zehirlendim sanırım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
kızlar öğlen birşeyler sipariş etmiştim ve yanında da sarımsaklı mayanoz vardı. ketçap ile brlkte kullandığım için frketmedim bir değişiklik ama sonra dan bakarken mart 2015 son k.tarihli olduğunu gördüm ve midem çok kötü şuan saat 2.30dan beri 4-5 keredir lavaboya taşındım içim dışıma çıktı. zehirlenmiş olabilir miyim. yani br şey frkeder mi 9 ay öncesinin ürününü kullanmam

Ay tabi ki zehirlenmissin domtora git hemen. atma o kutuyu da fisi de. insan sagligi nu kadar ucuz olmamali sikayet edersin

Ee herhalde zehirlenmissiniz.Farkeder mi derken son kullanma tarihi niye var sizce.Acil doktora gidin lutfen.

Ay tabi ki zehirlenmissin domtora git hemen. atma o kutuyu da fisi de. insan sagligi nu kadar ucuz olmamali sikayet edersin

defalarca lavaboya çıktım. yani kustum sanırım içimde birşey kalmadı. bir saat kadar daha bekleyeyim ondan sonra düzelmezsem gideceğim.

bu saate kadar zehirlensen zehirlenirdin. kusmuşsun da bişey olmaz. en fazla miden bozulmuştur.
kusmanızı durdurmayın böyle durumlarda kusmak iyidir.

Acile git durumu anlat oradan rapor da al, dava acarsin. O ne oyle insan sagligiyla oynuyorlar. Saka gibi 9 ay oncenin urunu.

Biz küçükken zehirlenmistik acı kayısı çekirdeği yemistik bol yoğurt yedirmislerdi
Çok geçmiş olsun

teşekkür ederim

bu saate kadar zehirlensen zehirlenirdin. kusmuşsun da bişey olmaz. en fazla miden bozulmuştur.
kusmanızı durdurmayın böyle durumlarda kusmak iyidir.

zaten ufacık bir mide bulantısında kusabilen biriym.

Acile git durumu anlat oradan rapor da al, dava acarsin. O ne oyle insan sagligiyla oynuyorlar. Saka gibi 9 ay oncenin urunu.

fiş yok canım elimde. yani bizim ürünümüz değil diyebilirler

acaba psikolojik olarak zehirlendigini mi düşündün ondan mı kustun. tarihi farkedene kadar varmıydı bi problem. her neyse yinede bi doktora git rapor al kendine git şikayetçi ol tüketici haklarına. Allahtan sana önemli bişe olmamış. ya başkasına daha kötü bişe olursa.

Zehirlenmişssinn açık.
Aldığımız ürünlerin son kullanma tarihlerıne yemeden önce bakmak lazım.

hayati tehlikeniz yok zehirlenme olduğunu düşünmüyorum sadece mide hassasiyetidir ama o ambalaj ile birlikte jnce hastaneye gidin bi serum versinler ztn içiniz dışınıza çıkmış sonra da şikatyetçi olun nerden ne aldıysanız
geçmiş olsun

Direk acile git.

şuan biraz dha iyiym sorunum artarsa giderim

acaba psikolojik olarak zehirlendigini mi düşündün ondan mı kustun. tarihi farkedene kadar varmıydı bi problem. her neyse yinede bi doktora git rapor al kendine git şikayetçi ol tüketici haklarına. Allahtan sana önemli bişe olmamış. ya başkasına daha kötü bişe olursa.

yedikten sonra oldum ve kustuktan sonra baktım tarihine
Zehirlenmişssinn açık.
Aldığımız ürünlerin son kullanma tarihlerıne yemeden önce bakmak lazım.

buda bana ders oldu

hayati tehlikeniz yok zehirlenme olduğunu düşünmüyorum sadece mide hassasiyetidir ama o ambalaj ile birlikte jnce hastaneye gidin bi serum versinler ztn içiniz dışınıza çıkmış sonra da şikatyetçi olun nerden ne aldıysanız
geçmiş olsun

teşekkür ederim aslında hep alışveriş yaptığım yerdi ama ilk defa böyle br sorunla karşılaştım

aşırı bozulmuş olsaydı zaten tadından anlardın hadi anlamadın yine yedin diyelim şuan daha kötü halde olurdun, sanırım psikolojik olarak zehirlenmişsin yeşil zehir gibi kusma halin varsa mutlaka acile git .

Gıda Zehirlenmesi o_O
Doktora git :KK56:

bir saat dha duraym cnm kötü olursam giderm.

aşırı bozulmuş olsaydı zaten tadından anlardın hadi anlamadın yine yedin diyelim şuan daha kötü halde olurdun, sanırım psikolojik olarak zehirlenmişsin yeşil zehir gibi kusma halin varsa mutlaka acile git .

hasta oldğm için pek tat alma duyum yok şuan sanırım anlamadm o yüzden. yeşil zehir gibi kusma halim yok olursa gidicem acile

Back
X