zayıfm

YURDUM

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
623
Konya
merhaba ben 168 boy 50 kiloyum. çok zayıf deilim aslında ama kendimi böyle iyi hissetmiyorum.55 kilo falan olmak istiyorum..ölçülerim 81-64-92.bacaklarım biraz ince ne yapabilirim acaba .

Son düzenleme:
Bence kesinlikle squat yapmalısın üst bacaklarımın çevresi 46 cmdi şu an 52 cm öer tabii kilo da aldım ama sıkı selülitsiz bacaklar için hemen başla bugün faydasını görürsün:)

Benim de boyum 158 şu an 50 kiloyum ben de biraz daha almak istiyorum ama spor yaparak kas olarak kalsın istiyorum:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen bence çok normalsin almana bile gerek yok yemek yedikçe alıyorum aslında ama kalçaya gidiyor o kötü belim incecik kalıyor

sen bence çok normalsin almana bile gerek yok yemek yedikçe alıyorum aslında ama kalçaya gidiyor o kötü belim incecik kalıyor

Boşver canım belin incecik kalsın zaten:) egzersizle sen dengeli dağılmasını sağla selülit olursa benim gibi çok uğraşman gerekir
Hatta çatlak da olabilir hızlı alırsan ama spor yaparsan sorun olmaz :)

Canım bu squat nedir ben de platese başlamayı düşüyodum zayıfım ama sıkılaşmak istediğimden bu da sıkılaştırıyor mu :)

Canım bu squat nedir ben de platese başlamayı düşüyodum zayıfım ama sıkılaşmak istediğimden bu da sıkılaştırıyor mu :)

Squat sadece kalça bacak için pilateste başlayacaksan ne ala tabi en güzel tüm vücut çalışmak ve zamanla gerçekren güzel sonuçlar alınıyormuş:) ben de inşallah seneye vaktim olduğunda gideceğim pilatese çok istiyorum

Hıı anladım canım :) squati spor salonunda mi yaptin peki yoksa kendin mi :))

Kendim yapıyorum :)

nasil yapildigi konusunda haberlessek olur mu ben de baslayim :)))

Aynen yukarda dedikleri gibi squat yapmalisin bence internette videolar var ordan bakabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…