Güneş ışıklarıyla toz mu temizleniyor ki??Nasıl bir hijyan anlayışınız var ya , 4 senede bir kere temizlemiş bi de altına mis yazmış , komedi.4 yil oldu alali 1 kez kurutemizlemeye verdim.
Gunes isiklariyla temizlenen diye ozellikle almistim zaten.
Site icersindeyiz cok toz da olmuyo fazlada acmiyorum camlari.
Miss
Güneş ışıklarıyla toz mu temizleniyor ki??
Yine de misss olma ihtimali yok 4 senede bir kere temizlenerek....Toz degil hanim efendi tozu supurgeyle cekiyor eve gelen ablamiz.
Leke tutmayan
en guzeli yikamak benim butun odalarim oyle sokmesi de kolay balkon varsa ser ben ilik su bulasik detr ve sirke koyuyorum tul bezd olur yumusak araba fircasi veya hali fircasiyla yika durula tertemiz oluyo hic kafana takmaArkadaşlar nasıl temizliyorsunuz zebra perdeyi? Yıkansa bozulur mu, süpürge yeterli gelir mi vs.? Mutfak perdem zebra ve çok kirlendi. Ne yapsam
Yine de misss olma ihtimali yok 4 senede bir kere temizlenerek....
Ben de tülcüyüm. Bana en çok klasik şeyler kullanışlı geliyor2 odam store beladan başka bir şey değil tül perde çok daha kolay takması çıkarması yıkaması zor storeların,tül öyle mi at makinaya yıkansın as kurusun...
Güneş ışıklarıyla toz mu temizleniyor ki??Nasıl bir hijyan anlayışınız var ya , 4 senede bir kere temizlemiş bi de altına mis yazmış , komedi.
Elini bir şeye sürmediğin belli 4 senedir yollamamandan , eve geleni de boşuna alıyosun demek ki perdelerin bile ışıkla temizleniyomuş baksana :)) senden daha zenginim demeye mi çalıştın naptın anlamadım muhiti falan karıştırmışsın ama temizlik ve zenginliğin çok ayrı şeyler olduğunu anlaman zor tabi...Buarada sonradan ekleme yapmissin.
yeni fark ettim
Tartismayi sevmem ama bariz yurumeye kalkmissin bana.
Oncelikle seni hic ilgilendirmez benim temizlik anlayisim.
Haftanin 3 gunu yardimcim var gelir yapar.
Elimi surmem biseye.
Evimde eminim sizin evinizden bin kat daha nezih ve daha temiz bi muhittedir.
Siz ovmaya paklamaya devam edin.
Boyle seyleri sevmem ama hakettiniz.
Kibarca cevaplarima ragmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?