• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

Uzun süre geçse bile bu bazı kişilerde olayın etkisini azaltmaz bence. Suphenizin altında kesinlikle bu yatıyor. Öncelikle bunu aşmanız gerekli. Ben de geçmişte olan şeyleri tamamen unutma konusunda başarılı değilimdir.

Bence o konuyu hiç arayıp sormayın çünkü evlilik gibi bir şey sözkonusu ise herkes en az heyecan kadar stres de hisseder. Bana da biri sorsa stresliyim derim, ama bu kesinlikle evliliği istemedigim anlamına gelmez, sadece o ciddi durumun ve hazırlıklarının bende oluşturduğu baskıdan bahsetmiş olurum.
İşte bende bunu sorcam istemediğinden mi yoksa öylesinemi söyledin diycem yani

Haklısınız ama benden önemli dğl tabi ki bayramda seyranda bir araya geliyolar ve kızın attığı msjda toplu mesajdı o kız benden önemli dğl. önemli ise zaten bu benden ayrılması anlamına gelir

yooo gayet de sizden önemli olabilir.
siz nikahla bağlanacaksınız onlar kanla bağlılar.
nikah bozulabilir ama kan bağı bozulamaz.

Öğrenci kızlar msj attıysa ce oda cevap verdiyse diye düşünmekten başım çatlamak üzere yemin ederim

Müstakbel kocan bayram mesajlarını canımlı cicimli yanıtlıyor eltine senin istediğin gibi cevap verebilirdi helee kuzen dağlara taşlara 16 yaşında kız kuzen nasıl cepte kayıtlı olur ne münasebet aferin süper devam

O kadar kolay değil ki bulmak özel çok pahalı ve henüz çalışmıyorum devlat hadtanelerinde ne kadar ilgilendiklerini tahmin edersin bundan önceki psikiyatr ı da evt ilaç yüzünden bıraktım çünkü insanın hiçbirşey yapıcak hali kslmıyor

Ben İstanbul' dayım, burada bile seans başı 100 tl' den az olan terapistler biliyorum. Erzurum' da daha uygun olduğuna eminim. Burs alıyor musun? Almıyorsan TEV' in lisansüstü burslarının son başvuru tarihi 30 eylül. KYK' nınki ekimde başlıyor. Hiç yoktan eline ekstra para geçer. Kendi sağlığına yatırım yapman her şeyden önemli.

Öğrenci kızlar msj attıysa ce oda cevap verdiyse diye düşünmekten başım çatlamak üzere yemin ederim

Valla siz böyle takıntılı oldukça size hayat zehir de olur zıkkım da. Bence adamı alın eve kilitleyin, telefonunu filan da elinden alın. Kesin çözüm

Tşk ederim biliyorum yardımcı olmaya çalıltığınızı beni üzmek isteyenler ayrı..birileri gibi dalga geçmediniz.şu tez işi bittkten sonra tekrar gidicem psikiyatr a
Rica ederim.Fakat arkadaşlara da hak ver,çünkü tepkilerin normal olmadığı için insanlara anormal geliyor,sonuçta burda kimse seni tanımıyor,neden senin kötülüğünü istesin ya da dalga geçsin ki.Biz burda birbirimize destek olmak,fikir vermek için varız.Her insanın kendini ifade etme biçimi farklıdır,ama doğru ama yanlış bilemem.Fakat emin ol sana verilmek istenen mesaj aynı,herkes aynı şeyi söylüyor sana.Mesala nışanlının kuzenini silmen yanlış diyoruz,sen yine sileceğim diyorsun.Burda haklısınız arkadaşlar benim bu yaptığım yanlış silmemem gerek demen lazım.Aslında aldığın tepkiler biraz da bu yüzden.Sonuçta sen fikir almak için konu açtın ve bizde sana doğru olanı söylüyoruz o yüzden sen dikkate al bu söylenenleri.İlerde bu hareketler yüzünden nışanlını kaybedersen,kk da ki arkadaşlar sinirlendiler,onlara kızmıştım ama haklılardı dersin.Emin ol hiçbirimiz bunu söylemeni istemeyiz,o yüzden düzelt kendini.

Önemli olan kan değil gönül bağıdır. Bence

eh genetik öyle demiyor.
niceeeee gönül bağı kopmuş, kopuyor, kopacak.
siteye bakıp boşanma davaları süren hanımları sayarsanız ve konuları okursanız çoğu "severek evlenmiştik" diye başlar.
boşanma davaları en basit reddi miras davalarından bile çabuk sonuçlanır
bilmem anlatabildim mi?

İşte bende bunu sorcam istemediğinden mi yoksa öylesinemi söyledin diycem yani

Bence kızacak ve "nerden aklına geliyor böyle şeyler, öylesine söyledim bunu düşünmedim bile, saçmalama" gibi şeyler söyleyecek. Erkekler kadınlar kadar detaylı düşünmüyor, sizin buna takilmanizi saçma ve gereksiz bulacaktır ve bunu sorduğunuz için kizacaktir, muhtemelen kavga çıkacaktır.

Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Birinci olayda ben hic sizin anladığınızi anlamadim. Tersine olumlu bir etki yarattı.
2.si zaten nisanliniz çocuk yasta kuzeniyle farkli birsey düşünecekse ,bence kacarak uzaklasin.

Gercekte olan:
Mesaj :Bayraminizi sevdiklerinizle huzur icinde gecirmenizi temenni ederim.
Cevap:Sizin de bayraminizi kutlarim icten dileklerimle kutlarim.

Elifff'in gordugu:

Mesaj : Selamlar hocam.Nasilsiniz?Bayraminiz yalniz ve keyifli geciyordur umarim.Biz de tatile Bodruma tek basima tatile geldim.Gelmek isterseniz bekliyorum mutlaka:KK66:

Cevap:Merhaba tatlim.Tesekkur ederim.Rutin bayram ziyaretleri.Bodrumu gormek isterim tabi ki seni de.Elife bir bahane bulup yanina gelmek icin sabirsizlaniyorum.

yahu konu sahibesi yıllardır evet yıllardır şu sitedeki her insan evladı açytığınız her konuya "yapma etme haksızsın tedavi ol" diye yorum yaptı.
aradan onca zaman geçmiş bir adım ilerleme olmamış.
adamda ne sabır var yalnız ben burada sinirden tırnak kemiriyorum okudukça.
tedavi olmak zorundasınızzzzzzzzzzzzzzz
o ilaçları kullanmak zorundasınızzzzzzzzzzzz
kaçmanın direnmenin haklıymış gibi kendinizi olumlamanın bir mantığı yok.
tepkileriniz normal değil.

Birşey olmadı sadece ona takmış değilim ki ben nilanlımın telinde bir kuz nunaradıngörmek istemiyorum ister akraba olsun ister yabancı

E bi bayandan isteseydin keske

Allah vuracak sana be demek, sen nasıl bir insansın ya?
Ben isteyerek böyle davranmıyorum sonuçta üzülüyorum ve buna engel olamıyorum.
Yaşamadan anlayamazsın seni sadece Allah a havale ediyorum!!!
Yüzsüz değilsen artk cvp yazmazsın

Evt kız tabi ki aynı ortamda bulundular
Dedim ya yakinimdaki tek bayanli masa oydu digerleri erkekti masalari tek tek gezip telefon isteyemezdim dilenci gibi. Sap gibi kalmamin tek sucu kiz olmamdi. İnsan yardima ihtiyaci olan birine yardim etmez mi insanlik ölmus

16 yasinda bi cocugu -ustelik kuzen- kiskanacak kadar ne yasadin sen ya? Nedir kendini bu kadar yetersiz hissettiren?
İnan bilmiyorum sadece büyük bi huzursuzluk var

Lorena mıymış buuu
İnanmıyorum o zaman da çıldırmıştımmmmm
Elif kamufle olamadın yakalamışlar seni
Öyle değil ben yönetime açıkladığım için burdada açıkladım diğer üyelikler iptal

İyi bayramlar demiştir ne diyecek
İşte nasıl dedi kime dedi mesela hiç cevsp vermesini istemediğim insanlar var

Ben İstanbul' dayım, burada bile seans başı 100 tl' den az olan terapistler biliyorum. Erzurum' da daha uygun olduğuna eminim. Burs alıyor musun? Almıyorsan TEV' in lisansüstü burslarının son başvuru tarihi 30 eylül. KYK' nınki ekimde başlıyor. Hiç yoktan eline ekstra para geçer. Kendi sağlığına yatırım yapman her şeyden önemli.
Burda da 100 tele olanlar var ve gittim ama sadece kınuştuk yani hiçbir faydası olmadı ki fikrim değişmedi sonra psikiyatr a gittim oda ilaç verince kullanamadım bilmiyorum iyice araştırmam lazım. Burs almıyorum ama çıkması zor zaten

Rica ederim.Fakat arkadaşlara da hak ver,çünkü tepkilerin normal olmadığı için insanlara anormal geliyor,sonuçta burda kimse seni tanımıyor,neden senin kötülüğünü istesin ya da dalga geçsin ki.Biz burda birbirimize destek olmak,fikir vermek için varız.Her insanın kendini ifade etme biçimi farklıdır,ama doğru ama yanlış bilemem.Fakat emin ol sana verilmek istenen mesaj aynı,herkes aynı şeyi söylüyor sana.Mesala nışanlının kuzenini silmen yanlış diyoruz,sen yine sileceğim diyorsun.Burda haklısınız arkadaşlar benim bu yaptığım yanlış silmemem gerek demen lazım.Aslında aldığın tepkiler biraz da bu yüzden.Sonuçta sen fikir almak için konu açtın ve bizde sana doğru olanı söylüyoruz o yüzden sen dikkate al bu söylenenleri.İlerde bu hareketler yüzünden nışanlını kaybedersen,kk da ki arkadaşlar sinirlendiler,onlara kızmıştım ama haklılardı dersin.Emin ol hiçbirimiz bunu söylemeni istemeyiz,o yüzden düzelt kendini.
Hak veriyorum ama gerçektenn dalga geçenler var dalga hatta hakarete varan şeyler yoksa yardımcı olmak isteyen herkes sağolsun fikir almak için yazıyorum doğru ama bunkar sadece rahatlamamı sağlıyo fikirlerim değişmiyo ki yani elimde değil
Şu an mesela kapandım odaya kimse görmesin ağladığımı diye yatıyorum dedim aklıma hala ona bugün gelen mesajlarda kim msj attı o nasıl cvp verdi kz öğrencilere cevap verdi mi vs vs keske ölseydim bu kadar acı çekeceğime

O mesaj sesleri kulağımda haka kız öğrenciler msj attıysa ve oda cvp verdyse beni ezip geçmiş olcak

Back
X