• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

Anlamaya çalışmam heralde direk ön yargıyla öyle bi adamla olamazdım

sevgilinle ilgilendiğiniz şeyler tamamen farklı beraber vakit geçirirken bile sorun yaşıyorsunuz ne yapardın?

Anlamaya çalışmam heralde direk ön yargıyla öyle bi adamla olamazdım

sevgilinle ilgilendiğiniz şeyler tamamen farklı beraber vakit geçirirken bile sorun yaşıyorsunuz ne yapardın?

ben yeniliklere açık bir insanım onun ilgilendiği şeylerden de keyif almaya çalışırdım,orta yolu bulmaya çalışırdık yada.

sevgilinizi aradınız,şimdi işteyim canım sıkıldı bende seni arayacaktım tam,öğle arasında ararım dedi aramadı,ne yapardınız?

ben yeniliklere açık bir insanım onun ilgilendiği şeylerden de keyif almaya çalışırdım,orta yolu bulmaya çalışırdık yada.

sevgilinizi aradınız,şimdi işteyim canım sıkıldı bende seni arayacaktım tam,öğle arasında ararım dedi aramadı,ne yapardınız

beni neden aramadığı konusunda geçerli bir açıklaması varsa sorun yapmam.unutmuşsa biraz alınganlık yapabilirim ama çok uzatmam.

sevgilinizden hiç sıkıldığınız oldu mu??

evet oldu. Dün itiraf etmeliyim ki azıcık sıkıldım. çünkü akşama kadar BeraBerdik, artık yalnız kalıp Bacaklarımı uzatıp nete girmek ve nargile içmek istedim. Yalnızlığa çok düşkünüm, fazla kalamam sevgilimle. napim ama yaa =((

Sevgiliniz sizi kuzenin düğününe götürmek istiyor ama Bütün sülalesi orda olacak haliyle çok çekiniyorsunuz ama sevgiliniz çok ısrarcı.. ne yapardınız ?

evet oldu. Dün itiraf etmeliyim ki azıcık sıkıldım. çünkü akşama kadar BeraBerdik, artık yalnız kalıp Bacaklarımı uzatıp nete girmek ve nargile içmek istedim. Yalnızlığa çok düşkünüm, fazla kalamam sevgilimle. napim ama yaa =((

Sevgiliniz sizi kuzenin düğününe götürmek istiyor ama Bütün sülalesi orda olacak haliyle çok çekiniyorsunuz ama sevgiliniz çok ısrarcı.. ne yapardınız ?

giderdim.. şahsen abisinin düğününe gitmiştim sositososito

sevgilinin doğum günü geldi çattı. sana sürekli " sakın bana hediye alma, sevmem doğum günlerini, hediye mediye istemem" diyor. ama için rahat etmeyecek mutlaka birşey almak istiyorsun. sevgilinde işlevi olan şeyleri seviyor. ne alırsın? ( hehe bu hikayede kendimi anlattım azcuk :kedi: )

dijital forograf makinesi alırdım eğer kendinde yoksa (Benim sevgilimin yok) varsa 2. şık olarak playstation alırdım.

Sevgiliniz kilonuzdan şikayet etmeye Başladı. Beni Bu halimle Beğen diyip Bozulur musunuz yoksa ona daha güzel görünmek için spora mı Başlarsınız ?

dijital forograf makinesi alırdım eğer kendinde yoksa (Benim sevgilimin yok) varsa 2. şık olarak playstation alırdım.

Sevgiliniz kilonuzdan şikayet etmeye Başladı. Beni Bu halimle Beğen diyip Bozulur musunuz yoksa ona daha güzel görünmek için spora mı Başlarsınız ?

açıkçası eğer ben de kilomlarından rahatsız oluyorsam ona çaktırmadan büyük bir hırsla spora başlardım.her zamankinden daha bakımlı olurdum.günden güne eridikçe de bu kez onun kusurlarını yüzüne vurmaya başlardım:göbeklendin mi bu aralar, ay saçların mı dökülüyor senin ? vb. stresi onun üzerine atardım :roflol:

evleneceğiniz insanın size danışmadan ev eşyası( tv ,mobilya vb..) alması hoşunuza gider miydi??(ayrı şehirlerdesiniz)

tabii ki gitmez sonuçta o evde beraber yaşayacağız amaaa öğrendim ki evlilik hazırlıkları aşamasında çok fazla sesini çıkarmayacaksın bu kendini üzmekten başka bir işe yaramıyor sanıyorum ki üzülürdüm biraz trip yapardım kırıldığımı söyler bundan sonra alıncaklarda fikrimin alınmasını ister çok da uzatmazdım..

peki yaaa nikahtan 5 dk önce sevgilinizin başkasıyla dudak dudağa resmini görseniz o masaya oturduğunuzda naparsınız?? (kavak yellerinden çaldım :)

resmi görüp o masaya oturdugumdami
öyle bisey olduktan sonra o masaya oturcami kim söyledi :delphin:

bende kavak yellerinden devam ediyim
aslinin yerinde olsan yani deniz onu öpmüstü
böyle bisey basina gelse napardin??
bunu sevgilinden saklar miydin yoksa saklamaz miydin?

off çok yakınımsa saklardım çünkü sevgilim sağ bırakmazdı o insanı :S ben de bi daha onla asla görüşmezdim
pekiii boş bi anına denk geldi ve sevgilin bi kız arkadaşı yanından geçerken göz kırptı sevgiline sen de gördün ama o ortamda hemen bişi diyemedim baya da zaman geçti üstünden geçen mezuniyet töreninde de uzaktayken kızın fln gelip yanına sevgilinle foto çekildiğini fln gördün
sevgilinse normal arkadaşça davranıyor ona
sevgiline bişi der misin? yoksa amaan zaten mezun oluyorlar boşver mi dersin

neden bu kız senle böyle samimi diye sorarımmm, tabii klasik erkek cvbı , arakadaşız sen yanlış anlamışsın der..bende bidaha bu derece samimi olmanı istemiyorum hiç bi kızla derim:)
valla cnm bende hiç böle şeylere gelemem bana bi erkek göz kırpsa gelip resim çekinseee erkegin hiç hoşuna gitcegini sanmıyorum ondannn hiç içinde saklama söyle direk:)

erkek arkadaşınızzz sigara içiyor ve sizde sigaradan nefret ediyorsanız nsl onu bırakmaya ikna edersiniz:):):):):):)

ben sigaradan nefret ediyorum ama senin kendini zehirlemenden de nefret ediyrm eger sen bırakmazsan bende sigara ve alkol kullanmaya başlıcam. tercihini sen yap aşkım derim :P

erkek arkdasınızla uzun süreli monoton bi ilikşiniz var yanyanayken falan o artık size sarılarak yürümüyo siz sarılmadan koluna girmeden falan o umursamıyo söyle durduk yerde öpmüyo sürekli etrafa bakınyo varmıs yokmus farketmiyo gibi davranıyo ama sizi sevidigini ve kasıtlı yapmdıgını biliyorsnuz.sadece alışkanlklardan dolyı oldugunu biliyorsunuz ama herseyi de siz düsünmekten ve adım atmaktan sıkıldınız ondan da birseyler bekliyorsunuz onun dikkatini çekmek için ne yaparsınız heyecanlandırmak icin falan...,?

kendime daha çok özen göstermeye çalışırdım önceden giymemi istemediği kıyafetler giyer sokakta salına salına yürürdüm aşkımda öyle bi girerki koluma :) kaçan kovalanır bende kaçardım o kaçıyosa :)aman allah korusun ilgisizlikten herkesi

alttakii arkadaşımm..
diyelimki sevgilin onun bunun söylediklerine takan birisi, şuanki fikrinden birisi birşey söyleyince erteleyebilen birisi... bu huyundan vazgeçirmek için kendi kararlarını alabilmesi için neler yapardın ??

onun kendine güvenmesini ve onun herseyi en dogru bildigini söylerdim yani sürekli sen bitanesin cok düsüncelsin söylediklerin oluyo. senin kendine güvenmeni ve dogru bildiklerini yapman hosuma gidiyo(öyle olmasa bile öylymiş gibi derdim) bence hep öyle olmalısın der onu istedigim konuda sürekli pohpohlardım bi süre sonra kendine güveni gelecektir..

kızlar soru da soralım cevaptan sonra ki konu tıkanmasınn???

bi bebeğiniz olacağını öğrendiniz bunu kocanıza nasıl söylersiniz ve nasıl bir ortamda??

Ben söylemeden o bana söyler :)) cunki çok titiz hesaplar böler çarpar :Pp daha evli deiliz ama :p bu konuda duyarlı olduğunu biliyorum.. Size en mutlu olduğunuz gün ayrılık sözünden bahsederse ne yaparsınız :p

Ben söylemeden o bana söyler :)) cunki çok titiz hesaplar böler çarpar :Pp daha evli deiliz ama :p bu konuda duyarlı olduğunu biliyorum.. Size en mutlu olduğunuz gün ayrılık sözünden bahsederse ne yaparsınız :p

gurur yaparım ben kabul ederim neden diye bile sormam sonradan içim içimi yicek olsa da çeker gideirm arkama dönüp bakmam ben doğru mu dğeil mi bilmiyorum ama ben böyle yapardım

sevgiliniz he rşeyini size aldırmaya kalksa napardınız::teytey:bayadır takip edemiyorum sorulmuşsa bu soru kusura bakmayın kızlarra.s.

kendimi kullanılmış hissederim :kızgın:
pekiii sevgiliniz playstation oynamasını çok seviyor bi gün buluşcaksınız 1 saat oynıyayım sonra buluşuruz diyor :mymeka: tepkiniz ne olurdu ve şu playstation sevdasından nasıl vazgeçirirdiniz fisfisfis

böyle bi durumda küserim heralde ya derim yani tamam gelme o zman palystationunla mutluluklar die çok kırılırım ama ya:gitme:
peki sevgilin eski sevgilinle buluşuo onun ısrarları sonucunda ve buluştukllarında aniden kız sevgilini öpüo sevgilinde bunu sana itiraf edio naparsın?

akannehir allah korusun yaa buluştuğu an biter benim için. ona ne ki o kızdan ısrar ederse etsin zorla mı yani gitmek istemeyen gitmez :dilcikar:
sevgilinizin size en kırıcı davranışı neydi?

Back
X