Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimBasarilar
Insallh canim bende ayni durumdaymkızlar birkaç gündür bayağı moralim bozuk. Kendimde değilim. Doğru düzgün yemek yemedim fakat paket paket cips yedim sıkıntıdanYakın zamanda toparlanacağım inşAllah.
Nrrdesiniz hanımlar bende geldim başlangıç 2nisan 81 şuan 75 hadi bismillah![]()
BasarilarNrrdesiniz hanımlar bende geldim başlangıç 2nisan 81 şuan 75 hadi bismillah![]()
Ben geldimmmalum tatil dolayısıyla memleketteydim ve orda pek bir düzenim olmadi kilo vermek isterken birazcık almisım
.gittigimde 69 dum dondugumde 71.
şimdi evime dondum ve kaldigim yerden devam ediyorum inşallah. Bana katilmak isteyen olursa buyursun .menu paylasimi yapalim ve hafta da bir tarti günü olsun herkese vee kendime başarilar diliyorumn
Baslangic tarih 22.05.2017
(HedefF55)
(4 ay once )Baslangic 81
Gecen hafta69.8
Guncel 69.2
Hedef 55
Uzun zaman sonra yeniden diyete başladım daha doğrusu sağlıklı yaşama başladım . Bu topiği açalı yıllar olmuş yeniden hortlatma zamanı geldiyıllar önceki kiloma dönmüşüm ne yazıkki ama sağlık olsun ne yapalım. Kendimizi sevelim kendimiz için sağlığımız için kilo verelim en azından ben böyle yapmak istiyorum. Bu topikde başlamışım diyete ve bu topikde son bulsun istiyorum bu defa 55 olana kadar durmak yok inşallah. Ama asıl hedef kilo vermek değil korumak olmalı inanın hedefim sağlıklı kilo vererek kilomu her zaman korumak o zaman haydi BİSMİLLAH