Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Öyle 2 gün olmazzz o normal yürüyüş gibi bi günde atılacak o adımlar
Koçu duydunuz kızlar konu kapanmıştır
Normalde tarti gunu cezasi 10bin adimdi bayramda aşiri yediginiz için hemde hiç ceza almadiginiz icin 15 bin oldu boşuna ay yok yapamam demeyin yani az bile dedik

Normalde tarti gunu cezasi 10bin adimdi bayramda aşiri yediginiz için hemde hiç ceza almadiginiz icin 15 bin oldu boşuna ay yok yapamam demeyin yani az bile dedik
Senin koçun delirmiş ya 8 yapın tek gün ya 15 yapın 2 gün. Yapamam anacım fazlasını sori

Bence de yaaa bayramda istediğimizi yiyelim yok ceza almayalım iyice hayır kurumuna döndük

Ben bu hafta spor yapamadim sadece yemeye dikkat etdigim için az gram vermişimdir.Masaj yapmaya hemşire geliyor kaç saat onunla ugraşiyorum.sonra kendimde yapmam icin 2 3 tane görev verdi bu haftam boşa gitdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…