• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

Sen cidden hastasın tedavi olman gerek 40 kilo falansın sanırım bu hastalıklı düşüncelerden o benden önemli mi bu benden önemli mi diye düşünürsen ohooo adamın telefonunda es dost arkadaş kimse olmamalı, bilmem anne babasını kendine denk.görür müsün

Ben ortada zehir gibi gecmis bi gun goremedim. Evet dugun telasi stresli bisey dogru demis. Bunda bozulcak bisey yok. Hosuna gitmeyen bi kiz arkadasini silsen anlarim ama hala kizi silmek nedir. Ailesinden o kiz, sen yokken onlar vardi. Cok ayip :KK12:

Haklısınız ama benden önemli dğl tabi ki bayramda seyranda bir araya geliyolar ve kızın attığı msjda toplu mesajdı o kız benden önemli dğl. önemli ise zaten bu benden ayrılması anlamına gelir
Benden önemli değil ne zaman denir biliyor misiniz, adam sizin fikirleriniz yerine onunkileri önemser, sizle vakit geçireceğine onla geçirir, derim ki haklisiniz... Ama adamın telinde numarası var, yeri gelir yedi kat yabancının da olabilir, iş gereği vs.... O adamın tek hayatı siz değilsiniz bunu kabul edin... Sizin tek hayatınız da o adam değil.... Azıcık sosyallesin, kafaniz dagilsin.... Yazık günah ya....

Tek çocuk musunuz?
Hayatınızda her şeyi kolayca, uğraşmadan mı elde ettiniz? Her istediğiniz oldu mu?
Anne babanızı da siz mi yönetirsiniz?

Sizin sorununuz kıskançlıktan çok kontrolcülük ve ne kadar çok hayatınızı etkiliyor farkında mısınız? İşler kontrolünüzden çıkınca (nişanlınızın cevabına müdahale edememeniz, gelen mesajları kontrol etmemiş olmanız vs.) durumu inanılmaz abartıyorsunuz.
Lütfen iyi bir terapiste gidin. Evlenecekmişsiniz, belki anne olacaksınız. Bu halde çocuk büyütemezsiniz, canınıza yazık.
Yoo tek çocuk değilim hayatta her istediğimi filan da elde etmedim

Ay seni tanımaya gerek mi var kötü kalpli ve fesat biri olduğunu anlamak için?
Büyük ihtimalle pedofil beyni var, o yüzden 5 yaşındaki çocuğu bile kız diye kıskanırsın.
Bacak arasında dönüp duruyor senin düşüncelerin.

İnşallah nişanlın seni eve kitler ailenden bile mahkum kalırsın, o zaman görürsün 16 yaşındaki kuzenini sırf kız diye silmek ne demekmiş.
Biraz haddini bilerek cevap yaz kötü sensin

Haklısınız ama benden önemli dğl tabi ki bayramda seyranda bir araya geliyolar ve kızın attığı msjda toplu mesajdı o kız benden önemli dğl. önemli ise zaten bu benden ayrılması anlamına gelir

atılan toplu mesajsa neden rahatsız olup sildin

telefonuma kimlerden, kimlerden toplu mesaj geldi valla hiçbiri ile eşimi aldatmadım

milletvekilleri vs de atmış mesaj yani

onu silsen ne olur silmesen ne olur

benim telefonuma gelen mesaj önemlidir; silmeye vs de kimse karar veremez benden başka

Ay arkadaşım şaşırdın mı sen? Yok cidden senin ruh sağlığın bozuk doktora git.Sakın yanlış anlama kötülüğüne değil iyiliğine söylüyorum bunu.Sana da yazık etrafında ki insanlara da yazık çünkü.Neden kuzenine kafayı takıyorsun,onu önemsiyor diye senden neden ayrılsın? Senin yerin farklı,onun yeri farklı.Sen nışanlısısın,o akrabası.Allah aşkına çok merak ettim şu kuzene takma sebebin nedir? Benim eşimin kuzeni gelip eşime,ben sana aşık oldum demeli ki ben bu kadar sinirleneyim.Anca bu durumda verilir bu tepki çünkü.Böyle bir şey mi oldu nedir senin derdin?

Bişi sorucam
Siz kızı neden siliyorsunuz ve tek rehberinde duramaz diyorsunuz ?
A) nişanlım bir sapık / pedofili
B) kız nişanlıma asılıyor
C) kız benden önemli değil
D) çünkü benim özgüvenim yok o kızı kıskanıyorum
Lmiyorum rahatsız oluyorum
Bişi sorucam
Siz kızı neden siliyorsunuz ve tek rehberinde duramaz diyorsunuz ?
A) nişanlım bir sapık / pedofili
B) kız nişanlıma asılıyor
C) kız benden önemli değil
D) çünkü benim özgüvenim yok o kızı kıskanıyorum
bilmiyorum rahatsız oluyorum sadece çok rahatsız oluyorum

Yardim edilmesine hattaa eskilere gideyim bayilan bir hanimi sirf cinsiyeti yuzunden hastahaneye goturmesine mudahale ettiginiz kizdiginiz kopurdugunuz icin.
Anladiginizi biliyorum.
Cok ayip ya. Ben de bi keresinde erkek arkadasima ulasmaya calisiyodum dakikam yoktu, avm de sap gibi kalmistim o da arayamiyodu yanina patronu gelmis ama bilmiyorum tabi, yemek katinda bi ciftin telefonunu istedim kadin bana kotu kotu bakti adam kadina sordu kadin hayir verme dedi konusmadi bile kas goz isaretiyle pis pis bakarak anlatti sanki sevgilisini istedim, diger kisiler hep erkekti bi de masa masa gezip soramamistim, arayamadigim icin bir saat bekledim eger erkek arkadasim arayamasa gelmedip diyip sehir disina cikicakmis. Bi iyilik yapicaksin yani bu ne cinsiyetcilik tek erkek seninki sanki

Yoo tek çocuk değilim hayatta her istediğimi filan da elde etmedim

Biraz haddini bilerek cevap yaz kötü sensin
Yardim edilmesine hattaa eskilere gideyim bayilan bir hanimi sirf cinsiyeti yuzunden hastahaneye goturmesine mudahale ettiginiz kizdiginiz kopurdugunuz icin.

Belli kimin kötü olduğu, merak etme göreceksin dünya kaç bucak, Allah vuracak sana, sinir hastanesine kapatılacak kadar tehlikeli bir beynin var.

Nişanlanınca ve hatta evlenince adamın tapusunu alıyor değilsiniz sonuçta, telefonundan bir şey silmek bir yana alıp karıştırmak bile ayıp.

Elti konusunda ise o kadar gereksiz bir ayrıntıya kafayı takıp uzulmus ve aglamissiniz ki, böyle ne kendiniz mutlu olursunuz ne de karşınızdaki kişi. Kimse böyle birine uzun süre katlanamaz.

Sen cidden hastasın tedavi olman gerek 40 kilo falansın sanırım bu hastalıklı düşüncelerden o benden önemli mi bu benden önemli mi diye düşünürsen ohooo adamın telefonunda es dost arkadaş kimse olmamalı, bilmem anne babasını kendine denk.görür müsün
Kadın diye annesiyle de görüştürmez yakında.

Back
X