• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

Açılacak muhtemel konuları sayıyorum bayanlar:

1. Kasiyer bayan diye eşime alışveriş yaptırtmadım
2. Eşimin çalışma arkadaşı bayan diye istifa ettirdim
3. Eşim annesiyle görüşmek istedi engelleyemedim çok kötym ağlyrm

bkz: altbaşlık: Annesi bndn önmli mi !!! Rahatsz olyrm !!
4.Satış görevlisi bayan diye eşime ayakkabı aldırmadım
5. boşanıcaz eşimin avukatı bayan diye 2 gündür ağlıyorum çok rahatsz olyrm bendn önemli dgl

Ay arkadaşım şaşırdın mı sen? Yok cidden senin ruh sağlığın bozuk doktora git.Sakın yanlış anlama kötülüğüne değil iyiliğine söylüyorum bunu.Sana da yazık etrafında ki insanlara da yazık çünkü.Neden kuzenine kafayı takıyorsun,onu önemsiyor diye senden neden ayrılsın? Senin yerin farklı,onun yeri farklı.Sen nışanlısısın,o akrabası.Allah aşkına çok merak ettim şu kuzene takma sebebin nedir? Benim eşimin kuzeni gelip eşime,ben sana aşık oldum demeli ki ben bu kadar sinirleneyim.Anca bu durumda verilir bu tepki çünkü.Böyle bir şey mi oldu nedir senin derdin?
Birşey olmadı sadece ona takmış değilim ki ben nilanlımın telinde bir kuz nunaradıngörmek istemiyorum ister akraba olsun ister yabancı

Cok ayip ya. Ben de bi keresinde erkek arkadasima ulasmaya calisiyodum dakikam yoktu, avm de sap gibi kalmistim o da arayamiyodu yanina patronu gelmis ama bilmiyorum tabi, yemek katinda bi ciftin telefonunu istedim kadin bana kotu kotu bakti adam kadina sordu kadin hayir verme dedi konusmadi bile kas goz isaretiyle pis pis bakarak anlatti sanki sevgilisini istedim, diger kisiler hep erkekti bi de masa masa gezip soramamistim, arayamadigim icin bir saat bekledim eger erkek arkadasim arayamasa gelmedip diyip sehir disina cikicakmis. Bi iyilik yapicaksin yani bu ne cinsiyetcilik tek erkek seninki sanki
E bi bayandan isteseydin keske

Yardim edilmesine hattaa eskilere gideyim bayilan bir hanimi sirf cinsiyeti yuzunden hastahaneye goturmesine mudahale ettiginiz kizdiginiz kopurdugunuz icin.

Belli kimin kötü olduğu, merak etme göreceksin dünya kaç bucak, Allah vuracak sana, sinir hastanesine kapatılacak kadar tehlikeli bir beynin var.
Allah vuracak sana be demek, sen nasıl bir insansın ya?
Ben isteyerek böyle davranmıyorum sonuçta üzülüyorum ve buna engel olamıyorum.
Yaşamadan anlayamazsın seni sadece Allah a havale ediyorum!!!
Yüzsüz değilsen artk cvp yazmazsın

Kız mı bu arkadaşlar, nişanlınla hiç aynı ortama soktun mu
Evt kız tabi ki aynı ortamda bulundular

Kız mı bu arkadaşlar, nişanlınla hiç aynı ortama soktun mu

mümkün mü?

siz nişanlınıza bir dedektör falan taktırın en iyisi çünkü verdiğiniz cevaplardan anladığım sizde bir problem olduğunu kabul etmiyorsunuz..
burda kimse sizi tanımıyor yazdıklarınızdan yola çıkarak fikirlerini söylüyor normal olmadığınız gerçeğiyle yüzleşin bir an önce.. evlendiğinizde çok daha fazla problemler yaşarsınız bu gidişle..

Birşey olmadı sadece ona takmış değilim ki ben nilanlımın telinde bir kuz nunaradıngörmek istemiyorum ister akraba olsun ister yabancı

E bi bayandan isteseydin keske

Allah vuracak sana be demek, sen nasıl bir insansın ya?
Ben isteyerek böyle davranmıyorum sonuçta üzülüyorum ve buna engel olamıyorum.
Yaşamadan anlayamazsın seni sadece Allah a havale ediyorum!!!
Yüzsüz değilsen artk cvp yazmazsın

Evt kız tabi ki aynı ortamda bulundular
Hadi ordan be, bana yüzsüz diyene bak.
Hastasın işte git tedavi ol obsesif kompulsif misin paranoyak mısın ben bile çözemedim dünyada ders kitabı diye profesörlerin okuttuğu yazdığı ansiklopedi kitapları okudum sana teşhis koyamadım etrafındaki herkese yazık ediyorsun, herkesi uzaklaştırıyorsun etrafınızdan.
Bi gün uyanıcaksın senin de elinden tutan olmayacak kocana bir şey olursa o derece hastalığa tutulmuşsun !

telefonda kız numarası olsa ne olur ki

önce bunu kendinize bir itiraf edin; sonra da yazın bize de

nişanlınızın hocası kadın olabilir; prof ile de görüşme kadın mı diyeceksin şimdi

ya da nişanlın prof olunca kadın diye asistan da mı almayacak

ne olur kızlar nişanlınıza mesaj atsa; hatta konuşsa o kendini bildikten sonra hiçbir şey olmaz ama hiç bir kız telde kayıtlı olmasa da o kızı ayartabilecek potansiyeli varsa yolda bile ayarlar yani

Şöyle söyliyim bu olayla ilgili dedikodu çıktı okulda aaa işte x hoca kızı hastaneye götrmüş diyip gülüşmeler duydum o yüzden o kadar tepki verdim

ne var; hoca bayılanı götürmüş; tabii gülerler senin tepkine; ben bir de ara iyileşmiş mi diye sor derdim örneğin bu durumda nişanlıma

Geçen toplu taşımadan indim, kalabalık bir alandı. Hangi yönden gideceğimi de bilmiyordum. Karşımdaki erkeğe sordum direkt. O da bilmiyormuş sanırım kafasını kaldırıp bi düşündü. O anda yanına da bi kız geldi. Sevgilisi mi nişanlısı mı eşi mi artık bilemicem. Dönüp ona sordu yolu. Kız da benim yüzüme bile bakmadan bilmiyorum diye bi şey geveledi sonra çocuğa gel diyip kolundan bi çekti tak diye götürdü karşımdan. Çocuğun suratında da bi sırıtış vardı bilemicem artık memnun mu oldu noldu.

Şimdi aklıma bu geldi de anlatayım dedim. Öyyyle sinir oldum ki o an. O kız ve çift arkasından hiiç de iyi şeyler düşünmedim açıkçası. Sevgililerinizi, nişanlılarınızı yemiyoruz arkadaşlar. Yorumlarda okudum senin yazdığını görmedim ama bir kızı hastaneye yetiştirdi diye kıskanmışsın sanırım. Yapmayın böyle şeyler ya. İnsanlık bu, art niyet aranmaz. Valla o çocuk bana yol tarif etse kucağına atlayıp "bırak o kızı gidelim buralardan" demeyecektim yani. Ki diğeri sağlık durumu, o daha acil.

O zaman senin tedavi olman gerekli,hiç normal değilsin kusura bakma.Kimse seninle bir ömür geçirmek istemez,geçiremez çünkü.Kendine de adama da hayatı zindan edersin.Nışanlın için ve kendin için lütfen git tedavi ol,yoksa çok mutsuz olacaksın.Bir süre sana tahammül eder ondan sonra ya evlenmeden ayrılır ya da evlendikten sonra boşanır bu adam.Ya da seni hiç takmaz gider aldatır.Bunları seni üzmek için söylemiyorum kesinlikle,senin iyiliğin için söylüyorum,lütfen dikkate al ve kendini acil düzelt.

Nisanliniz hiç sizi şüphelendirecek şeyler yaptı mı? Ya da güvenilir biri imajı mı oluşturamadı, o güveni size veremedi mi? Bu güvensizliğinizin bir sebebi olmalı. Eğer ondan bağımsızsa sizin bu aşırı şüpheci haliniz için psikolojik yardım almanız gerekir. Bunu kötü bir şey ima ederek söylemiyorum, günümüzde yoğun yaşantının getirdiği bu psikolojik rahatsızlıklar oldukça arttı, neredeyse herkes bu konuda problemli, (bende anksiyete bozukluğu var mesela) sizde de takıntı hastalığı oluşmuş olabilir. Bunun için destek alırsanız rahatlayabilirsiniz, kendinizi ve yakınınızdaki kişiyi üzmeyin lütfen.

telefonda kız numarası olsa ne olur ki

önce bunu kendinize bir itiraf edin; sonra da yazın bize de

nişanlınızın hocası kadın olabilir; prof ile de görüşme kadın mı diyeceksin şimdi

ya da nişanlın prof olunca kadın diye asistan da mı almayacak

ne olur kızlar nişanlınıza mesaj atsa; hatta konuşsa o kendini bildikten sonra hiçbir şey olmaz ama hiç bir kız telde kayıtlı olmasa da o kızı ayartabilecek potansiyeli varsa yolda bile ayarlar yani
Bunu açıklayamıyorum sadece rahatsız ediyo beni işte hem de çok
Tabiki bayan prof hocaları var onlardan kıskanmıyorum ama beni ihmal edicek kadar bi samimiyet görürsem ondanda kıskanırım ama dediğim gibi hocaları hiç sorun olmadı şimdiye kadar

Şöyle söyliyim bu olayla ilgili dedikodu çıktı okulda aaa işte x hoca kızı hastaneye götrmüş diyip gülüşmeler duydum o yüzden o kadar tepki verdim

Normal bir ortamda bunun gulunecek bir sey olmadigini biliriz.
Ya siz carpitiyorsunuz ya da insanlar bu huyunuzu bildikleri icin bu damara oynuyorlar.
Hadi yanlis anlama yok, kilif da degil o zaman normal sartlar altinda sizin " hic mi insanliktan nasibinizi almadiniz, x hoca insanca y hanimi doktora yetistirmis ne var bunda" diye kizip nisanlinizla gurur duymaniz gerekti.

Hatta bir seyi dert edecekseniz insanlik ne ara bayilan kiz ile x hocanin yardimina gulecek hale geldi diye dert edinirdiniz.

Bunu açıklayamıyorum sadece rahatsız ediyo beni işte hem de çok
Tabiki bayan prof hocaları var onlardan kıskanmıyorum ama beni ihmal edicek kadar bi samimiyet görürsem ondanda kıskanırım ama dediğim gibi hocaları hiç sorun olmadı şimdiye kadar

ama kuzenle ne samimiyetini gördün ya da hasta olup doktora götürülenle

kız numarası olamaz diyorsun samimi olup olmadıkları önemli değil ki

telefonumda erkek numarası kız numarasından fazladır; erkeklerle muhabbeti daha severim vs vs

15 yıldır aynı adamlayım; 10 yıldır evliyim ve bir gün bile başka bir erkek düşünmedim

diğer kişiler insan benim için kadın ya da erkek değil

Back
X