zayıflık ve psikolojik etkisi?

igrokcha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
156
1
68
Ankara
arkadaşlar çok zayıfken kilo alabilen var mı? görsel anlamda normal kiloya gelince kendinizi daha iyi hissettiniz mi? etrafınızdan aldığınız tepkiler nedir?

Son düzenleme:
34 kilodan 47 kiloya ciktim. Artik cocuk reyonundan giyinmemek kendini daha kadinsi hissetmek daha da onemlisi insanlarin garip bakislarina maruz kalmamak gercekten iyi geldi. Yapabiliyorsan kilo almalisin yoksa da butun hayatini buna baglama. Mutlu olmak icin o kadar sebep var ki.

arkadaşım ben 45 kgdım.şimdi 55 kg oldum.migrenim için günlük ilaç içiyorum ve o kilo aldırdı.45kiloyken ben takmıyordum ama çevremdekiler beni çok zayıf buluyorlardı.bana sen çok zayıfsın,zayıflıktan uçacaksın derlerdi ve ben sinir olurdum.oysa ben hamileyken bile çok az kilo almış biriydim.hiç kilolu olmama rağmen zayıfsın diyolardı ve ben sıkılıyordum şimdide bana bu kilon iyi.çok yakıştı ama artık kilo alama yakışmaz diyolar.orta boyluyum uzun boylu değilim.açıkcası kimseyi kafana takma.insanlar her şekilde bahane buluyorlar.bende bu ilacı kullanana kadar çok yememe rağmen kilo almayan biriydim.ben her halimi seviyordum.ama yorumlarda canımı sıkmıyor değildi ama boşver.

benmde kılo almam lazım 56 dan 48 e dustum dahada artıramıorum boyumda uzun cok celımsız duruyorum cok :53::53::53::53::53:

teşekkür ederim. peki kilo alınca yüz şekliniz,yüz hatlarınız değişti mi arkadaşlar?
Ben zayifken de yuzum topluydu simdi de oyle. Ben biraz istisnayim. Cunku 34 kilo olan fotolarda yuzum 50 kg gibi.

yolu yok galıba kılo almanın cok yemekden balık hapı ıcmekden fılan baska:26::26::26::26::26::26::26::43::43::43::43::43:

balık yağı çok lezzetsiz. bir sürü gıda takviyesi var ama sağlıklı değiller. sadece gerçek gıdalarla beslenerek kilo alabilen var mı? yaşla mı alakalı? 25ten sonra mı alınır? :53:

balık yağı çok lezzetsiz. bir sürü gıda takviyesi var ama sağlıklı değiller. sadece gerçek gıdalarla beslenerek kilo alabilen var mı? yaşla mı alakalı? 25ten sonra mı alınır? :53:

ben 56 kıloyken cok aburcubu r yıodum ondan kılomu koruodum artk hıc yemıom 48 oldm ya of. abur cuburda sevmıomkı artk hıc.gerı baslasamda kılo aldırıo oo dıe . :43::43::43::43::43:

ben 56 kıloyken cok aburcubu r yıodum ondan kılomu koruodum artk hıc yemıom 48 oldm ya of. abur cuburda sevmıomkı artk hıc.gerı baslasamda kılo aldırıo oo dıe . :43::43::43::43::43:

merak ettim boyun kaç?

ben de 47-48 kiloyum ben de birkaç kilo alsam iyi diye düşünüyorum da o kadar da takmıyorum hani vermesem yeter şeklindeyim.

senin boyun kaç hani çok mu zayıf duruyorsun kaç beden giyiyorsun?

burada bunları okuya okuya zayıflık çok mu kötü diye düşünmeye başladım.

merak ettim boyun kaç?

ben de 47-48 kiloyum ben de birkaç kilo alsam iyi diye düşünüyorum da o kadar da takmıyorum hani vermesem yeter şeklindeyim.

senin boyun kaç hani çok mu zayıf duruyorsun kaç beden giyiyorsun?

burada bunları okuya okuya zayıflık çok mu kötü diye düşünmeye başladım.

kuzu 34 beden gıyıorum elbıse fılan yakısmıo zayıflıkdan .zaten. 171 boyum 34 beden 48 kılo bazen tartı 47 gosterıo:53::53::53::53:

kuzu 34 beden gıyıorum elbıse fılan yakısmıo zayıflıkdan .zaten. 171 boyum 34 beden 48 kılo bazen tartı 47 gosterıo:53::53::53::53:

benim boyum 1.65 ama ben de 34 bazen 36 giyiyorum.

ama bu aralar da hepten iştahım kapandı bir şey yiyemiyorum.

bende de daha da kilo vericem korkusu oluşmaya başladı.

en iyisi en kalorili olan şeyleri yiyip içmek.

benim boyum 1.65 ama ben de 34 bazen 36 giyiyorum.

ama bu aralar da hepten iştahım kapandı bir şey yiyemiyorum.

bende de daha da kilo vericem korkusu oluşmaya başladı.

en iyisi en kalorili olan şeyleri yiyip içmek.

sureklı salcalı yaglı makarna yıom kremalı makarna yıom kılo alamıom kaloriliyse o da kalorili deılmıki?:43::43::43::43::43:

sureklı salcalı yaglı makarna yıom kremalı makarna yıom kılo alamıom kaloriliyse o da kalorili deılmıki?:43::43::43::43::43:

tabi kalorilidir. ama çok yemek lazım herhalde. ben mesela bir öğünde çok yiyemiyorum.

genelde kilo almak için süt içiyorlar. ben bir iki gün içsem sevmiyorum bırakıyorum.

pekmez falan da yiyorlar. yemek yemek dışında süt içmek pekmez yemek kilo alamaya yardımcı olur sanırım.

bir de ıvır zıvır tabi. cips, patates kızartması, çikolata, kek, kola.

ben Allah tan ıvır zıvır seviyorum yemek yemediğimde sadece bunları yiyorum kilo vermiyim diye.

Son düzenleme:
kahvaltılarım makarnayla yapıorm genelde evde oldugumda.yada ıste aksam yatarken makarna. pekmezıde bıcay bardagı ıcıorum .aman kılo alamıcam ben:D :51::51::51::51::51:

kahvaltılarım makarnayla yapıorm genelde evde oldugumda.yada ıste aksam yatarken makarna. pekmezıde bıcay bardagı ıcıorum .aman kılo alamıcam ben:D :51::51::51::51::51:

sabah kahvaltıda makarna yiyip bir çay bardağı pekmez mi içiyorsun? miden iyi kaldırıyor canım valla ben pekmez en fazla 2-3 kaşık yiyebiliyorum. eğer çok yiyip kilo alamıyorsan bir doktora git bence. ben zaten az yiyorum mesela. stresli olduğumda hele hiç yiyemiyorum.:68:

bu arada konu sahibinin de konusunu bölmüş gibi oldum onun için de cevabım; ben de merak ediyorum aslında kilo alsam nasıl olur diye ama zayıf olmaya alıştığım için garip gelir diye düşünüyorum. 2 kilodan fazlasını şimdilik almak istemem herhalde. :51:

43kiloydum herkes arkadaşlar komşular akrabalar çok zayıfsın kilo al diye beynimi kemirdiler sinir oluyodum moralim bozuluyodu 55kiko oldum herkes kilon çok ideal çok yakışmış diyo bende kendimi çok daha iyi hissediyorum yüzümde biraz kilo aldı tabi ama daha güzel olduğunu söylüyorlar önceden çöküktü biraz,buarada boyum 167

arkadaşlar çok zayıfken kilo alabilen var mı? görsel anlamda normal kiloya gelince kendinizi daha iyi hissettiniz mi? etrafınızdan aldığınız tepkiler nedir?
canım ben 1 ayda 4 kilo aldım, kilo almak isteyenler başlığımızda topluca azmimizle :) daha da almaya devam ediyorum şu an boyum 160 kilom 46.5 52 ye kadar almayı planlıyorum hatta 55 56 bile olur :9: etraftan tepkiler tabiki de çok güzel oluyor çok yakışmış canlamışsın eskiden ölü gibiydin diyor annem bile mesela canlandın diyor
görsel anlamda ben bacaklarım için çok mutluyum çünkü bacaklarımın arasında tam kapatınca boşluk oluyordu şu an o kadar etli oldular ki tamamen kapanıyor
sadece gerçek gıdalarla beslenerek kilo alabilirsin canım balık yağını kilo almak için değil omega 3 desteği için iç içeceksen ben sırf beyin aktivitesi ve omega 3 desteği olsun diye içiyoum kilo almama hiçbir etkisi olmadığına eminim ben kapsül halinde içiyorum tadını falan almıyorum.
yaşla da alakalı değil 13 yaşımdan beri zayıfım şu an 21 yaşımdayım hala zayıftım ne zaman düzenli ve dengeli beslendim, fazla fazla yiyerek midemi büyüttüm o zaman kilo almaya başladım çünkü midem meğersem bildiğiniz kuş kadarmış :14:
kahvaltıda makarna yemek hiç sağlıklı değil, kilo alacağını düşünerek kahvaltını makarna ile yaparsan mesela yumurta peynir yemediğinden proteini az almış olursun bir bakmışsın saçların dökülüyor her yerin yağ olmuş, dengesizce sadece karnın yağlanmış ama kilolu değilsin vs.. sebze de zeytin de peynir de yumurta da yemelisin düzgün dengeli kahvaltı, kilo aldırsın diyorsan kahvaltıdan sonra 2 saat geçince mesela ara öğün olarak biraz makarna yapıp ye, kahvaltı olarak yeme:20:
Kilo vermeye çalışmak daha zor inan. Bol bol omega 3 :16:...
kimse kimsenin derdini anlamıyor. inanın şunu okumaktan duymaktan bezdim. şu sıkıntıyı yaşamadınız konuşmayın böyle rahatça bence kilo almak hiiç kolay değil, her gün yoğun spor yapmayı nasıl istiyorum ama yapamıyorum sırf gereğinden çok enerji kaybetmemek için. ama kilosu ideal veya idealin üzerinde olanlara bakıyorum spor yapmak onlar için sanki işkence. yaşam tarzlarını değiştirmek gerekiyor kilo vermek için görüyorum çevremde. kız kardeşimde de annemde de görüyorum kilo vermek istiyorlar ama sıfır hareket. sözün özü kilo vermek de kilo almak da kişiye göre zor derdimizi küçümsemeyin bu şekilde :14::14:

biri daha konu açmıştı onada yazmıştım.bi tanıdığımız sizin gibi kilo almak istiyodu kendi başaramadı.diyetisyene gitti.testler falan yapıldı.saati saatine yiyeceklerini gösteren bi liste verdi doktor.istediği kilonun üzerine ulaştı.sonra onu vermekle uğraştı bi süre.
sizede diyetisyeni tavsiye ederim,kendi kendinize alamadıysanız bi görünün bence.
ben sizi anlıyorum hemde kilo vermeye çalışan biri olarak...

Son düzenleme:
Back
X