Zayıflıyorum

Kahvalti
Biriki catal patates
Iki kasık kuymak
1,5dilim ekmek
Bir salatalık
Menemen
Bir bardak visne suyu (ev yapimi şekersiz)
Akşam
taze fasulye
Mercimek köftesi

kızlar birkaç gündür bayağı moralim bozuk. Kendimde değilim. Doğru düzgün yemek yemedim fakat paket paket cips yedim sıkıntıdan :KK12: Yakın zamanda toparlanacağım inşAllah.

Menum
Sabah; 4 lahana sarmasi

Saat 16:00da misir ekmegi yogur birkac catal mantar

Menum Sabah (10:00)
Bir cay kasigi tereyag ile yaptigim domatesli yumurta
Bir dilim kepekli ekmek
5 zeytin ince bir dilim kaşar peynir

Ara ogun =meyve

Aksam bir tabak et kavurma
Bir dilim ekmek
Birkac tane Acıbiber turşusu

2 lt ye yakin su
Spor yok ama temizlik yeterince ter atmami sagladi ve birkac gun boyle yoģun olcam sonrasinda spora baslamayı dusunuyorum

Menum sabah kavurma bir kase
1,5 dilim ekmek
Sekersiz 3 bardak siyah cay

Oglen meyve

Aksam bir kase yayla çorbası

2 lt ye yakin su

Ben geldimm :KK75::KK68:malum tatil dolayısıyla memleketteydim ve orda pek bir düzenim olmadi kilo vermek isterken birazcık almisım:KK72: .gittigimde 69 dum dondugumde 71. :oha: şimdi evime dondum ve kaldigim yerden devam ediyorum inşallah. Bana katilmak isteyen olursa buyursun .menu paylasimi yapalim ve hafta da bir tarti günü olsun herkese vee kendime başarilar diliyorumn :KK73:
Baslangic tarih 22.05.2017
(HedefF55)
(4 ay once )Baslangic 81
Gecen hafta69.8
Guncel 69.2
Hedef 55

Uzun zaman sonra yeniden diyete başladım daha doğrusu sağlıklı yaşama başladım . Bu topiği açalı yıllar olmuş yeniden hortlatma zamanı geldi 😄 yıllar önceki kiloma dönmüşüm ne yazıkki ama sağlık olsun ne yapalım. Kendimizi sevelim kendimiz için sağlığımız için kilo verelim en azından ben böyle yapmak istiyorum. Bu topikde başlamışım diyete ve bu topikde son bulsun istiyorum bu defa 55 olana kadar durmak yok inşallah. Ama asıl hedef kilo vermek değil korumak olmalı inanın hedefim sağlıklı kilo vererek kilomu her zaman korumak o zaman haydi BİSMİLLAH

Menüm: bir kepçe memenem
Yarım kepçe kıymalı yumurta
1 salatalık zeytin peynir ( ekmek yemiyorum )

Ara öğün :bir fincan turk kahvesi içine birazcık tarcın ve kakao da ilave ediyorum birde çay kaşığı ucu ile hindistan cevizi yağı ilave edip içiyorum

Akşam: iki tane fırında pişmiş karnıyarık ve iki kepçe bulgur ( bulgur yemesem iyiydi) ama ekmek yemiyorum o yüzden yedim biraz .Bu benim uyguladığim diyet biraz karatay usulü beslenmeye benziyor.

2 lt su
40 dk plates

Kahvaltım; tabakta 3 yumurta var yanında şekersiz çay 1 bardak .ekmek yok
Çok doyurucu bir okadar hafif bir kahvaltı tavsiye ederim
Yarından sonra tartı Günüm akşam da hafif bir menü olur umarım kararliyim bu kiloları bu yükü daha fazla taşımayacağım en az 20 kilo fazlam var iki büyük 10 ar kiloluk su bidonunu sürekli taşıdığınızı düşünün hamallıktan başka bir şey değil kuş gibi hafif olmak istiyorum artık
20200708_130704.jpg

Akşam menüm
20200708_170912.jpg
Ekmek yemiyorum ama arada çavdarlı etimek tüketeceğim yanında haşlama patates bezelye üzerine biriki damla zeytinyağı ve tuz ve tabaktakiler
Yemekten sonrada kahve bir avuç kadar patlak mısır ve yarım muz (muzu kakao ve süt karışımına batırıp hindistan cevizi, ceviz fındık yada parçalanmış bitter çikolataya batırıp dolaba soğumaya bırakın ve kahvenin yanında harika oluyo sanki tatlı yiyormuş hissi veriyor bana ve de sağlıklı yarın fotoğrafını da paylaşırım)

Bu sabah tartıldım ve 6 temmuzda 81 kilo iken bu sabah 79.80 çıktım tartıda ve gayet güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum motivasyonum dahada arttı emek verince karşılığını gerçekten alıyor insan

6 temmuz başlangıç 81 kilo
9 temmuz Güncel kilo 79.80
Fark 1.2

20200709_114042.webp
Kahvaltım :Dünden kalan haşlanmış patates vardı onu çok az yağda tavada döndürdüm . yarım avuçu geçmiyor 1 adet patates kadar. ama akşam sadece sebze yiyerek dengeleyeceğim

Hayirli olsun topigin umarim zayiflarsin canim ben de topik actim ama vaktim olmuyor ara ara yaziyorum sen ihmal etme

Back
X