Kekler - Pastalar ZEBRA KEK (resimli)

nette baktımda sodayla yapılmış hep tarif soda koysak olmaz mı?
birde aldığı kadar un yazmışsın ama ne kadar un mesela ben keklere 2 bardak un koyarım o kadar mıdır maksimum sence:26:

nette baktımda sodayla yapılmış hep tarif soda koysak olmaz mı?
birde aldığı kadar un yazmışsın ama ne kadar un mesela ben keklere 2 bardak un koyarım o kadar mıdır maksimum sence:26:

sodayla denemedim ben bilemiyorum. ama olabilir sanırım.

bardak boyu önemli tabiiki normal klasik bir su bardağı ile 2,5 eğer sıvı olarak soda
koyulduğunda toplamazsa belki 3 olb.

Kaç saat önce canım acayip çekti çayın yanında yapayım dedim başıma gelmeyen kalmadı yanlıslıkla beyaz harcı yerlere üstüme döktüm falan kalıbada öyle düzgün dökemedim çünkü çok koyuydu şimdi fırında 5dksı kaldı bakalım tadı nasıl olucak

korktugum basıma geldi içi pişmedi ya harç koyu diye sanırım ilk defa böyle oluyo yaaaa canım nasıl çekmişti 1 saatten fazla pişirdim yinede aynı ühühüüh

tarifi paylaşan arkadaşım cok teşekkürler misafirlerime yapmıştım hepsi hayran kaldı ve tarif istediler. emegine saglık brzdan yine yapıcm budefa kocişe çünkü gecen seferki yaptıgımdan nasip olmadı. bu arada ben üzrine kakaolu puding döktüm cok yakıştı.

bu kadar çok beğenildiğine sewindim afiyet olsuın başka tariflere ihtiyaç olursa özelden ulaşınız

dün kayınvalidemler geldiler evime.ve bu keki de ilk defa onlar için yaptım biraz risk alarak çok şükür güzel oldu.görümcem ne güzel şekilli olmuş,nasıl yaptın yenge dedi

Kızlar ben yaptım bunu yanlar pişti ortası pişmedi, üstelik 35 dk tuttum fırında..Baktım ortası pişmemiş tekrar koydum.. Neden yanları pişip de ortası pişmedi ki :44:

Bende bu akşam yapayım bari nefis görünüyor ama şekilde sorun yaşarım gibime geliyor

ben simdi fırından cıkardım kekimi cok güzel oldu. lohusa bi arkadasım var bu aksam ona gidicem ikinci kekide fırına verdim ona götürmek için :) teşekkürler.

İlk yapışımda olmamıştı ama sonradan denediğimde çok güzel oldu püf noktası hamuru hızlı hızlı dökmeniz yayılsın diye beklemeyin yani

silikon kek kalıplarını kullansam olur mu?

ben borcamda yapmıstım buadan aldıgım tarıfle bnım de kakao koydugum karısım katı olunca yayılması ıcın ben bıraz cabaladım oldu ama sonucta ucgen cıkarılmadıgı ıcın duz bı kalıpta bı espirsi olmadı ben bırde ortası delık kek kalıbında denemek ıstıyorum arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…