan tahlili yaptırdım ama hiç parazit falan var mı diye baktırmadım.ondan şüpheleniyorum aslında...
yakın zamanda ben de gidicem
ya ilaçmış şuymuş buymuş bana hiç güvenli gelmiyo tamam zayıfz da sağlığımızdan da olmayalım

Ya çevremizdeki insanların psikolojimizin bozulmasında öyle büyük rolü var ki.Çok şişman olanlar bile bizle dalga geçiyorlar,kız nerdeyse 100 kilo özgüveni tavan,ama benim özgüvenimi sıfırlıyor.Bebek kolları gibi şuna bak,üflesek uçarsın,eksi bedensin sen.Artık bu tür şeyleri duymamak için dışarı çıkamıyorum.Çıktığımda da gülmeye vuruyorum,içim kan ağlarken.Benden yaşça küçükler benden büyük gösteriyor.Dediğin gibi 30dan sonra kilo alacaksak ne işimize yarayacak,kırışıklıklar başlayınca güzellik gidince.Millete o kadar özeniyorum ki en güzel yaşlarını diledikleri kiloda en güzel halleri ile geçiriyorlar(

kesinlikle canım zaten dışardan gelen tepkiler yüzünden ben de zayıflığımdan utanıyorum ya.yani bi kabahatmiş gibi,bizi anormalleştiriyolar.bu da benim bilincaltıma yerleşti.bana bakan herkesin ayy ne kadar zayıf diye düşündüğünü düşünüyorum.yolda yürürken şekilden şekile girmeler..ayy anlatsam roman olur valla

bu başlığı arkadaşlarımın bana takılmaları üzerine açmıştım.moralim çok bozuktu.yemek yerken benim yemem olay oluyo.yok mıy mıy mıy yok biraz canlı ye yok şunu bitir yok buharlaşıcan bayan dediğin ele gelir keklik bu ne hal gibi gibi gibi...ben zaten dert ediyorum bi de onların söylemesi eksik.bıktım ben bu durumdan

Yemeğe başlar başlamaz sen zaten bitiremezsin diyorlar.Kendilerine kilolusun az ye desek hemen bozulurlar,ama ben onları düşündüğüm için söylemiyorum.Ama onlar o kadar rahat söylüyor ki.Sen yine de benden iyisin canım.Benim kilo 38,daha vahimim ben.En son 43'e kadar çıktım o kadar.Boyumda kısa 1.59.Bildiğin ucubeyim ben

kullandığın ilacı bana da msj atar mısın canım biraz daha kilo almaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…