• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

hiiiii, okuldan hocalarıma, eski patronuma, sevgilisi olan erkek arkadaşlarıma hep mesaj attım bugun, atmasamıydım acaba. adamların eşleri, sevgilileri dert sahibi olmuş olmasın benim yüzümden :eek::eek:

Nasıl emin olcam peki, ama 5 yıllık geçmişimiz var bizim öyle olsa anlardım
Güzelim 5 yıl ne ki 25 yıl geçmişi olan insanlar bile aldatılabiliyor.Sen böyle boş şeylerle ilgilenirken adam yapacağını yapabilir bunu söylemek istiyoruz.Eltidir,kuzendir böyle insanlardan zarar gelmez.Sen zararsız insanlarla ilgilenirken gerçekten nışanlın zararlı insanlarla takılıyorsa,odak noktan farklı olduğu için bunu anlayamazsın.O yüzden diyoruz ki böyle boş şeylere kafa yormayı bırak,nışanlını sıkma,ilişkine odaklan.

Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok

Ikı olaydada suphesz hakszsınız. Haklı ne yanı varkı soruyorsunuz bırde. Kendınıze ve cevrenıze ezıyet.

Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Kesinlikle sen haksizsin bi de aptal nişanlım ne demek kusura bakma da bu kadar baskinliga gerek yok azcık insanları serbest bırakın ya herkesin bir karakteri var önce bunu kabulenmek lazım

Güzelim gençliğinize yazık, böyle yer bitirirsiniz siz birbirinizi. İnsan psikolojisi kaldırmaz bu kadarını en sonunda kıskançlıktan biriniz ötekine zarar verir Allah korusun! Tedaviye başlayıp bıraktım demişsiniz de bence nişanlınız da benzer haldeyse birlikte gidin siz. Dalga geçmek için demiyorum ciddiyim
Yok anlıyorum dalga geçmediğini haklısın çünkü tek suçlu ben değilim

Sen basıl bi insansın ya Allah korusun bilip bilmeden yorum yapma uydurup uydurup yorum yapmışsın
Bilip bilmeden degil senin yorumlarina bakarak yorum yaptim.
Sen kuzenlerini cekici bulup baska gozle bakmasan onun kuzenlerini kiskanmazdin ki.
Bence de keske tele baksaymissin. Kiz arkadasindan gelmis olsa bile simdiye silmistir bilme sansin yol artik :KK43:
Bir de o kadar ardi ardina geldiyse cok samimi oldugu birinden geldigi de belli.
Senin istedigini degil dusundugumu soylerim kusura bakma canim

Bilip bilmeden degil senin yorumlarina bakarak yorum yaptim.
Sen kuzenlerini cekici bilmasan baska gozle bakmasan onun kuzenlerini kiskanmazdin ki.
Bence de keske tele baksaymissin. Kiz arkadasindan gelmis olsa bile simdiye silmistir bilme sansin yol artik :KK43:
Bir de o kadar ardi ardina geldiyse cok samimi oldugu birinden geldigi de belli.
Senin istedigini degil dusundugumu soylerim kusura bakma canim
Senin niyetin belli kolay gelsin.

Allah yasatmasin . Çok zor bir durum aldatılmış biri olarak. Herkesin hataları olur.Sizin de olmuştur. Ne güzel aldatmamis sizi. Ama siz sadece kendinize zarar veriyorsunuz. Nisanliniz bikar.. Evlendikten sonra umarım değişirsiniz.Siz böyle yaptıkça nisanlinizin da aklına sokuyorsunuz. Biraz sakin kalin..Gerçekten zarar. .

Eşimin işi nedeniyle geniş bir çevresi vardır. Birde neşeli sohbet etmeyi seven birisidir. Bu sebeple arayanı soranı çoktur. Telefonu zar zar yanımda çalsada o kim aramış diyene kadar bakmam. Telefonunu karıştırmam. Kim aramış, kim mesaj atmış sormam. Hayatımı birleştirdiğim kişiye güvenirim. Herhangi bir güven problemim olsaydı sağlıklı bir birliktelik kuramazdım.

Bugünki yaşadıkların da tamamen abartı. Rahat olun biraz ya. Eltinizde bir art niyet görmedim ben. Kuzenide silmeniz hata.

Yok anlıyorum dalga geçmediğini haklısın çünkü tek suçlu ben değilim
Kıskanç değilim ama normal seviyede kıskanan insanları bir nebze anlıyorum. Ama sizinki uç seviyede. Çok sağlıksız. Cidden bu seviyede kıskançlığın sonu fiziksel sorun da getirir. Evlenince aynı evin içinde

Allah yasatmasin . Çok zor bir durum aldatılmış biri olarak. Herkesin hataları olur.Sizin de olmuştur. Ne güzel aldatmamis sizi. Ama siz sadece kendinize zarar veriyorsunuz. Nisanliniz bikar.. Evlendikten sonra umarım değişirsiniz.Siz böyle yaptıkça nisanlinizin da aklına sokuyorsunuz. Biraz sakin kalin..Gerçekten zarar. .
Amin Allah yaşatmasın
Evt kendime zarar veriyorum eve geldiğinden beri yiyip bitirdim kendimi oda biliyo huyumu al bak mesajlara deseydi için rahat etsin deseydin ben söylemeden deseydi böyle böyle belkide ben artık rahat olcaktım

Eşimin işi nedeniyle geniş bir çevresi vardır. Birde neşeli sohbet etmeyi seven birisidir. Bu sebeple arayanı soranı çoktur. Telefonu zar zar yanımda çalsada o kim aramış diyene kadar bakmam. Telefonunu karıştırmam. Kim aramış, kim mesaj atmış sormam. Hayatımı birleştirdiğim kişiye güvenirim. Herhangi bir güven problemim olsaydı sağlıklı bir birliktelik kuramazdım.

Bugünki yaşadıkların da tamamen abartı. Rahat olun biraz ya. Eltinizde bir art niyet görmedim ben. Kuzenide silmeniz hata.
Belkide art niyetle söylemedi Ama daha önce çoğu kez kötü niyetli davrandı bana karşı buvyüzden diyorum ona mesafeli ol diye

Eşinizin işi ne özel olmayacaksa sorabilirmiyim

Amin Allah yaşatmasın
Evt kendime zarar veriyorum eve geldiğinden beri yiyip bitirdim kendimi oda biliyo huyumu al bak mesajlara deseydi için rahat etsin deseydin ben söylemeden deseydi böyle böyle belkide ben artık rahat olcaktım
Işte huyunuzu da biliyor iyi ki diyorsunuz. Gerçekten sakin kalin. Güveniyorsanız rahat olun. Ama evlendiginizde böyle devam ederseniz hayatı hem ona hem de kendinize zindan edersiniz.Çok fazla sık boğaz etmeyin. Biraz kendinizle ilgilenin.Başka şeylerle uğraşın. Düğün telasiniz da var.

Işte huyunuzu da biliyor iyi ki diyorsunuz. Gerçekten sakin kalin. Güveniyorsanız rahat olun. Ama evlendiginizde böyle devam ederseniz hayatı hem ona hem de kendinize zindan edersiniz.Çok fazla sık boğaz etmeyin. Biraz kendinizle ilgilenin.Başka şeylerle uğraşın. Düğün telasiniz da var.
Evet işte biliyo ama gerekeni yapmıyo hoşuna giyo belki de huzursuz olmam aklım hala o mesajlarda, ben düğün telaşının bile tadını çıkaranıyorum bunlar yüznden

Evet işte biliyo ama gerekeni yapmıyo hoşuna giyo belki de huzursuz olmam aklım hala o mesajlarda, ben düğün telaşının bile tadını çıkaranıyorum bunlar yüznden

konu 32 sayfaya dayanmış herkes akıl vermiş ama siz hala aklım o mesajlarda diyorsunuz pes vallahi.. cidden niye konu açtınız merak ettim..
yorumları dikkate almayacaksanız bildiğinizi okumaya devam edecekseniz konuyu neden açtınız ?

Back
X