Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yolu yok galıba kılo almanın cok yemekden balık hapı ıcmekden fılan baska:26::26::26::26::26::26::26:![]()
canım ben 1 ayda 4 kilo aldım, kilo almak isteyenler başlığımızda topluca azmimizle :) daha da almaya devam ediyorum şu an boyum 160 kilom 46.5 52 ye kadar almayı planlıyorum hatta 55 56 bile oluretraftan tepkiler tabiki de çok güzel oluyor çok yakışmış canlamışsın eskiden ölü gibiydin diyor annem bile mesela canlandın diyor
görsel anlamda ben bacaklarım için çok mutluyum çünkü bacaklarımın arasında tam kapatınca boşluk oluyordu şu an o kadar etli oldular ki tamamen kapanıyor
sadece gerçek gıdalarla beslenerek kilo alabilirsin canım balık yağını kilo almak için değil omega 3 desteği için iç içeceksen ben sırf beyin aktivitesi ve omega 3 desteği olsun diye içiyoum kilo almama hiçbir etkisi olmadığına eminim ben kapsül halinde içiyorum tadını falan almıyorum.
yaşla da alakalı değil 13 yaşımdan beri zayıfım şu an 21 yaşımdayım hala zayıftım ne zaman düzenli ve dengeli beslendim, fazla fazla yiyerek midemi büyüttüm o zaman kilo almaya başladım çünkü midem meğersem bildiğiniz kuş kadarmış
kahvaltıda makarna yemek hiç sağlıklı değil, kilo alacağını düşünerek kahvaltını makarna ile yaparsan mesela yumurta peynir yemediğinden proteini az almış olursun bir bakmışsın saçların dökülüyor her yerin yağ olmuş, dengesizce sadece karnın yağlanmış ama kilolu değilsin vs.. sebze de zeytin de peynir de yumurta da yemelisin düzgün dengeli kahvaltı, kilo aldırsın diyorsan kahvaltıdan sonra 2 saat geçince mesela ara öğün olarak biraz makarna yapıp ye, kahvaltı olarak yeme
kimse kimsenin derdini anlamıyor. inanın şunu okumaktan duymaktan bezdim. şu sıkıntıyı yaşamadınız konuşmayın böyle rahatça bence kilo almak hiiç kolay değil, her gün yoğun spor yapmayı nasıl istiyorum ama yapamıyorum sırf gereğinden çok enerji kaybetmemek için. ama kilosu ideal veya idealin üzerinde olanlara bakıyorum spor yapmak onlar için sanki işkence. yaşam tarzlarını değiştirmek gerekiyor kilo vermek için görüyorum çevremde. kız kardeşimde de annemde de görüyorum kilo vermek istiyorlar ama sıfır hareket. sözün özü kilo vermek de kilo almak da kişiye göre zor derdimizi küçümsemeyin bu şekilde![]()
kızlar kılo alayım dıe 5 yılın sonunda az evvel artk pes edip gidip aktardan bı karısım aldım 30 lıraya.. tadı cok gusel onumde bısıler katıodu adam .eve gelıcede ıcıne ben fıstık cektım robottan.kattım. suan 48 kıloyum bakalım kılo artısım olucakmı .taıpde kalın. öpüorm![]()
Kızlar yaklaşık 2 sene 42 kiloydum şu an 51 kiloyum. tabiki bu kiloyu 2 senede almadım aldım verdim bi daa aldım falan. isteyene ayrıntılı anlatırımmm
amaaaa
eeeennn güzel een sağlıklı en kalıcı kilo aldıran tek bir şey biliyorummm o da şudur Cici BEBEE!!
öyle zayıf kemikli bi yüzüm yoktur ama eski fotolara bakınca ne kadar değiştiğimi anlıyorum bazı kıyafetler olmuyor bazılarını da tam dolduruyorum baş ağrılarım halsizliklerim geçti milletin dalga geçmesi bitti ve kendimi çooook seviyorumm![]()
Kızlar yaklaşık 2 sene 42 kiloydum şu an 51 kiloyum. tabiki bu kiloyu 2 senede almadım aldım verdim bi daa aldım falan. isteyene ayrıntılı anlatırımmm
amaaaa
eeeennn güzel een sağlıklı en kalıcı kilo aldıran tek bir şey biliyorummm o da şudur Cici BEBEE!!
öyle zayıf kemikli bi yüzüm yoktur ama eski fotolara bakınca ne kadar değiştiğimi anlıyorum bazı kıyafetler olmuyor bazılarını da tam dolduruyorum baş ağrılarım halsizliklerim geçti milletin dalga geçmesi bitti ve kendimi çooook seviyorumm![]()
balık yağı çok lezzetsiz. bir sürü gıda takviyesi var ama sağlıklı değiller. sadece gerçek gıdalarla beslenerek kilo alabilen var mı? yaşla mı alakalı? 25ten sonra mı alınır?![]()
sürekli çok harika şeylermiş gibi herkes 30-40 lı kilolardan bahsediyo merak ediyorum boylarınız kaç acaba??? kimse 60 ve üstü yazmamşo kadar zayıf olmanın çok harika olduğunu mu düşünüyorsunuz anlamş değilm iskelete et takmışsın gibi o ne öyle benim midem kalkıyo açıkçası. Benim boyum 1.72 ve zamanında 70 kilo oldğm bile oldu ama gene de vücudum şekilli oldğndan ve boyumdan dolayı göstermedm bile. Hatta görenler 64 falansındır diyodu o halime. Bazı mankenler var artk cidden kabus gibi 1.80 boya 55 kilo o kemiklerini görünce gerçekten midem kalkıyor. Bence incelik de ayarında olmalı yani aşırı zayıflk isteme gibi bi sorun var bizm milletimzde bu yenildiği zaman mutlu oluncak bnce. Herkes ideal kilosunu bulsn sorun yok ama 37-40 kilolar nedir bayanlar yaaa benim 10 yaşndaki yeğenimin bile kilosu daha fazla
![]()
"iskelete et takmışsın gibi, bakınca midem bulanıyor" ne demek Allah aşkına? Sizin gibi insanların sokakta ki bakışları yüzünden insanlar özgüvenlerin kaybediyor işte. İnsanlar kendi istedikleri için mi o kilodalar sizce? Yazık...sürekli çok harika şeylermiş gibi herkes 30-40 lı kilolardan bahsediyo merak ediyorum boylarınız kaç acaba??? kimse 60 ve üstü yazmamşo kadar zayıf olmanın çok harika olduğunu mu düşünüyorsunuz anlamş değilm iskelete et takmışsın gibi o ne öyle benim midem kalkıyo açıkçası. Benim boyum 1.72 ve zamanında 70 kilo oldğm bile oldu ama gene de vücudum şekilli oldğndan ve boyumdan dolayı göstermedm bile. Hatta görenler 64 falansındır diyodu o halime. Bazı mankenler var artk cidden kabus gibi 1.80 boya 55 kilo o kemiklerini görünce gerçekten midem kalkıyor. Bence incelik de ayarında olmalı yani aşırı zayıflk isteme gibi bi sorun var bizm milletimzde bu yenildiği zaman mutlu oluncak bnce. Herkes ideal kilosunu bulsn sorun yok ama 37-40 kilolar nedir bayanlar yaaa benim 10 yaşndaki yeğenimin bile kilosu daha fazla
![]()
sürekli çok harika şeylermiş gibi herkes 30-40 lı kilolardan bahsediyo merak ediyorum boylarınız kaç acaba??? kimse 60 ve üstü yazmamşo kadar zayıf olmanın çok harika olduğunu mu düşünüyorsunuz anlamş değilm iskelete et takmışsın gibi o ne öyle benim midem kalkıyo açıkçası. Benim boyum 1.72 ve zamanında 70 kilo oldğm bile oldu ama gene de vücudum şekilli oldğndan ve boyumdan dolayı göstermedm bile. Hatta görenler 64 falansındır diyodu o halime. Bazı mankenler var artk cidden kabus gibi 1.80 boya 55 kilo o kemiklerini görünce gerçekten midem kalkıyor. Bence incelik de ayarında olmalı yani aşırı zayıflk isteme gibi bi sorun var bizm milletimzde bu yenildiği zaman mutlu oluncak bnce. Herkes ideal kilosunu bulsn sorun yok ama 37-40 kilolar nedir bayanlar yaaa benim 10 yaşndaki yeğenimin bile kilosu daha fazla
![]()
![]()
![]()
Burda insanlar zayıflıklarından şikayet edio çevrenin sözlerinden dert yanıyo sende gelmiş böyle bi konuya iskelete et giydirmiş gibi diye yorum yapabiliyorsun. Yok midem kalkıyo falan. Yanlış konudasın. Burası kilolu insanların birbirlerini motive etme yeri değil. Karıştırdın sen.kimse 60 üstü yazmamış evet bunun sebebini anlamak için başlığı bi oku istersen. Saf mısınız saf ayağına mı yatıyorsunuz belli değil.İşte sizin gibiler yüzünden bu insanlar kendilerine güvenini kaybediyor. Biraz halden anlayın yahu. Ay sinir oldum bu yorumasürekli çok harika şeylermiş gibi herkes 30-40 lı kilolardan bahsediyo merak ediyorum boylarınız kaç acaba??? kimse 60 ve üstü yazmamşo kadar zayıf olmanın çok harika olduğunu mu düşünüyorsunuz anlamş değilm iskelete et takmışsın gibi o ne öyle benim midem kalkıyo açıkçası. Benim boyum 1.72 ve zamanında 70 kilo oldğm bile oldu ama gene de vücudum şekilli oldğndan ve boyumdan dolayı göstermedm bile. Hatta görenler 64 falansındır diyodu o halime. Bazı mankenler var artk cidden kabus gibi 1.80 boya 55 kilo o kemiklerini görünce gerçekten midem kalkıyor. Bence incelik de ayarında olmalı yani aşırı zayıflk isteme gibi bi sorun var bizm milletimzde bu yenildiği zaman mutlu oluncak bnce. Herkes ideal kilosunu bulsn sorun yok ama 37-40 kilolar nedir bayanlar yaaa benim 10 yaşndaki yeğenimin bile kilosu daha fazla
![]()
![]()
bu forumda okuğum en saçma yorum
![]()