Karizma ( ozguven + kendinden %100 emin olma + iyi egitim + dolu kafa ) + mevsime uygun feminen giysiler + yuzune uygun abartiya kacmadan makyaj + saglikli saclar = Dunya Guzeli olursun
Karizma + guzel giysi + hafif makyaj = guzellik
Ne patavatsiz insanlar var su dunyada , size ne kardesim, otenin berinin boyundan , kilosundan, vucudundan...Kendiyle barisik birisi ciksa da bir gun sunlara tokat gibi bir cevap yapistirsa keske
Sen bu insanlara fikirlerini sordun mu, bu konuyla ilgili neden yorum yapiyorlar ? Bir daha boyle diyen cikarsa "benim erkek pesinde ne oldugum malum, erkekler benim pesimde kosuyor, ben begenmiyorum" dersin.
Haset mi yaptilar nedir, belki de canini acitmak istediler.
Bir kere de cokbilmisgillerden birisi bana fazla iyi egitimli oldugumu, bunun da erkekleri korkuttugunu soylemisti. Ben de "erkeklerin ilgimi cektigini kim soyledi, ben guclu kuvvetli kadinlarin pesindeyim " demistim, kalmisti
Haydi bunu gectim, sadece kusursuz, manken fizikli kadinlarin mi sevgilisi, kocasi var ? Siradan gorunumlu insanlarin sevmeye sevilmeye hakki yok mu?!!! Ask, sevgi, kalpten kalbe olusan bir sey, adam popo, gogus, bacak icin beni sevecekse hic sevmesin zaten.