- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi sessizliiik
-
Dün arkadaşlarımla buluşmaya gittim.5 kişiydik toplamda.Kızların hepsiyle samimi değilim aslında.İki kişi haricinde diğerleri ile çok sıkı fıkı değilim.Neyse konu kilolara filan geldi.Benimde hani çok fazlam yoktur 5 kilo filan işte.İşte kız başladı neymiş efendim zayıf olmazsan hiç bi şi yakışmaz.Taşıyamazsın kıyafeti. Hem erkeklerde zayıflardan hoşlanıyor dedi.Masada benden kilolu 2 kişi olmasına rağmen bana bakarak anlattı bunları derdi ne anlamadım.Sizde mi böyle düşünüyorsunuz.Zayıflık=Güzellik mi?
tamam dürüst olacağım.
bana göre zayıflık güzelliğin olmazsa olmaz göstergesi. zaten yüz dünya güzeli olsun eğer kişi kiloluysa ben güzel diyemem, 2. defa bakmam mesela.
yani şöyle bir matematiksel hesap çıkarayım:
1.65 boyunda bir kadın en fazla 65 kilo olmalı :26:
tşörtünün sağından solundan löngür löngür yağlar fışkırmamalı.
zayıflık değil ama fit bi vücut güzelliğin şartlarından biri.Kimi 50 kiloda kimi 60 kimi 70 kiloda fit olur o kişiye göre değişir sonuçta.Yağlı bi vücudu kimse beğenmez kabul edelim ama fazla zayıflık da hoş değil kıvrımlı ve fit bi vücuda ise kimse hayır diyemez bence:128:
Yanlışşş zayıf ama yüzüne baıklmayacak kızlar tanıyorum .
Genelleme her konuda olduğu gibi bundada yanlış .
ha yok tabii ki butün zayıf kızlar güzeldir demiyorum ancak BENCE kilolu insanlar güzel değildir. ne bayanı ne erkeği.
ama sempatiktir ama hoşsohpettir ve belki çekicidir ama güzel değildir.
ha yok tabii ki butün zayıf kızlar güzeldir demiyorum ancak BENCE kilolu insanlar güzel değildir. ne bayanı ne erkeği.
ama sempatiktir ama hoşsohpettir ve belki çekicidir ama güzel değildir.
Güzelliği zayıflık ile özleştirdiğin için böyle söylüyorsun .
Ama bence bu yorumların çok kırıcı.
Kilo elbette iyi değildir fakat dediğine göre kilolu insanlar beğenilmez güzel değildir arzu edilmez. Ee kilolu insanlarla ilişkisi olan erkek neci çok merak ettim ? Aydınlatırsan sevinirim.
Dün arkadaşlarımla buluşmaya gittim.5 kişiydik toplamda.Kızların hepsiyle samimi değilim aslında.İki kişi haricinde diğerleri ile çok sıkı fıkı değilim.Neyse konu kilolara filan geldi.Benimde hani çok fazlam yoktur 5 kilo filan işte.İşte kız başladı neymiş efendim zayıf olmazsan hiç bi şi yakışmaz.Taşıyamazsın kıyafeti. Hem erkeklerde zayıflardan hoşlanıyor dedi.Masada benden kilolu 2 kişi olmasına rağmen bana bakarak anlattı bunları derdi ne anlamadım.Sizde mi böyle düşünüyorsunuz.Zayıflık=Güzellik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?