• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

huyuna giderim yanı benım neden onu istediğimi ne kadar çok istediğimi düşünmesini sağlarım,ha kabul etmıyormu bazı onun için önemli olan şeyleri koz olarak kullanırım ve o zaten razı olur.

soruyu unuttun kiiizz neyse ben sorayim:)

diyelim ki sevdigin insanla bi kac aydir berabersiniz. sen biliyorsun zaten cook erken oldugunu fakat sevgilin evlilik lafi etmeye basladi. sonra sen ikna oldun, sende beraber bi gelecekten söz etmeye basladin......cocugunuzun isimleri bile hazir mesela
amaa sen ikna olduktan sonra o "hazir degilim" "cok sorumluluk tasiyor evlilik bunun altinda kalamam" "bana zaman ver" demeye basladi...bi yandan da "seni seviyorum" diyor..

peki bu durumda ne yapardin ne derdin, nasil davranirdin kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
bencede erkendi derim ve bır süre aramam sormam onu merak ettiktiririm hatta kudurturum meraktan ortadan yok olarak,sonrada hıcbırsey yokmuş gibi ortaya çıkarım..zaten benı beklemiş benım için endişelenmişse evliliğe yeniden sıcak bakmaya başlayacaktır.

hayatınızdaki insanı cok sevıyorsunuz fakat evlenmek ve bır sürü sey ıcın zamana oldukca ıhtıyacı var fakat hayatınızda bırısı daha var ve yaşı ,konumu itibari ile sizden çok hoşlanıyor ve siz kaçtıkca o kovalıyor,kafanız karışırmı ? yada boyle bır duruma nasıl bir çözüm bulursunuz?

hayatınızdaki insanı cok sevıyorsunuz fakat evlenmek ve bır sürü sey ıcın zamana oldukca ıhtıyacı var fakat hayatınızda bırısı daha var ve yaşı .!.:
sevdiğimi beklerim ister padişah olsun gönlüm onda değilsezemuszemus

sen birini çok seviyosun ama başkasını seviyo ve onla ilişkisi var ama o kız onunla dalga geçmek ya da vakit doldurmak için geziyo ve bunuda sana anlatıyo kız onunla nasıl eğlendiğini. eee sevdiğin adama anlatmak istiyorsun ama o ona toz kondurmuyo sen ne yapardın bu durumda :1ninca:(arapsaçı fgibi oldu ama cevapı çok merak ediyorum)

bu durumda bi delile ihtiyacım var kesinlikle çünkü o onun öyle bişi yapıcağını düşünemez onu seviosa bi şekilde ona kanıtlarım dalga gaçildiiğini klendisiyle sonra ıspat edersem zaten karşımda ki kırılmaması için o kadar çabamı fark edip benim ona ne kadar değer verdiğimi farkeder yani

sevgilini çok ama çok seviyoesun fakat yakın arkadaşların onun ne kadar itici olduğunu söylüolar ne yaparsın?

ispatlamaya calisirim cocugua bak bu seninle dalga geciyor diye.

mesela emaille yazdiysa o kizin yazdikalrini gösteririm. yanimda konusuyorsa, ses kayit edici aletle aldiririm. cocuga gösteririm. kötükedihüso kimsenin kimsenin duygulariyla oynamaya hakki yok bu yüzden cocuk ögrensin daha iyi...

fascnation ayni zamanda cvp yazmisiz yaaasempatiksalakcinni

olsun bnde senin sorunu cvpliyim...hm cok asiksam, hiiiiic kulak asmam zaten...insana sevdigi melek gibi dünyagüzeli gibi görünür derim gecerim...

sevgilin baska seylerle coook ugrasiyor ve seninle zaman gecirmiyor hiic. ne yapardin...

fascnation ayni zamanda cvp yazmisiz yaaasempatiksalakcinni

olsun bnde senin sorunu cvpliyim...hm cok asiksam, hiiiiic kulak asmam zaten...insana sevdigi melek gibi dünyagüzeli gibi görünür derim gecerim...

sevgilin baska seylerle coook ugrasiyor ve seninle zaman gecirmiyor hiic. ne yapardin...

evet canım ya hem aynı zamanda yazmışız hemde aynı şeyleri anlatmaya çalışmışız hihi:sm_cool:

sevgilini çok ama çok seviyoesun fakat yakın arkadaşların onun ne kadar itici olduğunu söylüolar ne yaparsın?

ben sevdikten sonra isterse bütün dünya karşımda olsun hele ki bu yorumlar itici olduğu üzerineyse duymam bile hatta gülerim söylediklerine evet evet öyle ama aşk bu aşk der geçerim kafama bile takmam yani :) :)

peki ya sevdiğin adamın arkadaşları senin hakkında konuşuyorsa ve sen bunu duysan ve sevgilinin de konuşulanlara hiç bir tepki vermeyip sustuğunu duysan naparsın ????

ben sevdikten sonra isterse bütün dünya karşımda olsun hele ki bu yorumlar itici olduğu üzerineyse duymam bile hatta gülerim söylediklerine evet evet öyle ama aşk bu aşk der geçerim kafama bile takmam yani :) :)

peki ya sevdiğin adamın arkadaşları senin hakkında konuşuyorsa ve sen bunu duysan ve sevgilinin de konuşulanlara hiç bir tepki vermeyip sustuğunu duysan naparsın ????

benim hakkında ne konuşuyorlarsa mesela? iyi şeyler söylüyorlarsa ,ne kadar hanımefendi olduğumdan ne kadar yakıştığımızdan bahsediyorlarsa, tamam,gurur duyardım,hatta o da duyardı. ama bunun dışında bir şeyden bahsediyorlarsa hoş olmayan, ve sevgilim buna tepki vermiyorsa bırakırdım giderdi. elaleme benim lafımı ettiriyorsa o adamdan hayır mı gelir?
sevgilinizle ciddi düşünüyorsunuz,evlilik hayaliniz var,ailesinin sizi gelin olarak kabullendiğini nereden anlardınız??

bana yakın davranıyorlarsa,sürekli davet edip benı onunla bır görüyorlarsa benı kabul etmişler demektir.

kendinizden 10 yaş birisi ile birlikte olurmuydunuz? yada herkes bırseyler derken onun gerçekten sızı sevdıgını nereden anlardınız?

benim hakkında ne konuşuyorlarsa mesela? iyi şeyler söylüyorlarsa ,ne kadar hanımefendi olduğumdan ne kadar yakıştığımızdan bahsediyorlarsa, tamam,gurur duyardım,hatta o da duyardı. ama bunun dışında bir şeyden bahsediyorlarsa hoş olmayan, ve sevgilim buna tepki vermiyorsa bırakırdım giderdi. elaleme benim lafımı ettiriyorsa o adamdan hayır mı gelir?
sevgilinizle ciddi düşünüyorsunuz,evlilik hayaliniz var,ailesinin sizi gelin olarak kabullendiğini nereden anlardınız??

annesi ikinize sevgiyle bakıyorsa tamamdır.

sen pratiksin, işleri çok çabuk halledip üzerinde fazla durmadan bitiriyorsun, o ise kafasında planlar yapıyor, her ayrıntıya takılıyor. ne yaparsın?

Çok sıkılırım kaydirigubbakcemile3

sevdiğin adamla evleniceksin fakat bi hastalığı çıkıyo 4 ay sonra ölücek sizin düğününüze de 1 ay kalmış ne yaparsın? (türk filmi gibi oldu ama (: )

Çok sıkılırım kaydirigubbakcemile3

sevdiğin adamla evleniceksin fakat bi hastalığı çıkıyo 4 ay sonra ölücek sizin düğününüze de 1 ay kalmış ne yaparsın? (türk filmi gibi oldu ama (: )

çok üzülürüm. sempatiksalakcinni

sevgilin çok yemek yiyor, sense iştahlısın ama ona yetişmen mümkün değil?

çok üzülürüm. sempatiksalakcinni

sevgilin çok yemek yiyor, sense iştahlısın ama ona yetişmen mümkün değil?

ona yetişmeye çalışmam frenlemeye çalışırımkaydirigubbakcemile5

aklıma soru gelmiyobilmiyorumkismile
yeni tanıştığınız birine eski uzun sürmüş ilişkinizden bahsetmeniz onu iter mi sizce?

sordum ama atlanmış üstekine cevap verim :

evet bence iter
kendinizden 10 yaş birisi ile birlikte olurmuydunuz? yada herkes bırseyler derken onun gerçekten sızı sevdıgını nereden anlardınız?

sordum ama atlanmış üstekine cevap verim :

evet bence iter

Sorun eksik canım..
10 yaş kücük mü? Büyük mü?
Belki ondan sonra cevap gelir senin soruna da ;)

Back
X