ya bende yaptım ama aralıkları o kadar fazla olmadı 4 tane şeklim oldu benim eşit ayırmamışım karışımı
kızlar ben anlaşılır diye çok detaylı resim çekmedim. ama google'den başka tarif paylaşımlarından
biraz daha detaylı bir resim bulmaya çalıştım.umarım bu resimde daha anlaşılırdır.
internetten alıntıdır---->Eki Görüntüle 254744
bacım eline sağlık resimde gördüğüm borcamın bi küçük boyu bide büyük boyu var sen hangi boy borcamla yapıyosun bu tarifi ben büyüğüyle yaptım ama zebra deseni olmadı çok üzüldümmm:((
arkadaşlar bu tarifi deneyen var mıı??görüntüsü çok hoşş tadıı nasıl? bi kaç tarife baktım hepsin de ölçüler farklı farklı kimi 2 su bardağı şeker koymuş kimi soda kullanmış kafam karıştı :26:
Tarif için teşekkürler, cidden şık ve leziz
kızlar günaydın bu tarifi denedim ve süper oldu size de tavsiye ederim. ayrıca arkadaşım emeğine ve ellerine sağlık. yalnız tek fark olarak ben yaparken kakao değil de türk kahvesi kullandım bu da cok güzel oldu. zevk sizin arkadaşlar kolay gelsin yapacaklara
tarifimin denenmiş ve beğenilmiş olması hoşuma gitti.afiyet olsun.bu arada türk kahvesi ilede denenebilir
kahve sevenler için ideal hatta :)
ohhooo ben bu kekin müdavimi oldum paso yapıorum ama benmki kabarmıo gerçi benm yaptığım hiç bi kek kabarmıoiki kabartma tozu kullansamdaa kızlarr tavsiye ederimm çok şık ve lezzetliiiiii:)))
teşekkükr ederim canımm bunları deniycem benim pek ümidim yok artık çünkü çok şey denedim banamısın demioo:)))))alıştım artık lezzeti güzel olsun yeter ama tarifin gerçekten harikaaa bugünn koca tepsi bittii :))
Görüntü muhteşem, ellerine sağlık şekercim,
en kısa sürede ben de deneyeceğim, umarım benimki de böyle güzel olur:))
tüm yapanların ellerine sağlık :))
çok güzel görünüyo canım çekti şimdi ellerine sağlık
canım kek şuan fırında pişiyor tarifin için çok teşekkürler....
görüntüyü elde etmek hiç zor değil aynısı oldu bakalım tadı nasıl olacakkkkkkkk heycanla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?