- 15 Şubat 2013
- 26.514
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.067
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #5.441
İnsanın aklında olmayan şeyleri aklına sokuyosunuz amaDondurmacı ya doğru koşmayacaksan olabilir
Yayamam işte aşkım uzun yolda olcam ya ne zaman yürücem.2 güne yayabilirsin. Ben öyle yapıcam
Aklından hiç mi gecmedi yaniİnsanın aklında olmayan şeyleri aklına sokuyosunuz ama
GeçmemiştiAklından hiç mi gecmedi yani
Ben de çarşamba perşembe 2 gün anca yeter banaYayamam işte aşkım uzun yolda olcam ya ne zaman yürücem.perşembe hallederim ben hatta yüzücem perşembe inşallah.
Kızım dur ya bir motorun soğusun ilk hafta çok iyiydin ne oldu sanaBu akşam bir günah gecesi yaşanacak kızlar, hepinizden özür diliyorum
Ortam şahane napimKızım dur ya bir motorun soğusun ilk hafta çok iyiydin ne oldu sana
Ah ahh yemeyinn yeterr 70 olucaksin yakinda demedi demeOrtam şahane napimben sosyal yiyiciyim
Ne yedin neeeey dah NEEEEEYYY?Ortam şahane napimben sosyal yiyiciyim
Çok iyi olur benim adım sayar saatim telefonum da yok o şekilde bir de yürüme imkanında olmuyor çocuktan ama lesslie yaparım iki mil iki defa zaten her gün 3mile yapıyorum ben düzenli mutlaka her günKlimasi olanlar leslie yapa bilir aslinda yürüyemiyorlarsa 2 kez 30 dakika
Yemek istedikten sonra sonu yok , en iyi sen biliyorsun benceNe yedin neeeey dah NEEEEEYYY?
Eki Görüntüle 3441902
Gafil avlandımYemek istedikten sonra sonu yok , en iyi sen biliyorsun bence
Olur derseniz ben Leslie yapayım bir gün 3mile yapsam 45 dakka suyum çıkıyor zaten ama kaç adım oluyor onu bilmiyorumKızlar bu hafta yedikce yediniz önümüzde ki hafta aynisi tekrarlanmasin lütfenn
Yedim demeyelim de içtim diyelimGafil avlandımama sen ne yedin
Ohhhh o zaman afiyet olsun sıcakta soğuk içecek iyi gelmiştirYedim demeyelim de içtim diyelim
Adım sayar telefonuna yükleye bilirsin canım ama çocuktan dolayi çıkamiyorsan leslie yapa bilirsinÇok iyi olur benim adım sayar saatim telefonum da yok o şekilde bir de yürüme imkanında olmuyor çocuktan ama lesslie yaparım iki mil iki defa zaten her gün 3mile yapıyorum ben düzenli mutlaka her gün
Kola?Yedim demeyelim de içtim diyelim
Kola fanta içtiyse çok güzel kilo aldırıyo onlar ne afiyet kızOhhhh o zaman afiyet olsun sıcakta soğuk içecek iyi gelmiştirama ödem yapar bi kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?