Selam arkadaşlar, size zayıflama yöntemimden bahsetmek istiyorum umarım sıkılmadan okursunuz.
Geçen sene tam bir ayda 5 kg verdim ama nasıl verdim?
2012 yılında spor salonuna gittim bana ölçümlerde hep vücudun su tutuor dediler. Metabolizmam yaşıma göre çok iyiymiş ama kilo veremiom, öyle böyle sporda yapmıyordum deliler gibiydim gram kaybetmiyordum. En son 2014 yılının son ayında tekrar bi ölçüm yaptırdım yine aynı şeyi söylediler. Bende netten araştırdım vücut neden su tutar die. Troidler gözüme takıldı sonra tiroidlerin vücuttaki görevine baktım metabolizmaya yardımcı oluyormuş. Sonra dahiliye doktoruna gittim durumu izah ettim tahlil yapıldı. Sonuçta tiroidler yavaş çalışıyormuş tabii bu olay ocak ayında oluyo 2015 yılı. Neyse ilaç verdi kullandım. ilaca başladğımda 66.4 kiloydum hiç bişi yapmadan sadece yemeklere dikkat ederek 3 ayda 2.4 kg verdim. Nisan ayında spor ( terleme eşofmanı giyerek) + diyet (kendi kafama göre) ve L Carnitine kullanarak tam 5 kilo verdim. Evde su kas kemik ölçümü yapan baskül var onunla gün aşırı ölçümlerimi yapıp deftere yazdım vücuttan ne kdr su gitti ne kdr kas oluştu kaç gram verdim die kontrol amaçlı. Şuan hala 5 kilo fazlam var onun için L Carnitine almam lazım. L Carnitine dediğim şey yağ yakımına yardımcı oluyor sporcu takviyesi (gün aşırı bir ampül içilmek şartıyla) spordan yarım saat önce bir ampül içiliyor ve tempolu spor yani yürüyüş yapılıyor. vücutta ki yağı ter veya idrar yoluyla dışarı atıyor. Gittiğim spor salonunda spor eğitmenim tavsiye etmişti. Yani arkadaşlar doktora gitmeden diyet fln yapıpta olmuyor diye üzülmeyin. Bir dahiliye doktoruna muhakkak gidin troidler sorunluysa ilaç kullanın ben 6 ay kullandım o ilacı. Şimdi bi kaç gün akşamları hiç bişey yemeyip 3 gün sonra 1 kilo veriyorum. Ama şımarınca geri alıom :) bi alıom bi veriom ilginç. İdeal kilolarınıza ulaşmanız dileğiyle hoşçakalın :)