Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamaya çalışmam heralde direk ön yargıyla öyle bi adamla olamazdım
sevgilinle ilgilendiğiniz şeyler tamamen farklı beraber vakit geçirirken bile sorun yaşıyorsunuz ne yapardın?
ben yeniliklere açık bir insanım onun ilgilendiği şeylerden de keyif almaya çalışırdım,orta yolu bulmaya çalışırdık yada.
sevgilinizi aradınız,şimdi işteyim canım sıkıldı bende seni arayacaktım tam,öğle arasında ararım dedi aramadı,ne yapardınız
beni neden aramadığı konusunda geçerli bir açıklaması varsa sorun yapmam.unutmuşsa biraz alınganlık yapabilirim ama çok uzatmam.
sevgilinizden hiç sıkıldığınız oldu mu??
evet oldu. Dün itiraf etmeliyim ki azıcık sıkıldım. çünkü akşama kadar BeraBerdik, artık yalnız kalıp Bacaklarımı uzatıp nete girmek ve nargile içmek istedim. Yalnızlığa çok düşkünüm, fazla kalamam sevgilimle. napim ama yaa =((
Sevgiliniz sizi kuzenin düğününe götürmek istiyor ama Bütün sülalesi orda olacak haliyle çok çekiniyorsunuz ama sevgiliniz çok ısrarcı.. ne yapardınız ?
dijital forograf makinesi alırdım eğer kendinde yoksa (Benim sevgilimin yok) varsa 2. şık olarak playstation alırdım.
Sevgiliniz kilonuzdan şikayet etmeye Başladı. Beni Bu halimle Beğen diyip Bozulur musunuz yoksa ona daha güzel görünmek için spora mı Başlarsınız ?
Ben söylemeden o bana söyler :)) cunki çok titiz hesaplar böler çarparp daha evli deiliz ama
bu konuda duyarlı olduğunu biliyorum.. Size en mutlu olduğunuz gün ayrılık sözünden bahsederse ne yaparsınız
![]()