Zayıflık=Güzellik

Kıskançlık etmiştir. etrafımdaki arkadaşlarımdan ilişkilerinden örnek vereyim. Arkadaşım evlenmeden önce 5-6 kilo fazlası varmış. Düğün zamanı zayıflamış hala zayıf. kocası kilo almasını istiyormuş. Kız şuan 36 beden. Eşi 38 olmasını istiyor
Bakınız ben. 100 küsür kiloydum. Sevgilim beni o halimle sevdi kabul etti ve güzel olduğumu söylüyor. Zayıflık= Güzellik olsaydı ben yanmıştım O zaman erkeklerin benden hoşlanmaması gerekiyor ki hoşlanan ilgisini hissettiğim, bildiğim , yüz bulamayan adamlar ne diye bakıyor yakınlaşma çabasına giriyor? Kesinlikle yanlış. Güzellik herşeyden önce göreceli bir kavramdır. Zayıf olacağım diye kendini yırtan bazı tiplerinde hastalıklı göründüğünü belirtmekte fayda var. Bir kız var. Tamamen kilosuna takık 36 beden. Kilo verdikçe yüzü çöküyor. Göz altı kararıyor. Görsen keş gibi. Erkek napsın onu

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu soyleyen kizin kendi kompleksleri var, kendini iyi buldugu tek konu zayif olmasi onu millete satmaya calisiyor.. yakindan tanima firsati bulsan goreceksinki begendigi hic bir erkek suratina bile tükürmemistir.. bu tarz kadinlar begenilmeyislerinin acisini kendilerinden guzel birini gordulermi boyle hırcinlasarak cikariyorlar cok var etrafta..

tamam dürüst olacağım.
bana göre zayıflık güzelliğin olmazsa olmaz göstergesi. zaten yüz dünya güzeli olsun eğer kişi kiloluysa ben güzel diyemem, 2. defa bakmam mesela.
yani şöyle bir matematiksel hesap çıkarayım:
1.65 boyunda bir kadın en fazla 65 kilo olmalı :26:
tşörtünün sağından solundan löngür löngür yağlar fışkırmamalı.

Son düzenleme:

Yanlışşş zayıf ama yüzüne baıklmayacak kızlar tanıyorum .
Genelleme her konuda olduğu gibi bundada yanlış .

Kilo elbette iyi değildir fakat dediğine göre kilolu insanlar beğenilmez güzel değildir arzu edilmez. Ee kilolu insanlarla ilişkisi olan erkek neci çok merak ettim ? Aydınlatırsan sevinirim.

Yanlışşş zayıf ama yüzüne baıklmayacak kızlar tanıyorum .
Genelleme her konuda olduğu gibi bundada yanlış .

ha yok tabii ki butün zayıf kızlar güzeldir demiyorum ancak BENCE kilolu insanlar güzel değildir. ne bayanı ne erkeği.
ama sempatiktir ama hoşsohpettir ve belki çekicidir ama güzel değildir.

ha yok tabii ki butün zayıf kızlar güzeldir demiyorum ancak BENCE kilolu insanlar güzel değildir. ne bayanı ne erkeği.

Güzelliği zayıflık ile özleştirdiğin için böyle söylüyorsun .
Ama bence bu yorumların çok kırıcı.

Kilolu olmak kusurdur, hastalıktır ama güzel olmayacağı anlamına gelmez. Tabiki bu benim düşüncem sizin düşüncenizde güzel olmadığı yönünde saygı duyuyorum

O zaman GÜZELLİK= 90 60 90 olmaktır. Olmayan herkes çirkindir :

Güzelliği zayıflık ile özleştirdiğin için böyle söylüyorsun .
Ama bence bu yorumların çok kırıcı.

O da onun fikri boşver. O zaman güzellik 90 60 90 olmaktır. Bence yanlış. Ben psikolojik nedenlerden ötürü 5 yılda 50 kilo aldım şimdi veriyorum. Annem hep güzelliğine yazık ediyorsun derdi. Bence güzellik ayrı birşey kilo güzelliğin kusurudur.:)

valla ben zayıfım ama kendimi hiç güzel bulmuyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor üzerimde emanet gibi duruyor balık etli olmak için neler vermezdim..

bence her zayıf olan güzel olmuyor

ya fikrimizi sormuş arkadaş bende söyledim. evet kilolu insana güzel diyemem maleesef. ama bu demek değildir ki her zayıf insan güzeldir.
ayrıca zayıflıktan kastımda kemik yığını olmak değil, fit olmak....
ama arkadaş seçerken insanların güzelliğine bakmam. insanlığına bakarım. kilolu zayıf insan olsun yeter.
napayım ya dürüst olayım dedim, hemen yorumlarınız kırıcı denmeye başlandı.

Son düzenleme:
güzellik çok göreceli bir şey,
mesela bir yakınım iki evlilik yaptı iki eşi de çok kiloluydu, adam 100 kilonun altına kadın demiyor.
başka bir yakınım da gram yağdan tiksiniyor mesela, 36 bedeni bile kilolu buluyor.
türk erkeklerinin balık etli sevdası da malum...
benim fikrimi sorarsan her zaman önce yüz güzelliği derim, vucudu ne kadar güzel olursa olsun yüzünü beğenmediğim bir kadına asla güzel demem. yüz hatları düzgün, cildi güzel bir kadının çok abartı fazlası yoksa her zaman çok güzeldir, çevremde gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin de büyük bölümü böyle düşünüyor

Kilo elbette iyi değildir fakat dediğine göre kilolu insanlar beğenilmez güzel değildir arzu edilmez. Ee kilolu insanlarla ilişkisi olan erkek neci çok merak ettim ? Aydınlatırsan sevinirim.

hayır ben kendi göz zevkimden bahsettim yoksa benim beğendiğimi beğenmeyende olur pekala.Kilolu olup beğenilen insanlar yığınla var görüyorum örneklerini ama benim zevkime göre fit olan her zaman öndedir ve kıyafetleri daha iyi taşır

Zayıf olmak da şişman olmak da iyi değil..giyilen kıyafet vücutta hoş duruyorsa,fazlalık veya eksiklik yoksa,hatları düzgünse o vücut güzeldir..giydiğini yakıştırmak önemli filan demeyin,vücut güzelse her şey yakışır.

yok arkadaşım öyle bişey.. canını sıkmışlar boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…