- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi Latinachica
-
Metabolizma hızına rağmen yemek demek, hiç boş durmaması boğazının demek.
Ben sürekli yiyebilen biri değilim malesef.
yemedikten sonra ilaçlar bi halta yaramıyor
kaç kutu ilaç kullandım hala aynıyım çünki yemiyorum
tek prpblemimiz bu yememiz lazım
ama nasıl???
ben hala başaramadım malasef(
mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim
canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen
herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkünkeklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum
Merhaba keklik06, ilk başlığına da yorum yapmıştım aynı dertten muzdarip biri olarak.Hatırladın mı beni bilmiyorum ama benim derdim de aynen dvam ediyor.Denemeiğim yol kalmadı,iğneler ilaçlar hiç faydası yok.Bu sorunun tek çözümü yemekten geçiyor.Ama bende sıfır iştah olduğu için normal bir insanın yediğinin çeyreğini ancak yiyorum.Midem o kadar küçülmüşki hiçbir şey yiyemiyorum.Hele hele yaz mevsiminden nefret ediyorum.İyice iştah kapandığı gibi kat kat giyindiğim için üstüne ter kaybediyorum bir de.Herkes benim zayıflığıma takmış durumda.Hiç mi rahatsız olmuyorsun,ye biraz kopacan.Yahu bi gidin ya.Zaten benim kafam sürekli kilomda,hiç hoş görünmediğimi bende biliyorum.Yedikçe miden açılır dmek o kadar kolay ki.Psikolojim alt üst.Sırf bu yüzden insan içine çıkamıyorum,asosyal bir zayıfım şimdi(((
cnm ben Weight Gainer Van. 1850 kullanıyrm çiklatası da var ayda 5 kilo falan rahat aldırıyo ama biraz pahalı işte eczaneden almştm önce sonra sitesinden aldım kampanya falan olyo fiyat birz düşüyo
Troidine baktirdinmi peki canim ?
Hipertroid olabilirsin, doktora gidip bi kan ver istersen, ona görede ilac verir doktorun
yemek yemekte önemli tabi, hic birsey yemezsen tabi kilo alamazsin
Ben bu yaştan sonra kilo alacağımı sanmıyorum.Durum o kadar vahim ki insanlar bana endişeli gözlerle bakıyorlar.Bi hastalığın mı var diyorlar.Oysaki hiçbirşey yok.Kaç yıldır işim gücüm hastaneye gidip tahlil yaptırmak.Keşke bir derdim olsaydı çaresi bulunurdu en azından.Geçen yine doktora gittim,doktorun bana dediği şey "ye,yemezsen kilo alamazsın".Ee yani bunu ben de biliyorum,sorunum zaten midemin almaması deyince de yazdı vitamin hapını.Hayattan bıktım valla.
39 kiloydum daha önce şuan 53 sizin yaşadığınız sorunları bende yaşadım bi ürün kullanıyorum birde herakşam elma suyu ile kuruyemiş tüketiyorum daha önce de söledim ürün ismi vermedim reklam olmasın diye ama burda okudukça yazasım da gelmiyo değil hani neyse prakten ilacını cok duydum forumda bende kullandım bi süre etki etti sonra fıs yine altını çiziyrum bu ürünün tanıtımını falan yapmak için buraya üyede olmadım benim bundan hiç bi kazncım olmaz şuanda işim yok sınavlara hazırlanıyorum sadece sizinle paylaşmak isitoyrum kişiye özelden mj atabilrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?