Merhaba
Bugün ördüğüm bebek patiği modelini paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 450375
Eki Görüntüle 450374
Eki Görüntüle 450376
Patiğin yapılışını blogumda anlatmaya çalıştım :44:
Ama zebra selanik için özellikle youtube'da "two color brioche knitting" diye aratırsanız videolarını izleyip daha kolay anlamış olursunuz.
Zebra selanik ile saç bandı veya bere örüldüğünde de çok güzel görünüyor.
Tavsiye ederim..
çok güzel olmuş
mexx canım bloğunun kk ile bağlantılı olması gerekiyor linkini eklemek içinsenin için geniş kapsamlı bilgiler , çözümler bulmaya çalıştım keyifli paylaşımlar
ama kurallarda bloğuna kk yı eklersen rahatlıkla kk da link paylaşımında bulunabilirsin diye kural varTamam canım
gerek yok artık, kurallara uyuyorum, blog adını yazmıyorum artık :)
Bu arada sana özel mesaj atamadığımdan dolayı yeni bir topic açtım. adresi şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/soru-istekleriniz/540484-bebek-patigi-hakkinda.html#post25349177
bir de hayırlısıyla doğacak yeğenimize bir hediye de ben vermek isterim. istediğin renklerde, istediğin modelde (tabi yapabileceğim bir model :) ) bir bebek patiği yapıp sana göndericem ok canım..
görüşmek üzere..
ama kurallarda bloğuna kk yı eklersen rahatlıkla kk da link paylaşımında bulunabilirsin diye kural varbu yüzden gerekeni uygularsın canım ellerine sağlık canım çok zahmet olmuş detaylı tarifin çok ikrama geçecek çok sağol tekrardan
canım benim çok düşüncelisin çok içinden gelmiş olması bile beni çok ama çok mutlu ettiçok düşüncelisin çok paylaşımcısın gönlüne sağlık canım benim ben beğendiğim bir model iletirim yakın zamanda
canı bloğunda takip ettiklerim yada izlediklerim v.s. gibi ekleyebileceğin bir bölüm olması gerekok de kk yı bloguna ekleyen birileri var mı? ben de o şekilde ekleyeyim. nasıl ve nereye eklemem gerekir pek tasarlayamadım da.. ekleyen üyeler varsa onlardan kopya çekeyim olur mu :)
bir de ben kk'yı eklediğimde buradaki her örgü modelimde blogumun linkini verebilecek miyim? yoksa bir defaya mahsus mu?
aslında bu yüzden fazla uzamasını istememiştim ama bir yandan da benim açıklamalarım öyle 3-5 satır olmuyor malesef. elimde değil, hep detayına kadar yazıyorum.. bu yüzden abartılı bir açıklama gibi görünüyor ve buradaki resimlerin altına o uzuuun açıklamayı eklemek istemiyorum. ve link ekleme ihtiyacım doğuyor..
bloguma kk bağlantısını nasıl eklemem gerek bir örnek verirsen çok sevinirim canım..
okcanı bloğunda takip ettiklerim yada izlediklerim v.s. gibi ekleyebileceğin bir bölüm olması gerek
http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php bu linki kaydedersen kk bağlantılı olmuş olacak
hayırlı kandiller Rabbim kabul buyursun inşallah tüm ibadetlerimizi , dualarımızıok
yarın bakarım, şimdi geç oldu. yatıp dinlenmek lazım.
bu arada hayırlı kandiller canım..
örnekler hakkında bişey sorma ihtiyacı duyarsan her zaman yardımcı olmak isterim.( mesaj sayım 65 olmuş)
görüşmek üzere..
çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?