• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

bayramda kk böle oluyomuş demek ekşınlı konular üstüste :KK53: bayramda birbirine giren keveler kepeler eltiler kocişler :KK11::KK53:

he bu arada okudum sen haksızsın op bacı

Kız ben senden şüpheleniyorum,acaba benim kuzenim misin sen? Aynı onun mantığındasın ve yorumların çok hoşuma gidiyor.Çok severim kuzenimin muhabbetini de.Dur ben senin konulara bir bakayım o musun değil misin.Oysan yaktım seni:KK53:bir insanın cümleleri bu kadar mı benzer ya:KK53:

Degilsek de manevi kuzen oluruz fashion'im :)

Bu durumda sizi o kadar da sevmiyor. Onu vazgeçilmez yapan nedir?
Bilemiyorum artık onu vazgeçilmez yapan beni onu seviyorum olmam

Elif tek bir soru soracağım
Bu adamla evlenince boşanmayacağını düşünüyor musun ?
Kendini çekilmez kılıyorsun
Adamın sakladığı bir şey yoksa, katlanmaz bir ömür
Sence ?
Bilmiyorum gerçekten çok huzursuzum şuban tek bildiğim bu

Ama seninki kiskanmak degil ki saplanti.. ve hicbir akil sagligi yerinde olan insan bu derece baskiyi kaldirmaz tabi eger sakladigi bir seyler yoksa..
Kaldırmadı ki zaten diyorum ya kaç kez şiddetli kavgalarımız oldu ayrılma noktadına bile geldik ama daha sonra barıştık anlattım huzursuzluğumu oda anlamaya çalıştı ama olmuyo işte ben hep huzursuzum hep

Böylesine eften puften sebeplerden hem ikişkinizi farkına varamadıgınız kadar buyuk derecede yıpratıyorsunuz hem kendinizi kucuk gösteriyorsunuz..daha mantıklı davranmanızı tavsıye ederım sıze ..

Hay seveyim böyle aşkın ızdırabını! Benim bildiğim insan mutlu olmak için biriyle beraber olur. Şu okuduklarımı bana biri 2gün yapsa 3.gün yol veririm. Hayata bi kere geliyoruz onda da böyle saçma sapan şeylerle mi uğraşcaz..şiştim yeminle

Elif gerçekten office office çok mantıklı şeyler söylüyor,onun söylediklerini mutlaka dikkate al derim.Az önce okuduysan kuzenimin örneğini verdim,ona benzettim kendisini.Bizzat yaşadığımız bazı olaylar var ve kuzenimin teorileri her zaman doğru çıkmıştır.Mantık aynı mantık ve bana göre %90 doğruluk payı var.Sen böyle boş muhabbetlerle oyalanırken nışanlın saman altından su yürütüyor olabilir,dikkatli ol.Kafanı boş şeylere yorma.

Sizlerin eşi ünide çalışıyo olsaydı ve kz öğrenciler msj atsaydı bayram mesajı vs eşinizde cevap verseydi rahatsız olmazmıydınız
Aklım mesajlarda hala bu gece uyku yok
Ben ona kzlata cevap verme dedim öğrenci öilleti buluyolar noyu hakkınıbyiyemem cevap vermeyip sildiği mesajlar oldu ama bugün bakmadım kendimimtutcsm diye bakmadım off offf ya öğrencinolduğu zamanlardan tanıdığı kzlar attysa msj

He dua et sen geçer böyle paranoyalar kendi kendine zaten sakın ilaç alma düzelirsin yanlışlıkla biraz aman ha :KK14:

Elif gerçekten office office çok mantıklı şeyler söylüyor,onun söylediklerini mutlaka dikkate al derim.Az önce okuduysan kuzenimin örneğini verdim,ona benzettim kendisini.Bizzat yaşadığımız bazı olaylar var ve kuzenimin teorileri her zaman doğru çıkmıştır.Mantık aynı mantık ve bana göre %90 doğruluk payı var.Sen böyle boş muhabbetlerle oyalanırken nışanlın saman altından su yürütüyor olabilir,dikkatli ol.Kafanı boş şeylere yorma.
Nasıl emin olcam peki, ama 5 yıllık geçmişimiz var bizim öyle olsa anlardım

Hepiniz haklısınız ama çok kötüyüm işte isterse tekrar kaydetsin o kızı yine silcem o rehberde duramaz.
Elti olayınıda konuşcaz.
İçime attım bşy demedim işte ama içime atınca daha kötü oluyorum çok canım acıyo
Şu da var kuzeninin eşi var bugün oda oradaydı biz ev tuttuk hayırlı olsun bile demedi ama benim aptal nişanlım ona yardım etmiş not filan bulmuş( oda ünide çalışıyo) onu bile sormadım sen ona ne ara yardım ettin diye
siz insanlarla dalga gecip egleniyorsunuz. ben sizin gercekten bunlari yasadiginiza inanmiyorum. yada gercekten baska bir probleminiz var iyi degilsiniz...

Sizlerin eşi ünide çalışıyo olsaydı ve kz öğrenciler msj atsaydı bayram mesajı vs eşinizde cevap verseydi rahatsız olmazmıydınız
Ben ona kzlata cevap verme dedim öğrenci öilleti buluyolar noyu hakkınıbyiyemem cevap vermeyip sildiği mesajlar oldu ama bugün bakmadım kendimimtutcsm diye bakmadım off offf ya öğrencinolduğu zamanlardan tanıdığı kzlar attysa msj

atsınlar mesaj o da cevap versin

ne yazabilir en fazla

"senin de bayramın kutlu olsun canım"

bunu yazsa senden bir şey eksilir mi hayır zira yazıp yazmadığını şuan bilmiyorsun

kaldı ki öğrenciye cevap atsa bile senin de bayramın kutlu olsundan öteye geçmez; geçerse de kapı orada; yapacak adam her zaman yapar

Hayır rahatsız olmazdım bayram mesajının neyinden rahatsız olucam ki eşime de bir dolu mesaj geldi bugün dır dıt öttü durdu

Hepiniz haklısınız ama çok kötüyüm işte isterse tekrar kaydetsin o kızı yine silcem o rehberde duramaz.
Elti olayınıda konuşcaz.
İçime attım bşy demedim işte ama içime atınca daha kötü oluyorum çok canım acıyo
Şu da var kuzeninin eşi var bugün oda oradaydı biz ev tuttuk hayırlı olsun bile demedi ama benim aptal nişanlım ona yardım etmiş not filan bulmuş( oda ünide çalışıyo) onu bile sormadım sen ona ne ara yardım ettin diye
Ayy yazik nisanlina. Insallah ayrilirsiniz da omrunu heba etmez. Demek sen kuzenlerine ve kuzen eslerine farkli gozle bakabiliyosun da. E kisi kendinden bilirmis isi

Back
X