A asmalikonakli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 24 Temmuz 2011 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 286 Yaş 37 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #1 Kızlar zebra perde yaptırdım müthiş oldu. ve acayip kaliteli. ellerinde bir katalog vardıki hangisini seçiceğime karar veremedim. ilgilenenler varsa özelden mesaj atsınlar.
Kızlar zebra perde yaptırdım müthiş oldu. ve acayip kaliteli. ellerinde bir katalog vardıki hangisini seçiceğime karar veremedim. ilgilenenler varsa özelden mesaj atsınlar.
2 22merve22 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2010 Mesajlar 936 Emoji Skoru 1 Puanlar 66 Yer Balıkesir 29 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #2 bende zebra perdeyi çok beğendim salon ve yatak odasını güneşiklerini zebra yaptırdım ilgilenenlere tavsiye ederim
bende zebra perdeyi çok beğendim salon ve yatak odasını güneşiklerini zebra yaptırdım ilgilenenlere tavsiye ederim
tatlxixrxuxya NEFESİMSİN Kayıtlı Üye Katılım 2 Ağustos 2008 Mesajlar 5.526 Emoji Skoru 2 Puanlar 156 Yer Antalya 29 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #3 özellikle mutfak için çok şık duruyor......güle güle kullanın....
Frezya35 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Eylül 2009 Mesajlar 320 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer İzmir 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #4 güle güle kullanın gerçekten çok şık duruyor ben de mutfağıma düşünüyorum
B berra_eymen Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 26 Emoji Skoru 2 Puanlar 6 Yer İstanbul 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #5 bengeldi .!.: Kızlar zebra perde yaptırdım müthiş oldu. ve acayip kaliteli. ellerinde bir katalog vardıki hangisini seçiceğime karar veremedim. ilgilenenler varsa özelden mesaj atsınlar. Genişletmek için tıkla... cnm bende evime zebra perde yaptırmayı düşünüyorum ama tam karar vermedım nasıl duruyo ve kullanışı kolaymı yardımcı olursan çok sevinirim
bengeldi .!.: Kızlar zebra perde yaptırdım müthiş oldu. ve acayip kaliteli. ellerinde bir katalog vardıki hangisini seçiceğime karar veremedim. ilgilenenler varsa özelden mesaj atsınlar. Genişletmek için tıkla... cnm bende evime zebra perde yaptırmayı düşünüyorum ama tam karar vermedım nasıl duruyo ve kullanışı kolaymı yardımcı olursan çok sevinirim
damla_58 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2011 Mesajlar 90 Emoji Skoru 1 Puanlar 86 Yaş 41 Yer Sivas 7 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #6 bende zebra perde kullanıyorum... gerçekten çok şık ve ferah duruyor. o eski yığın yığın perdelerden bıkkınlık gelmişti
bende zebra perde kullanıyorum... gerçekten çok şık ve ferah duruyor. o eski yığın yığın perdelerden bıkkınlık gelmişti
Y YeniHayat82 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2013 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 22 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #7 Bir foto koysaydınız. Biz de fikir edinmiş olurduk. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir foto koysaydınız. Biz de fikir edinmiş olurduk. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eakgull Guru Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 2.188 Emoji Skoru 855 Puanlar 398 22 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #8 bengeldi .!.: Kızlar zebra perde yaptırdım müthiş oldu. ve acayip kaliteli. ellerinde bir katalog vardıki hangisini seçiceğime karar veremedim. ilgilenenler varsa özelden mesaj atsınlar. Genişletmek için tıkla... bende salona yaptırmak istiyorum bi türlü beğenemedim. Resmini paylaşır mısın fikir edinelim
bengeldi .!.: Kızlar zebra perde yaptırdım müthiş oldu. ve acayip kaliteli. ellerinde bir katalog vardıki hangisini seçiceğime karar veremedim. ilgilenenler varsa özelden mesaj atsınlar. Genişletmek için tıkla... bende salona yaptırmak istiyorum bi türlü beğenemedim. Resmini paylaşır mısın fikir edinelim
A Ayse777 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 36 21 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #9 bende tüm evimi zebra ve stor perde yapmıştım. yıkama derdi olmaması cok güzel :) tozunu alıp geçiyorum nemli bir bez ile. ben perdelerimin hepsini şuradan aldım cok kaliteli ve ucuza geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2014
bende tüm evimi zebra ve stor perde yapmıştım. yıkama derdi olmaması cok güzel :) tozunu alıp geçiyorum nemli bir bez ile. ben perdelerimin hepsini şuradan aldım cok kaliteli ve ucuza geldi.
jullyet Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 1.801 Emoji Skoru 223 Puanlar 88 22 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asmalikonakli #10 sadece silinince temiz oluyor mu ki? özellikle mutfakta?