Zebralı herşeye taktım:)resimli

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
$Anderson Zebra Room.webpEki Görüntüle 265871 $Photo_Video_75944142445399526046789_medium.webp$Photo_Video_25634340556325985237049_medium.webp$Photo_Video_16293311863901113012643_medium.webp$untitled.webp$imagesCATEQTKX.webp$zebra2.webp$zebra-decor4-300x300.webp$Anderson_Zebra_Room_Fan.webp$csak08cv47-rug-thumb (1).webp$058.webp$034.webp$033_45.webp$bed-bed-room-dream-lights-zebra-Favim_com-52589.webp$jcpenny-zebra-print-teen-room.webp$imagesCABDKSHF.webp$imagesCA6415IX.webp$images.webp$zebra-rug-living-room.webp$005.webparkadaşlar mrb :)benm yatak odam koyu pembe yanı resımdekıyle aynı yerlere zebra desenlı halı aldım 2 adet(biri yolluk)şimdide
yatak örtüsü ıstıorum zebra desenlı birde bazalık ıstıyorum saten acık pembe rengınde (reımdekı gibi)nerden bulabılırım zebra örtüsü nerden alabılırım böyle bi bazalık ???fikirlerinizi beklıorum

aslıcıgım pembıs pembıs ne guzel dekorlar bunlar yahu .bayıldım nereden buldun bu dekorları ? zebra ortusunu canım heryerden bulursun .bakırkoy cumartesı pazarın da hem leopar hem de zebra desenı gormustum

aslıcıgım pembıs pembıs ne guzel dekorlar bunlar yahu .bayıldım nereden buldun bu dekorları ? zebra ortusunu canım heryerden bulursun .bakırkoy cumartesı pazarın da hem leopar hem de zebra desenı gormustum
tatlım nette buldum benm yatak odamın duvarları koyu pembe o yuzden zebra çok yakışır dıye duusundum hatta bu resımdekı gıbı bı bazalık kumaş ve ustune gri saten kumaş aldm yastık yapmak ıcın ...buarada bnde kadıköy pazarında gördum 15tlye alıcktımda parayı çarçur ettıgımden alamadım ama cuma gunu alıcm:)$005.webp

Ben nerden alabileceginizi bilmiyorum, ama bence yatak örtüsünüde zebra desenli alirsaniz
odaniza cok karmasik ve gözyorucu bi görüntü verir.
bence siyah veya pembe bi örtü alabilir üzerine zebra desenli yastiklar koyabilirsiniz.
Cok fazla desen kullanildigina tüm görüntü kalabaliklasiyor, ve herseyin tek tek güzelligi ortaya cikamiyor bence.
Ufak detaylar her zaman daha cok göze carpar...

ama yinede siz bilirsiniz :)

Son düzenleme:
Zebralı her şeye ben de takıntılıyım. Ama istediğim zebra desenli bir şeyi bulmak burda çok zor. Ben de tek kişilik zebra desenli yatak takımı istiyorum ama yok bulamıyorum, herkesi seferber ettim bulduklarında bana haber vermeleri için.
Zebra aşkımı yaptığım zebra desenli posterlerle gideriyorum.

Ben nerden alabileceginizi bilmiyorum, ama bence yatak örtüsünüde zebra desenli alirsaniz
odaniza cok karmasik ve gözyorucu bi görüntü verir.
bence siyah veya pembe bi örtü alabilir üzerine zebra desenli yastiklar koyabilirsiniz.
Cok fazla desen kullanildigina tüm görüntü kalabaliklasiyor, ve herseyin tek tek güzelligi ortaya cikamiyor bence.
Ufak detaylar her zaman daha cok göze carpar...

ama yinede siz bilirsiniz :)
evet cnm haklısın aslında ufak detaylar daha guzel durabılırdı ama ben tutamadım aldım örtuyu:)ama herzaman serıcem dıye bı kaıde yok tabı zaten yatagın utunu ırılı ufaklı saten grı ve acık pembe yastılarla döşemeyı planlıorum ortuyude tam koymuorum zaten yarısına bordo yatak ortumu serıorum zebra yatak ortusu pek gorunmuyor ama çok şık duruo...:)
Zebralı her şeye ben de takıntılıyım. Ama istediğim zebra desenli bir şeyi bulmak burda çok zor. Ben de tek kişilik zebra desenli yatak takımı istiyorum ama yok bulamıyorum, herkesi seferber ettim bulduklarında bana haber vermeleri için.
Zebra aşkımı yaptığım zebra desenli posterlerle gideriyorum.
cnm ben pazardan buldum ama polar tıpı ama böle kalıtesız duran bışey değil...sende alıp yatagına örtebılırsın ...fiyatıda uygun 15tlye aldım...tamam takım ıstemedım çok karışık gösterebılır dıye ....halılarında toplanmına 50tl verdım bırı 2 m yolluk,diğeri 1,5 metrlık bı halı..tabıkı peluş halılardan;:)sanada tavsıye ederım

evet cnm haklısın aslında ufak detaylar daha guzel durabılırdı ama ben tutamadım aldım örtuyu:)ama herzaman serıcem dıye bı kaıde yok tabı zaten yatagın utunu ırılı ufaklı saten grı ve acık pembe yastılarla döşemeyı planlıorum ortuyude tam koymuorum zaten yarısına bordo yatak ortumu serıorum zebra yatak ortusu pek gorunmuyor ama çok şık duruo...:)
cnm ben pazardan buldum ama polar tıpı ama böle kalıtesız duran bışey değil...sende alıp yatagına örtebılırsın ...fiyatıda uygun 15tlye aldım...tamam takım ıstemedım çok karışık gösterebılır dıye ....halılarında toplanmına 50tl verdım bırı 2 m yolluk,diğeri 1,5 metrlık bı halı..tabıkı peluş halılardan;:)sanada tavsıye ederım

İstanbulda olsaydım bulurdum ama Denizlide yok bulamadım ben. Bayramda arkadaşım memlekine İstanbul'a gidecek ona söyledim bulursan al diye. Umarım bulur ve alır.

Back
X