• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirlenir miyim ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.369
548
Kızlar merhaba bugün ayakkabı boyasını diş peelingi sanıp dişlerimi fırçaladım çok az bir miktar yutmuş olabilirim. Alo zehir hattını aradım bişey olacağını sanmam dedi görevli aile hekimini aradım o da pek bişey diyemedi ama içim hiç rahat değil zehirlenip organlarımın iflas etmesinden korkuyorum. Sizce zehirler mi beni bilgisi olan var mı ??

Alo zehir hattına güvenmelisin bence. Resmi bir kurum. Orada çalışan kişiler de doktor diye biliyorum.

DOKTORA git acile kan testi yaparlar zehir için test yaparlar 1 buçuk saate sonucun çıkar için rahat eder eve gelirsin.belki tedbir amaçlı serum takarlar mideni yıkarlar .tabiki ilacın içeriği çok önemli .o ilacı da al git.yani ayakkabı boyasını. İçeriğine bakarlar ona göre için rahat eder sağlık asla ihmale gelmez

Dis peelingi mi? Ayakkabi boyasini nerde sakliyosunuzki ole birsey sandiniz?
Yeni ev taşındı kendi evimde jalmadım o zaman siyah camlı bi kutu içinde diş macunlarının arasındaydı. Üzerinde marka yazıyordu sadece bişey yazmıyordu. Bende öyle sandım

Yeni ev taşındı kendi evimde jalmadım o zaman siyah camlı bi kutu içinde diş macunlarının arasındaydı. Üzerinde marka yazıyordu sadece bişey yazmıyordu. Bende öyle sandım
Yutmadiysan disindede zarar yoksa biss olmaz bence.

Yutmadiysan disindede zarar yoksa biss olmaz bence.
Diş fırçasının ucunu değdirdim sonra dişimi fırçaladım iğrenç bir tadı olunca bunun peeling olmadığını anladım hemen tükürdüm normal diş macunu ile dişimi fırçaladım çok çok çok az bişey belki o esnada yutmuş olabilirim

Diş fırçasının ucunu değdirdim sonra dişimi fırçaladım iğrenç bir tadı olunca bunun peeling olmadığını anladım hemen tükürdüm normal diş macunu ile dişimi fırçaladım çok çok çok az bişey belki o esnada yutmuş olabilirim
Ben bise olcagini dusunmem ama icin rahat etmiyosa git bi doktora

Kızlar merhaba bugün ayakkabı boyasını diş peelingi sanıp dişlerimi fırçaladım çok az bir miktar yutmuş olabilirim. Alo zehir hattını aradım bişey olacağını sanmam dedi görevli aile hekimini aradım o da pek bişey diyemedi ama içim hiç rahat değil zehirlenip organlarımın iflas etmesinden korkuyorum. Sizce zehirler mi beni bilgisi olan var mı ??
İns yoktur canim yogurt ye temiz hava al ins yoktur bisey

Aile hekimini aradım alo zehir hattını aradım bişey olmaz dediler hastaneye gidip ne dicem ki
Arkadaşım şakamisin ?? Burda neden soruyorsunuz ozaman! aile hekimine ve alo zehir hattına sordum bişi olmaz dediler diyorsun ama gelip burdada soruyorsunuz hastaneye git diyoruz nedicemki diyorsun pesss yanii. .

Son düzenleme:
Ben sizin yerinizde olsam az biraz yuttuğumu umursamam dişim ne renk oldu diye şoka girerdim :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X