elifff_____
Benim eşimin bir akrabası var,kayınvalidemin kuzeninin kızı.3 ay önce boşandı.Sana ondan örnek vermek istiyorum,çünkü olay az çok benziyor ona.Fakat burda kıskanç olan kız değil eşiydi.Hastalık derecesinde kıskanç bir kocası vardı kızın.Aynı senin gibi,erkek kuzenlerinden,arkadaşlarından kıskanıyordu.En son artık abartıp erkek kardeşinden bile kıskandı ve öz kardeşi yani üvey falan değil.Neyse kızın eşi iş için seyahate gitmiş.Kız da annesine gidiyor evde yalnız kalmasın diye.O gün de eve akrabaları gelmiş şehir dışından yatılı kalmaya.Ev çok kalabalık olunca yatacak yer kalmamış kız da erkek kardeşinin odasında uyumuş.Kardeşi buna yatağını vermiş,kendiside yere yorgan serip yerde yatmış.Sonra eşi geliyor bir kaç gün sonra,kardeşide diyor ki karın gece tuvalete kalkarken,kafama bastı enişte,kilo almış biraz beyin kanaması geçircektim diye espiri yapıyor.Sen misin bunu diyen,adam bir sinirle kalkıyor çıkıyor evden,aile hep görüyor bu durumu anlıyor tabi adamın bozulduğunu.En sonunda kız dayanamadı boşadı bu adamı,ailede tabi ki baskı yaptı boşan diye.Haklı olarak bu adamın tepkisine kızmışlar.İnsan hiç öz kardeşinden kıskanır mı eşini.Şimdi o geldi aklıma yazdıklarına bakınca.Senin de durum aynı bu hale doğru gidiyor.Şimdi diyeceksin ki yok artık o kadar da değil,kardeşinden kıskanmam.Ama emin ol kıskanırsın,takıntın bu şekilde devam ederse,farketmeden kendini kaybedip böyle bir hal alacaksın sen de.O yüzden her işi bırak,en kısa zamanda sadece tedavine odaklan.Böyle olursan ciddi söylüyorum nışanlın istese bile aile kabul etmeyecek seni,ve eğer ki sana düşman olurlarsa bu hareketlerinden dolayı,ne yapıp edip seni boşatırlar evlensen bile bak benden söylemesi,dikkatli ol.Kız tahammül edemedi kıskançlığa ve biz kadınlar erkeklere göre daha sabırlıyızdır biliyorsun,o bile dayanamadı,hele erkekler asla çekmez.