Zayıflık=Güzellik

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Dün arkadaşlarımla buluşmaya gittim.5 kişiydik toplamda.Kızların hepsiyle samimi değilim aslında.İki kişi haricinde diğerleri ile çok sıkı fıkı değilim.Neyse konu kilolara filan geldi.Benimde hani çok fazlam yoktur 5 kilo filan işte.İşte kız başladı neymiş efendim zayıf olmazsan hiç bi şi yakışmaz.Taşıyamazsın kıyafeti. Hem erkeklerde zayıflardan hoşlanıyor dedi.Masada benden kilolu 2 kişi olmasına rağmen bana bakarak anlattı bunları derdi ne anlamadım.Sizde mi böyle düşünüyorsunuz.Zayıflık=Güzellik mi?

Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Güzelliğin zayıflıkla hiç de alakası yok bence. Önemli olan olduğun halinle kendine yakışanı bulmak, kendi tarzını yaratmak bence. Ve kesinlikle özgüven sahibi olmak çok önemli. Önce kendini seviceksin.

saçmalamış senin güzelliğini kıskanmıştır ve zaafın olduğunu düşünüp sana laf çarpmıştır.

valla ben zayıf değilim ama çook güzelim

Karizma ( ozguven + kendinden %100 emin olma + iyi egitim + dolu kafa ) + mevsime uygun feminen giysiler + yuzune uygun abartiya kacmadan makyaj + saglikli saclar = Dunya Guzeli olursun

Karizma + guzel giysi + hafif makyaj = guzellik

Ne patavatsiz insanlar var su dunyada , size ne kardesim, otenin berinin boyundan , kilosundan, vucudundan...Kendiyle barisik birisi ciksa da bir gun sunlara tokat gibi bir cevap yapistirsa keske

Sen bu insanlara fikirlerini sordun mu, bu konuyla ilgili neden yorum yapiyorlar ? Bir daha boyle diyen cikarsa "benim erkek pesinde ne oldugum malum, erkekler benim pesimde kosuyor, ben begenmiyorum" dersin. Haset mi yaptilar nedir, belki de canini acitmak istediler.

Bir kere de cokbilmisgillerden birisi bana fazla iyi egitimli oldugumu, bunun da erkekleri korkuttugunu soylemisti. Ben de "erkeklerin ilgimi cektigini kim soyledi, ben guclu kuvvetli kadinlarin pesindeyim " demistim, kalmisti

Haydi bunu gectim, sadece kusursuz, manken fizikli kadinlarin mi sevgilisi, kocasi var ? Siradan gorunumlu insanlarin sevmeye sevilmeye hakki yok mu?!!! Ask, sevgi, kalpten kalbe olusan bir sey, adam popo, gogus, bacak icin beni sevecekse hic sevmesin zaten.

zayıf olmak, güzel olmak önemli de...
Karakter, ahlak, iyi huy olmayınca pek de güzel görünmüyor insanlar..
Tanındıkça...
Başta hoş gözükseler de..

giyinmeyi ve sana ne yakışacağını biliyosan kilo pek önemki değildir bence

Zayıf olmak ile formda olmayı karıştırıyor olabilir misiniz ? Eğer öyle değilse kilonun fazlası insanın çirkin olmasına yetiyorken eksiği nasıl güzelleştiriyor ?

allah karakter zayıflığı vermesin deseydin 20 kilo fazlam var, bugüne kadar birkaç kişi hariç kimse zayıfla demedi, diyenler de çok güzel bir yüzün var zayıflasan ne ka güzel olur diye gaz vermeye çalıştılar ama tutmadı bende sende işine geleni dinle, işine gelmeyene he he de geç sen böyle mutluysan gerisi boş

Ya ben kilo almış arkadaşıma bile evet almışsın diyemiyorum nasıl insanlar var ya
Zayıf olmak güzellik değil ki .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kız bir bakıma haklı.
Bende ne zayıfım ne şişmanım.
Ama giydiklerimi yakıştıramıyorum.
Onu bunu bilmem.
Bayanlarda da yandan fışkıran yağlar, kütük görünümlü bacaklar, yüzün altındaki gıdı hiç hoş durmuyor.
(Kullandığı ilaçlar yüzünden, hastalığı yüzünden, yeni doğum yapmış bayanlar hariç.)
Mümkün olduğunca ince gözükmeli bi bayan.
Sırf bu yüzden kilo vermeye çalışıyorum bende.

Konu sahibi bence o kız, diğer kızlardan çekindiği için sana bakarak söylemiş olabilir.
Hani kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla misali.

peh.. eğer kompleksliysen hiç bi giydiğini yakıstırmazsın kendine zayıfda olsan kiloluda..Valla ben balık etliyim giydiğimi yakıştırıyorum kendimi önemli olan vücuduna uygun giyinmek. sen hiç takma kendine hem öyle kuru tahta gibi kadını kımse begenmez.

Herkes bir Demet Akalın, Asuman Krause olmak zorunda değil. Kim nasıl olmak istiyorsa kendini hangi kiloda güzel görüyorsa öyle olmalı. Moda diye ne zayıflanmalı ne kilo alınmalı. Herkesin aklı fikri var kimse haddi olmayan tavsiyeleri veremez. Takma es geç. Sana laf çarpanlara sende çarp..

Bence bazilarinin kafalari da dünyaları da kucuk.. kilolu olmak hos olmayabilir de bu konu da boyle abartilmaz yani cok onemli falan.. ben her zmn iri oldum ama hic cirkin hissetmedim
Yani iriydim tombuldum ama beni tanimyanlar arkamdan guzel kız diye tarif ederdi.. :)) ama son 6 ayda aldigim kilo cok fena koyuyo bana (

"bir dirhem et, bin ayıp örter" demiş eskiler.

ayrıca ne ilgisi var zayıflık-şimanlık mevzusunun güzellikle. siz boşverin erkekler öyle seviyor böyle seviyor lafını.
erkekler kadınları sınıflandırmadan önce kendi şekerpare göbeklerine baksınlar.

zayıflık değil ama fit bi vücut güzelliğin şartlarından biri.Kimi 50 kiloda kimi 60 kimi 70 kiloda fit olur o kişiye göre değişir sonuçta.Yağlı bi vücudu kimse beğenmez kabul edelim ama fazla zayıflık da hoş değil kıvrımlı ve fit bi vücuda ise kimse hayır diyemez bence:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…