• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

Açıkçası sabıkalı olduğunu öğrendiğimde ister istemez soğurdum yani ben de böyle olurdu:( ama işin bir de değişik bir tarafı var seviyorsam da sabıkanın da nedeni ne bakardım yani suçsuz yere sabıka damgasını yiyenler de olabilir .. adam öldürmüş de olabilir.. sapıklıktan da sabıka olabilir.. veya kendini koruma amaçlı bir yanlışlık sonucu da birşey yapmış da olabilir... yani çok seviyorsam sabıka nedenini de elbet değerlendirirdim diye düşünüyorum..

sorum şu: kişi tamamen hayalinizdeki gibi yani yakışıklı, kariyer falan filan ama nedense birşey hissedemiyorsunuz yine de teklifine evet dermiydiniz?

Açıkçası sabıkalı olduğunu öğrendiğimde ister istemez soğurdum yani ben de böyle olurdu:( ama işin bir de değişik bir tarafı var seviyorsam da sabıkanın da nedeni ne bakardım yani suçsuz yere sabıka damgasını yiyenler de olabilir .. adam öldürmüş de olabilir.. sapıklıktan da sabıka olabilir.. veya kendini koruma amaçlı bir yanlışlık sonucu da birşey yapmış da olabilir... yani çok seviyorsam sabıka nedenini de elbet değerlendirirdim diye düşünüyorum..

sorum şu: kişi tamamen hayalinizdeki gibi yani yakışıklı, kariyer falan filan ama nedense birşey hissedemiyorsunuz yine de teklifine evet dermiydiniz?

bu mantık evliliğine girer..mantık evliliği yapmış ve suanda mutlu mesud yaşayan çok insan var fakat ben asık olmadigim biriyle evlenemem..zaten aradığım bütün özelliklere sahipse asık olurum..bir şey hissetmedigime göre bir seyleri eksik demektir..o yüzden de evet demem..

sevgilinize yaptığınız veya aldığınız en özel hediye neydi?

bu mantık evliliğine girer..mantık evliliği yapmış ve suanda mutlu mesud yaşayan çok insan var fakat ben asık olmadigim biriyle evlenemem..zaten aradığım bütün özelliklere sahipse asık olurum..bir şey hissetmedigime göre bir seyleri eksik demektir..o yüzden de evet demem..

sevgilinize yaptığınız veya aldığınız en özel hediye neydi?

sevgilim demeyeyimde eski sevgili diyim..eski sevgilim araba tutkunu biriydii hiç birşey onu arabası kadar mutlu edemezdi sürekli uğraşır modifiye vs .şelerle.. bende ona doğum gününde
ne alırım diye düşünürken aklıma onun arabasının aynısının maketini almak geldi ..inanın küçücük araba bile 1,5 hafta serviste kaldı ( malum onada modifiye yapılıcak kapılar farlar camlar aynı olması plakası vs) neyse beklediğim an geldi ve arabayı almaya gttim onun arabasının tıpkısının aynısı olmuştu=) dolayısıyla arabayı ona verdiğimde nasıl mutlu olduğunu siz tahmin edin..
(onun için en özel hediye buydu=) )

çok seviyorum ama ayrılmak zorundayız... varmı böyle birşey??

yalan yok öyle birşey:) kadın dese neyse de erkekler daha güçlü olduğu için sevgisine sahip çıkar. sen blirsin diyip kaçmak lazım.

sorum; sevgilinizin annesi acaip cadoloz sorunlu bir kadın, evlenir miydiniz?

evlenmezdim dünyada tek erkek o değil.kendime yazık edemem deyıp ayrılırdım.

ilişkinizin daha başlangıç aşamasında sevgilinizin sizin standartlarınıza sahip olmadığı sürekli cevrenızdekıler tarafından dıle getırılsede sen yıne de sevdıgın ıcın yola devam edermıydın?

ederdim,... elalemin dediklerine gore hayatimi degistiremem. hem zaten millet elestirmek icin, dedikodu icin malzeme ariyo. boyle oyunlara malzeme olamam.
soyle bisey varki bana 1000 nasihat yaramiyo illa bi musibet olmasi lazimsırnaşık şey

soru: birinin ilk askimi son askimi olmak istersin?

ilk ve son aski olmak isterim desembilmiyorumkismileilla tercih edeceksem de son ask olmak isterdim...
hey sen alttaki askta nasil bi hayal kirikligi yasadin?

ederdim,... elalemin dediklerine gore hayatimi degistiremem. hem zaten millet elestirmek icin, dedikodu icin malzeme ariyo. boyle oyunlara malzeme olamam.
soyle bisey varki bana 1000 nasihat yaramiyo illa bi musibet olmasi lazimsırnaşık şey

soru: birinin ilk askimi son askimi olmak istersin?

ilkler unutulmaz derler ama bence öyle değil..ben son askı olmayı isterdim..beni sevdiği kadar kimseyi sevmesin :))))

sevgilinizle ortak filminiz neeee?:))))

ilk ve son aski olmak isterim desembilmiyorumkismileilla tercih edeceksem de son ask olmak isterdim...
hey sen alttaki askta nasil bi hayal kirikligi yasadin?

çok sevdiğim çocuk tam bi anne kuzusu çıkmıştıkötükedihüsosonra bi dieride tamamen sahtekarmış ama benim salaklığımda vardı yani

ortak filmimde yoktu ama ıssız adamı sevmiştik o sayılabilirfisfisfis(karışıklık olmuş die 2soruya birden cvp verdim::)a.s

soru:sevgilniz çok kazanıyor ama size yedirmiyorsa yani cimriye yakınsa mesela siz ona oranla daha az kazanıyorsanız ve bişeyler yaptığınızda sevgiliniz hesabı sıraya dökse napardınız soğurmuydunuz yoksa buna normal mi bakardınız:teytey:

ben de onu sıraya dökerdim. olmaz öyle şey. o kadar da değillll.

sevgiliniz sizi görünce çok mutlu oluyor ama sık görüştüğünüzde bu durum yavaş yavaş değişmeye başlıyorsa napardınız?

çok sevdiğim çocuk tam bi anne kuzusu çıkmıştıkötükedihüsosonra bi dieride tamamen sahtekarmış ama benim salaklığımda vardı yani

ortak filmimde yoktu ama ıssız adamı sevmiştik o sayılabilirfisfisfis(karışıklık olmuş die 2soruya birden cvp verdim::)a.s

soru:sevgilniz çok kazanıyor ama size yedirmiyorsa yani cimriye yakınsa mesela siz ona oranla daha az kazanıyorsanız ve bişeyler yaptığınızda sevgiliniz hesabı sıraya dökse napardınız soğurmuydunuz yoksa buna normal mi bakardınız:teytey:

kazanan adam kısmasın ya ne öyle tamma elinde avucunda olmasa anlarım ama çok para kazanıcaksa sevgilisini mutu etcek şeyler yapmasında ne zarar var ki
eğer parasını çok kısıyorsa evet biraz soğurum pek normal bakmam yani alsanaalsanasmile
alt komşum peki sana bi soru sevgilin veya eşin uyuşturucu kulandığını öğrendin arkana bakmadan kaçarmıydın yoksa onu tedavi ettirmek için direnirmiydin ?

onu tedavı ettırmek ıcın elımden gelenı yapardım ama olmuyorsada arkama bakmadan kaçardım.

senin için aşk mutluluk kaynağımıdır?

onu tedavı ettırmek ıcın elımden gelenı yapardım ama olmuyorsada arkama bakmadan kaçardım.

senin için aşk mutluluk kaynağımıdır?

aynen öyledir.. aşıksam aşkımla da birlikteysem bütün dertler bana çerez gelir çereeeezz =) zaten şuan hayatımda tek mutluluk kaynağim aşkım... onun sayesinde aşiyorum bütün zorlukları.. aşk bana güç veriyor.. kısacası aşiğim mutluyum

sevgilinize en fazla kaç gün küs kalabilirsiniz...

aynen öyledir.. aşıksam aşkımla da birlikteysem bütün dertler bana çerez gelir çereeeezz =) zaten şuan hayatımda tek mutluluk kaynağim aşkım... onun sayesinde aşiyorum bütün zorlukları.. aşk bana güç veriyor.. kısacası aşiğim mutluyum

sevgilinize en fazla kaç gün küs kalabilirsiniz...

henüz yarım günü geçmedi umarım geçmez ama sanırım duruma göre bir haftayı bulabilir.

benim soru güme gitmiş tekrar sorucaam. :)

sevgiliniz sizi görünce çok mutlu oluyor ama sık görüştüğünüzde bu durum yavaş yavaş değişmeye başlıyorsa napardınız?

üzülürdüm mafoldumben sewmediğni düşünürdüm ve açık açık sorardm niye böyle olduğunu ?!!

sevgilinizin ev arkadasının sevgilisinin sürekli eve gidip gelmesi ve kalmasına kızarmıydınız?

eğer bende sürekli sevgilimin evine gidip gliorsam bişey demeye hakkım olmazdı ama o çok sık gelioduysa bilemiyecem gene bişey demezdim heralde güvenirim ben seviglime yaa ona göre ev arkadası secer zaten.

alt komşuu huuh huuuuu :))
ailenle ne konuda anlaşamazsın genelde herşeyine karşırmı tepkin ne olur ( ay başka soru gelmedi aklıma)

ayyy komşu geldim geldim :) ailemle çok şükür anlaşamadığım hiçbir şey yok.ailemizde herkes herkesin sınırlarını bilir dolayısıyla hiç problem olmuyor :)

hey alttaki bu soru sana aklinialirimsmile

bir gün sevgilinden sıkılırsan bunu ona direk söyler misin yoksa türlü yollarla bunu kendisinin anlamasını mı sağlarsın?

üst kattaki, hala anlatamadım bıktığımı. oyüzdende onunla hala evliyim 15+5=20 yıl oldu anlatmayı beceremedim herhal=) ben anlatınca o anlayınca 2dene çocuh oldu zatenakannehir alt kattakiiiiiiiiiii;şeker sevgilinin bir yakını var akannehir çok karizma gözler siyah boylu poslu sık sık görüşüyosunuz.ama seni gözleriyle soyup yatağa atıyo kaçamak bakışlarla naparsın ?anlamaza yatar için için hoşuna gider. yada ?kötükedihüso

Back
X