• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

Zehir gibi geçen gün yok. Zehir sizin içinizde. Fesatlık, kirli düşünceler... siz acil doktora görünün doktora. Elalemi rahat bırakın. O adamın ailesi sizin ne olduğunuzu anlamıştır eminim, ama adamın ne kadar farkında olduğu, neden devam ettiği tartışılır. Umarım adam sizinle evlenmeden gözünü açar veya açarlar. Hasta bir insan oduğunuz belli. Milletin de hayatına huzursuzluk sokacaksınız evlenerek. Balık baştan kokmuş. Yazık valla, o adamın kendisini ve ailesini bir an önce sizden kurtarmasını umuyorum. Üzgünüm. Siz de gidin tedavi olun.

Güzel alımlı çekici kızları kıskanıyo, ya da benden güzel diye düşündüğü tipleri, görece çirkin kızları tehlikesiz görüyo,bir de bu adam elifin de öğretmeni idi o zaman sevgili oldular yani bu adam öğrencilerine bakacak potansiyelde
Hayırrr. Sadece yaşlı ve abladı yaşındaki bayanları kıskanmıyorum onun dışındakilerle mecbur olmadıkça muhattap olmadını istemiyorum
aynen katılıyorum o yüzden bütün bir ömür aynı okulda kalmak zorunda kocasıyla.. çünkü başkasına bakıp, bakmadığına asla emin olamaz.. hatta aynı okulda kalması da yetmez derslere de girmeli çünkü derste biriyle samimi olu-olmadığına emin olmayacak kocasının..
Bi ara götürüyodu beni derslere arkada oturup izliyodum

Bugün benim de eşimin de telefonumuz hiç susmadı.Ona bir sürü mesaj,aramalar geldi arkadaşları,müşterileri,tanıdıklar,akrabalar.Aynı şekilde bana da.Müşterilerim aradı,üniversiteden arkadaşlarım,liseden arkadaşlarım,akrabalarım.Hem bayramımızı kutladılar,hem de bayramdan sonra işle ilgili yapacaklarımızı konuştuk,iş yaptığımız insanlarla.Ne o bana sordu kim o arayanlar diye ne ben ona sordum.Eşimi kadın müşterileri de aradı,bayramını kutlamak için,eşinize de selam söyleyin dediler,kocam hayatım selamları var dedi bana telefonu kapattıktan sonra,ki tanımam etmem o kadını,sağolsun incelik etmiş selam yollamış bana da.Aman ben o zaman yolsaydım adamı seni nasıl arar kadın müşteri diye.Hiç olacak şey mi bu kıskançlıklar sence? Böyle şeyler evlilikleri bitiyor,ben eşime güveniyorum,o da aynı şekilde bana güvenir.Onu kim ararsa arasın ben eşime güvendiğim için sorun yok.Karşı taraf istemeyeceğim bir şey bile yapsa,biliyorum ki benim eşim gereken cevabı verir ona.Aynı durum benim için de geçerli.Sende güvenmeyi öğren.Bu şekilde hayat geçmez.Sen madem bu adama güvenmiyorsun,o zaman evlenmeyide düşünme.Güvenmediğin bir insanla birlikte olmanın ne anlamı var o zaman? Ama eminim ki sorun sende,anlattıklarından bu anlaşılıyor.Şuan ortada hiçbir şey yok ama sen kendi ellerinde bu ilişkinin sonunu hazırlıyorsun şuan da farklında değilsin.En sonunda patlayacak o nışanlın benden söylemesi.Bir an önce kendini topla,taş olsa çatlatırsın adamı çünkü.
Peki bşrşey dorcam eşine işyerindeki kızlardan mesaj gelse rahatsız olmazmısın
güzel arkadaşım bak senin iyiliğin için söylüyorum ya intihar edersin ya nişanlını öldürürsün bu gidişle... hipnozla tedavi yöntemleri var ne bileyim daha farklı yöntemler var... şu ana kadar anlattığın her konuda haksızsın..... yanlış anlamazsan birşey sorucam fiziksel görünüşünle ilgili beğenmediğin birşey mi var? ya da nişanlın gerçekten çok mu yakışıklı (bak beni de kıskanma evli barklı evlat yolu gözleyen hamile bir bayanım :) ) ya bu kadar kıskançlığın bir sebebi olmalı...
Bilşyorum iyiliğin için söylediğini saol
Yok görünüşümle ilgili probkemim yok nişanlımda çok çok yakışıklı değil hatta ilk zamanlar onunla beraber olduğumuza inanmamışlardı ünidekiler arkamdan bu kız ona niye bakmış çok fazla ona bile diyenler olmuş sorun bu değil yani.çocuğunuzu hayırlısı ile kucağınıza alırsınız umarım eğer içinizden gelirse dua edermisiniz benim için
Tamam ortada bir sorun var. Bunu tetikleyen bir şeyler olmuştur muhakkak.
Önemli olan sorunun var olması değil zaten sorunlar karşısında gösterdiğin tavır.
Ben öncesini bilmiyorum ama sanırım senelerdir burada bu tarz konular açıyormuşsun. İlk zamanlar duruma el atsaydın şu an mutlu olurdun işte.

Önce şunu kabul etmen lazım: Psikoloji diploman var mı? Hayır. Dolayısıyla sana uygulanan terapinin geçerli olup olmadığını tek seansta anlayacak kapasiteye sahip değilsin. İlaçların hiçbir işe yaramadığını da bilemezsin. Terapilerin ilk 1 ayı seni tanımak, sorunlarını belirlemek ve nasıl bir yol izleyeceğinizi karşılıklı planlamakla geçer. Psikiyatrik ilaçların etki göstermesi 6 ayı bulur. Acele etme, insanların seni nasıl tedavi edeceğini belirlemeye çalışma. Bırak herkes kendi işini yapsın sen sadece dediklerine uy. Maddiyatı da bahane etme annen baban biliyor mu durumunu? Benim kızımın böyle olduğunu bilsem ben ne yapar eder tedavisini yaptırırım eminim annen baban da senin için bunu yapar. Bu yaşadığın hayat değil çünkü.
Evet ilaçkar etkidini geç gösteriyormuş ama boş insan değişim ki bütün gün uyuklayarak geçiremem ki hipnozka tedaviyi araştırcam,kimse bilmiyo durumumu yani ben zaten evdekilere bşy hisssettirmiyorum
Çok tşk ederim gerçekten yardımcı olmaya çalıştığın için dediğin gibi böyle hayat olmaz en değerli şey huzurmuş bunu anladım

Zehir gibi geçen gün yok. Zehir sizin içinizde. Fesatlık, kirli düşünceler... siz acil doktora görünün doktora. Elalemi rahat bırakın. O adamın ailesi sizin ne olduğunuzu anlamıştır eminim, ama adamın ne kadar farkında olduğu, neden devam ettiği tartışılır. Umarım adam sizinle evlenmeden gözünü açar veya açarlar. Hasta bir insan oduğunuz belli. Milletin de hayatına huzursuzluk sokacaksınız evlenerek. Balık baştan kokmuş. Yazık valla, o adamın kendisini ve ailesini bir an önce sizden kurtarmasını umuyorum. Üzgünüm. Siz de gidin tedavi olun.
Bilip bilmeden konuşmayın tabi zaten onlar melek nişanlım melek hiç suçu yok

Bi ara götürüyodu beni derslere arkada oturup izliyodum

bir ömür gideceksin derslere o zaman.. hatta sana bir spoiler daha vereyim, erkeklerin birbirine kız ayarladıkları en baba yer erkekler tuvaletiymiş.. dedikodunun alası dönermiş orada, bu kıyağımı da unutma.. bir de sen bdv den bir köşe kirala, belli ki seni senelerce aramızda göreceğiz muhtelif konularla..

Nasıl katlanıyorlar sizin gibilere. Birde işi evlenecek kadar ileri götürmüş adam. Cesarete bak

ilk konusuna da yazmıştım, buna da yazıyorum.. bu adam bir halt karıştırmıyorsa bende ofiş değilim.. elifi çekmesinin bir sebebi var ve kesinlikle aşk falan değil..

evdekilere nasıl hissettirmiyorsun

yani bu kadar basit şeye buraya konu açanın yüzü düşer; canı sıkılır; ağlar vs vs

evdekiler bu haddinden fazla kıskançlığın farkında mı değil yoksa artık umursamıyorlar mı

Bilip bilmeden konuşmayın tabi zaten onlar melek nişanlım melek hiç suçu yok
Ay daha ne bilcez ya? Açtığınız konulardan, verdiğiniz cevaplardan belli olmuyor mu karakteriniz sanıyorsunuz Allah aşkına? İnsanlar sandığınız kadar salak değil, renginiz belli sizin. Ne o, yoksa 16 yaşındaki kız nişanlınızı baştan mı çıkarmaya çalıştı? Adamın hayatına girmeden önce durum kötüydü de siz gelip çocukla uğraşınca adama iyilik mi yaptınız? Bilip bilmediğimiz neymiş?

madem böyle bir sorunun var bu adamdan ayrılacaksın. aşırı mutaasıp/muhafazakar bir adamla evleneceksin. hani böyle kadınlarla konuşmayan. aynı odada bulunmayan vs. misafirlikte bile haremlik selamlık olan.

bu şaka değil yani. böyle erkekler de kadınların erkek arkadaşı olmasın diye bu ortamdan evleniyorlar. ancak böle rahat edersin bence

ilk konusuna da yazmıştım, buna da yazıyorum.. bu adam bir halt karıştırmıyorsa bende ofiş değilim.. elifi çekmesinin bir sebebi var ve kesinlikle aşk falan değil..
Artık bende buna inanıyorum ofisim çünkü hiçbir insan evladı erkek demiyorum insan evladı diyorum bukadar kıskançlığa dayanamaz eşime okuyorum şok bir biçimde bakıyor bi tarafıyla gülüyor bu nebiçim şey diye valla

Benim eşim sevgiliyken bir kız arkadaşımızın evinde kalmıştı. Baş başa:KK57:

Artık bende buna inanıyorum ofisim çünkü hiçbir insan evladı erkek demiyorum insan evladı diyorum bukadar kıskançlığa dayanamaz eşime okuyorum şok bir biçimde bakıyor bi tarafıyla gülüyor bu nebiçim şey diye valla

kesin ama kesin bir şeyler var.. ailesinin ses çıkartmaması da bu yüzden.. bütün stresi, elifin her dediğine he demesi de o yüzden.. köprüyü geçene kadar tamam diyor..

Benim eşim sevgiliyken bir kız arkadaşımızın evinde kalmıştı. Baş başa:KK57:

ben de bir erkek arkadaşımın evinde kaldım baş başa

yedik içtik; eşimle sevgili idik bundan da haberi vardı

bana hiiiiç garip gelmemişti

sadece ben değil işim de genişmiş galiba :)

Derslere katılıp arkada oturup izlemek mi? Hahahaha
Arkanızdan edilen lafları ve size ne kadar güldüklerini hayal edebiliyorum. Ne diyordu nişanlınız? "Ee bugün bakıcısı gelemiyor, ben de yalnız bırakamayıp işe getirmek zorunda kaldım" filan. :) çocuk gibi adamın peşine... Kendinizi ve sevgilinizi ne kadar gülünç duruma sokmuşsunuz, öğrencileeine rezil etmişsiniz. En acısı da bunları çok normal sanmanız. İnsan hareket etmeden önce biraz düşünür. Kıskançlık beyninizi eritmiş artık. Ne yaptığınızı ne dediğinizi, kimi neyden kıskanacağınızı şaşırmışsınız. Yazık diyorum.

Bu üye gerçekten Lorena'ysa ve bu adam aynı kişiyse adama da diyecek laf bulamıyorum. O aileye yazık olmuş, hem kendi evlatlarından hem evlatlarının aileye soktuğu kızdan.

Back
X