Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatınızdaki insanı cok sevıyorsunuz fakat evlenmek ve bır sürü sey ıcın zamana oldukca ıhtıyacı var fakat hayatınızda bırısı daha var ve yaşı .!.:sevdiğimi beklerim ister padişah olsun gönlüm onda değilsezemuszemus
sen birini çok seviyosun ama başkasını seviyo ve onla ilişkisi var ama o kız onunla dalga geçmek ya da vakit doldurmak için geziyo ve bunuda sana anlatıyo kız onunla nasıl eğlendiğini. eee sevdiğin adama anlatmak istiyorsun ama o ona toz kondurmuyo sen ne yapardın bu durumda :1nincaarapsaçı fgibi oldu ama cevapı çok merak ediyorum)
fascnation ayni zamanda cvp yazmisiz yaaasempatiksalakcinni
olsun bnde senin sorunu cvpliyim...hm cok asiksam, hiiiiic kulak asmam zaten...insana sevdigi melek gibi dünyagüzeli gibi görünür derim gecerim...
sevgilin baska seylerle coook ugrasiyor ve seninle zaman gecirmiyor hiic. ne yapardin...
evet canım ya hem aynı zamanda yazmışız hemde aynı şeyleri anlatmaya çalışmışız hihi:sm_cool:
ay evet ayni seyler birdee :roflol: ne ilginc olmus canim ya:dance:
sevgilini çok ama çok seviyoesun fakat yakın arkadaşların onun ne kadar itici olduğunu söylüolar ne yaparsın?
ben sevdikten sonra isterse bütün dünya karşımda olsun hele ki bu yorumlar itici olduğu üzerineyse duymam bile hatta gülerim söylediklerine evet evet öyle ama aşk bu aşk der geçerim kafama bile takmam yani :) :)
peki ya sevdiğin adamın arkadaşları senin hakkında konuşuyorsa ve sen bunu duysan ve sevgilinin de konuşulanlara hiç bir tepki vermeyip sustuğunu duysan naparsın ????
benim hakkında ne konuşuyorlarsa mesela? iyi şeyler söylüyorlarsa ,ne kadar hanımefendi olduğumdan ne kadar yakıştığımızdan bahsediyorlarsa, tamam,gurur duyardım,hatta o da duyardı. ama bunun dışında bir şeyden bahsediyorlarsa hoş olmayan, ve sevgilim buna tepki vermiyorsa bırakırdım giderdi. elaleme benim lafımı ettiriyorsa o adamdan hayır mı gelir?
sevgilinizle ciddi düşünüyorsunuz,evlilik hayaliniz var,ailesinin sizi gelin olarak kabullendiğini nereden anlardınız??
Çok sıkılırım kaydirigubbakcemile3
sevdiğin adamla evleniceksin fakat bi hastalığı çıkıyo 4 ay sonra ölücek sizin düğününüze de 1 ay kalmış ne yaparsın? (türk filmi gibi oldu ama)
çok üzülürüm. sempatiksalakcinni
sevgilin çok yemek yiyor, sense iştahlısın ama ona yetişmen mümkün değil?
sordum ama atlanmış üstekine cevap verim :
evet bence iter
kendinizden 10 yaş birisi ile birlikte olurmuydunuz? yada herkes bırseyler derken onun gerçekten sızı sevdıgını nereden anlardınız?