konservatuar mezunu olarak cümlesine çok güldüm ya :))
ne alaka?
hahaha ciddi ben de çok güldüm konservatuar mezunu olarak ne ya.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konservatuar mezunu olarak cümlesine çok güldüm ya :))
ne alaka?
Bakın, anlamamakta ısrar ediyosunuz sanırım ya da canınız gerçekten kavga etmek falan istiyor sizin ama ben sıkıldım... Ben burda kimseye bi terbiyesizlik yapmadım deminden beri burda millet konuyu bırakmış benim üzerime geliyor. Konu amacından çkmış zaten konu sahibi ortalarda yok millet bana laf yetiştiriyo avukatlık yapıyo komedi (![]()
hahaha ciddi ben de çok güldüm konservatuar mezunu olarak ne ya.![]()
ilk yazınız 0 beden olmak isteyenlerin sayfasına yazılabilirdi belki, ama buradaki kişiler zaten zayıflıktan şikayetçi olan, zayıf olduklarına üzülen, kilo almaya çalışan kişiler, buraya yazmanız ve yazınızdaki bazı tabirleriniz onları üzmüş, durum bu.
Bakın, anlamamakta ısrar ediyosunuz sanırım ya da canınız gerçekten kavga etmek falan istiyor sizin ama ben sıkıldım... Ben burda kimseye bi terbiyesizlik yapmadım hakaret de etmedm asıl hakaret bana demin çok basitce bir şekilde geldi... deminden beri burda millet konuyu bırakmış benim üzerime geliyor. Konu amacından çkmış zaten konu sahibi ortalarda yok millet bana laf yetiştiriyo avukatlık yapıyo komedi resmen.
ben kendi adıma kimsenin avukatlığını yapmıyorum hani şu görünce midenin kalktığı 180 boyunda 55 kilo olan kızlar var ya hani?
ben 180'im kilom 56
umarım bir gün "görünce midem bulanıyor" deme cesaretini yüz yüzeykende gösterirsin. inşallah ben denk gelirim.
hakaret ne demek anlarsın o zaman.
komediyi o zaman gör.
halada üste çıkma çabasındasın azıcık utan ya insaf.
özür dileyeceğin yerde şu yaptığına bak.
cnm ben anladım ne demek istediğini sen kafanı yorma da, yani böyle bi konudan tahsil durumunu o da yetmedi bölümünü yazmanın mantığı ne işte onu anlamadım.. ego tavan yapmış.. bünyeye zarar ama söliyim :26:büyük ihtimalle kapısının yanından bile geçmemişsindir de o yüzdendemek istedğm şeyi bile anlamamışsın...
arkadaşlar çok zayıfken kilo alabilen var mı? görsel anlamda normal kiloya gelince kendinizi daha iyi hissettiniz mi? etrafınızdan aldığınız tepkiler nedir?
yolu yok galıba kılo almanın cok yemekden balık hapı ıcmekden fılan baska:26::26::26::26::26::26::26:![]()
kilo almanın yolunu ben sana söyleyeyim canım.şöyle güzel bir lahmacun yaptır içine salata ve ayranla ohh iştahlı birşekilde ye.hem abart 2,3 tane ye.diğer günde kaşarlı pide yaptır yanındada çay.dolma,pilav harika kilo aldırıyor.et döneri seviyorsan ben çok seviyorum içinde turşulan beraber off mis gibi.kilo almak benim işim canım yatutuyorum kendimi bunları yememek hemen kilo alıyorum.banada zayıf kalmanın püf noktolarını söyleyin.nasıl az yemeyi başarıyorsunuz canınızmı istemiyor.