zebra stor temizliği off :(

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Arkadaşlar nasıl temizliyorsunuz zebra perdeyi? Yıkansa bozulur mu, süpürge yeterli gelir mi vs.? Mutfak perdem zebra ve çok kirlendi. Ne yapsam

makineye girmez zaten söküyorum elde yıkıyorum fırça ile hemen kirlenmiyor zaten

Ben söküp masanın üstüne yayıp biraz deterjanlı su ve bir bez yardımıyla siliyorum. Sonra duru su ile silip kuruluyorum. Birkaç senede bir ancak ihtiyaç duyuyor temizliğe ama ben her sene siliyorum :)

Bir sene icinde iki kez yikadim hic birsey olmuyor balkonum genis suyu suzulunce takiyorum

Storları ve kruvazeleri kuru temizleyiciye veriyorum...telefon açıyorum,gelip söküyorlar..sonrada getirip takıyorlar..

Bende perdeyi yaptırdığım yeri arıyorum gelip alıp yıkılıp getirip takıyorlar. 1 perdeyse sadece 15-20 TL ye yıkıyorlar.

4 yil oldu alali 1 kez kurutemizlemeye verdim.
Gunes isiklariyla temizlenen diye ozellikle almistim zaten.
Site icersindeyiz cok toz da olmuyo fazlada acmiyorum camlari.
Miss

4 yil oldu alali 1 kez kurutemizlemeye verdim.
Gunes isiklariyla temizlenen diye ozellikle almistim zaten.
Site icersindeyiz cok toz da olmuyo fazlada acmiyorum camlari.
Miss
Güneş ışıklarıyla toz mu temizleniyor ki??Nasıl bir hijyan anlayışınız var ya , 4 senede bir kere temizlemiş bi de altına mis yazmış , komedi.

Arkadaşlar nasıl temizliyorsunuz zebra perdeyi? Yıkansa bozulur mu, süpürge yeterli gelir mi vs.? Mutfak perdem zebra ve çok kirlendi. Ne yapsam
en guzeli yikamak benim butun odalarim oyle sokmesi de kolay balkon varsa ser ben ilik su bulasik detr ve sirke koyuyorum tul bezd olur yumusak araba fircasi veya hali fircasiyla yika durula tertemiz oluyo hic kafana takma

2 odam store beladan başka bir şey değil tül perde çok daha kolay takması çıkarması yıkaması zor storeların,tül öyle mi at makinaya yıkansın as kurusun...

Yine de misss olma ihtimali yok 4 senede bir kere temizlenerek....

Usenmedim sizin icin

Stor perdeleri çok seviyorum ancak temizliği çok zor mu diyorsunuz?

Taç’ın yeni stor perdeleri ile temizlik derdinden kurtulacağınız söyleniyor.Bu konu hakkında detaylar şöyle:

Güneş ve lambanın ışığı ile stor perdeler kendini nasıl temizliyor?

Bu durum son teknoloji ile gerçekleştirilen apresi sayesi ile lekeler perdelerin üzerinde kalmıyor.Kış aylarında ev hanımlarını zorlayan bu kirler,isler ve yemek buharları artık kendi kendine temizlenebiliyor.Perdelerinizin sadece ışık görmesi yeterlidir.Bu güneş ışığı yada evinizdeki lambanın ışığı olabilir.Bu sayesi perdeler el vurmadan temizlenmiş oluyor.

Bir çok testlerden sonra kirin kendi kendine yok edildiği fark edilmesi ile hanımlara rahat bir nefes aldırdı.

Gecen sene kurutemizlemeye verdim herhalde onumuzdeki seneyi bile cikarir.
Benim miss anlayisimla :)

Kumasi yerinden cikiyor olmasi lazim.

Valla hep derim nereden bulastim bu stor belasina. Ne guzel tul guneslik perde uclusu neyime yetmedi. Cam acikken onune tul perde cekemiyorum cildiricam.

Güneş ışıklarıyla toz mu temizleniyor ki??Nasıl bir hijyan anlayışınız var ya , 4 senede bir kere temizlemiş bi de altına mis yazmış , komedi.

Buarada sonradan ekleme yapmissin.
yeni fark ettim
Tartismayi sevmem ama bariz yurumeye kalkmissin bana.
Oncelikle seni hic ilgilendirmez benim temizlik anlayisim.
Haftanin 3 gunu yardimcim var gelir yapar.
Elimi surmem biseye.
Evimde eminim sizin evinizden bin kat daha nezih ve daha temiz bi muhittedir.
Siz ovmaya paklamaya devam edin.
Boyle seyleri sevmem ama hakettiniz.
Kibarca cevaplarima ragmen.

Halı yıkama firmanızla konuşun. Bazıları gelip söküp yıkayıp paketli hâlde aynı gün içerisinde getirip takıyor.

Bir de kumaş ve halı temizleyici spreyler var. Elektrik süpürgesiyle temizledikten sonra komple açıp onunla tozunu alıyorum ben yıkatmak dışında rutin olarak. Zaten bambu kumaşsa öyle çok kirlenmiyor.

Elini bir şeye sürmediğin belli 4 senedir yollamamandan , eve geleni de boşuna alıyosun demek ki perdelerin bile ışıkla temizleniyomuş baksana :)) senden daha zenginim demeye mi çalıştın naptın anlamadım muhiti falan karıştırmışsın ama temizlik ve zenginliğin çok ayrı şeyler olduğunu anlaman zor tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…