zayıflık ve psikolojik etkisi?

Bakın, anlamamakta ısrar ediyosunuz sanırım ya da canınız gerçekten kavga etmek falan istiyor sizin ama ben sıkıldım... Ben burda kimseye bi terbiyesizlik yapmadım deminden beri burda millet konuyu bırakmış benim üzerime geliyor. Konu amacından çkmış zaten konu sahibi ortalarda yok millet bana laf yetiştiriyo avukatlık yapıyo komedi ((:

ilk yazınız 0 beden olmak isteyenlerin sayfasına yazılabilirdi belki, ama buradaki kişiler zaten zayıflıktan şikayetçi olan, zayıf olduklarına üzülen, kilo almaya çalışan kişiler, buraya yazmanız ve yazınızdaki bazı tabirleriniz onları üzmüş, durum bu.

hahaha ciddi ben de çok güldüm konservatuar mezunu olarak ne ya.:60::60::60:

of cidden feci komik ya ((: ben de sizin kültürünüze hayran kaldım şuan ona gülüyorum burda :D zaten benim demek istediğim şey anlaşılmamış bi de anlamadığınız için gülerek daha da komikleşiyosunuz (((:

ilk yazınız 0 beden olmak isteyenlerin sayfasına yazılabilirdi belki, ama buradaki kişiler zaten zayıflıktan şikayetçi olan, zayıf olduklarına üzülen, kilo almaya çalışan kişiler, buraya yazmanız ve yazınızdaki bazı tabirleriniz onları üzmüş, durum bu.

ben zaten dikkatli okumadığm için sadece yazılan kilolara şöyle bi göz gezdirip o şekilde yorum yaptm. Zayflktan bu kdr şikayet edildiğini farketmemiştim yazarken...

Son düzenleme:
Bakın, anlamamakta ısrar ediyosunuz sanırım ya da canınız gerçekten kavga etmek falan istiyor sizin ama ben sıkıldım... Ben burda kimseye bi terbiyesizlik yapmadım hakaret de etmedm asıl hakaret bana demin çok basitce bir şekilde geldi... deminden beri burda millet konuyu bırakmış benim üzerime geliyor. Konu amacından çkmış zaten konu sahibi ortalarda yok millet bana laf yetiştiriyo avukatlık yapıyo komedi resmen.

ben kendi adıma kimsenin avukatlığını yapmıyorum hani şu görünce midenin kalktığı 180 boyunda 55 kilo olan kızlar var ya hani?
ben 180'im kilom 56
umarım bir gün "görünce midem bulanıyor" deme cesaretini yüz yüzeykende gösterirsin. inşallah ben denk gelirim.
hakaret ne demek anlarsın o zaman.
komediyi o zaman gör.
halada üste çıkma çabasındasın azıcık utan ya insaf.
özür dileyeceğin yerde şu yaptığına bak.

ben kendi adıma kimsenin avukatlığını yapmıyorum hani şu görünce midenin kalktığı 180 boyunda 55 kilo olan kızlar var ya hani?
ben 180'im kilom 56
umarım bir gün "görünce midem bulanıyor" deme cesaretini yüz yüzeykende gösterirsin. inşallah ben denk gelirim.
hakaret ne demek anlarsın o zaman.
komediyi o zaman gör.
halada üste çıkma çabasındasın azıcık utan ya insaf.
özür dileyeceğin yerde şu yaptığına bak.

üste çıkma çabasında değilim ben hayatım boyunca hiçkimsenin fiziksel özellikleriyle alay etmedim başkası benim yanımda alay etse uyarırım yanımdakini... benim de zamanımda kilo problemim oldu alma değil ama verme bakımından...
ama kimseyle dalga geçmedim ve beni bilen bilir kimsenin yüzüne de hiçbir zaman fiziksel özellikleri bakımından kırıcı olan hiçbirşey söylemedim başkaları benle alay etse gene de söylemem... ama ben burda dikkatli okumadığmdan dolayı sadece 30lu 40lı kilolardan bahsedilince dedim herhalde inadına yapılıyor evet benim suçum keşke daha dikkatli okusaymışım en azından onları yazmazdım bu iş de bu kadar uzamazdı ama artık gerçekten çok sıkıldım lütfen mesajlarımı alıntı yapıp laf sokmayın yeter ben kendini beğenmş burnu havalarda milletle alay eden bi insan olmadım ve olmam da lütfen hakaretlerinizi ve laf sokmalarınızı bırakın artık...
dediğim gibi o kilolarla övünülüyor zannettim o yüzden yazdım.. bu kadar.. bitsin artık lütfen.

Son düzenleme:
arkadaslar telefondan acabildigim icin butun sayfalari okuyamiyorum. basligin amaci,zayifliktan sikayetci iken kilo alarak normal kiloya gelip olumlu tepkiler alan var mi?normal kiloya saglikli sekilde ulasmak icin neler yapilabilir?bu surecte psikolojik destege ihtiyac duyan olmus mudur?ya da kilo alirken normal kilo yerine fazla kilo alan var midir?etkisi nasildir?etrafinizdan aldiginz olumlu-olumsuz tepkiler gidisati nasil etkilemistir?lutfen kimse kimsenin haline laf etmesin. sonucta her insan ayni konumda degil. sadece fikirleri merak ediyorum.her tur elestiriye acik bir konudur fakat kirici olmakla elestirmek farkli seyler. dusuncelerimizi dile getirirken hassas olursak sevinirim.

büyük ihtimalle kapısının yanından bile geçmemişsindir de o yüzden (: demek istedğm şeyi bile anlamamışsın...
cnm ben anladım ne demek istediğini sen kafanı yorma da, yani böyle bi konudan tahsil durumunu o da yetmedi bölümünü yazmanın mantığı ne işte onu anlamadım.. ego tavan yapmış.. bünyeye zarar ama söliyim :26:

arkadaşlar çok zayıfken kilo alabilen var mı? görsel anlamda normal kiloya gelince kendinizi daha iyi hissettiniz mi? etrafınızdan aldığınız tepkiler nedir?

canım ben 39 kilodan 46 kiloya çıktım evet görsel anlamda kendimi daha iyi hissediyorum en azından eski sağlıksız görüntüm kalmadı. ilk kilo aldığımda etrafımda verilen tepkiler kilo almışsın, çok güzelleşmişsin, kilo almak çok yakışmış vs.oldu. ben yüzümdende kilo aldığım için etrafımdakiler hemen farkettiler. 5 kilo daha almak istiyorum bunun için kalorili yiyecekler yemeye çalışıyorum..

cogu ınsan obezıteden sıkayet eder, Sizlerde zayıflıktan :52: Kılo almanın yontemlerını sayabılırım Hala azda kalmış olsa obez sayılabılırım..Ama onemlı olan sağlıklı kılo almak..Bunun ıcın dıyetısyene gıtmenızı onerırım..Veee spor yapmanızı kas ağırlığı arttıkcada kılo alırsınız..Saglıklı ve ıdeal kilonuza kavuşmanız dılegıyle

yolu yok galıba kılo almanın cok yemekden balık hapı ıcmekden fılan baska:26::26::26::26::26::26::26::43::43::43::43::43:

kilo almanın yolunu ben sana söyleyeyim canım.şöyle güzel bir lahmacun yaptır içine salata ve ayranla ohh iştahlı birşekilde ye.hem abart 2,3 tane ye.diğer günde kaşarlı pide yaptır yanındada çay.dolma,pilav harika kilo aldırıyor.et döneri seviyorsan ben çok seviyorum içinde turşulan beraber off mis gibi.kilo almak benim işim canım ya :1: tutuyorum kendimi bunları yememek hemen kilo alıyorum.banada zayıf kalmanın püf noktolarını söyleyin.nasıl az yemeyi başarıyorsunuz canınızmı istemiyor.

kilo almanın yolunu ben sana söyleyeyim canım.şöyle güzel bir lahmacun yaptır içine salata ve ayranla ohh iştahlı birşekilde ye.hem abart 2,3 tane ye.diğer günde kaşarlı pide yaptır yanındada çay.dolma,pilav harika kilo aldırıyor.et döneri seviyorsan ben çok seviyorum içinde turşulan beraber off mis gibi.kilo almak benim işim canım ya :1: tutuyorum kendimi bunları yememek hemen kilo alıyorum.banada zayıf kalmanın püf noktolarını söyleyin.nasıl az yemeyi başarıyorsunuz canınızmı istemiyor.

Bunları bu kadar güzel güzel söylüyorsunuz da iştahsız biri olarak değil 2 - 3 lahmacun, iki lokmadan sonra tıkanıp kalırdım. Hele o 1 bardak ayranı içsem daha hiç bir şey yiyemezdim. Şişman birine "aman ne var ki kilo vermekte" denmesiyle iştahsız birine iştahlı iştahlı ye dendiği zaman da aynı etkiyi yapıyor :1:

Ben 39 kiloydum şimdi 47 oldum şimdide bir kaç kilo vermeye çalışıyorum canım :34:

Back
X