zebra stor temizliği off :(

Elini bir şeye sürmediğin belli 4 senedir yollamamandan , eve geleni de boşuna alıyosun demek ki perdelerin bile ışıkla temizleniyomuş baksana :)) senden daha zenginim demeye mi çalıştın naptın anlamadım muhiti falan karıştırmışsın ama temizlik ve zenginliğin çok ayrı şeyler olduğunu anlaman zor tabi...

Ay hee hee
Aynen oyle
Guzel kafalar size.
Onuda temizlet arada sirada

Ben 1.5 yildir kullaniyorum. 2 defa yikadim. Esim sagolsun soktu balkonda serdi. Temiz tulu deterjanlayip guzelce yikadi (hali siler gibi) duruladi. Balkona asti kuruttu sonra yerine takti. Tertemiz oldu.. hic yipranmadi da...

makineye girmez zaten söküyorum elde yıkıyorum fırça ile hemen kirlenmiyor zaten

Alan varsa söküp yıkayacaksın yoksa yıkamacıya ver.

Bir sene icinde iki kez yikadim hic birsey olmuyor balkonum genis suyu suzulunce takiyorum

Ben de söküp yıkıyorum bildiginiz klorakla

en guzeli yikamak benim butun odalarim oyle sokmesi de kolay balkon varsa ser ben ilik su bulasik detr ve sirke koyuyorum tul bezd olur yumusak araba fircasi veya hali fircasiyla yika durula tertemiz oluyo hic kafana takma

Ben 1.5 yildir kullaniyorum. 2 defa yikadim. Esim sagolsun soktu balkonda serdi. Temiz tulu deterjanlayip guzelce yikadi (hali siler gibi) duruladi. Balkona asti kuruttu sonra yerine takti. Tertemiz oldu.. hic yipranmadi da...

Ayy iyi o zaman yaa ben de yıkayayım, içime hiç sinmedi. 1,5 yıl falan olmuştur aldığım kara kara düşünüyordum yıkanırsa bozulur mu diye. Çok teşekkürler...

Back
X